לכל המשתמטים למיניהם...די עם התירוצים

danny2008

New member
לכל המשתמטים למיניהם...די עם התירוצים

אם אנטישמי כמוני יכול להתגייס....כל אחד יכול

danny2008

New member
הסבר

כי כשאני רואה יהודי ברחוב יש לי בחילה..... אבל עדיין, למרות הכל, אני רוצה להתגייס.

smailie

New member
מה ההגיון באמת?

הרי אתה מדבר כאן על צבא של מדינה ריבונית יהודית. לא?

danny2008

New member
היגיון זה לא הצד החזק שלי../images/Emo13.gif

אני רוצה לשרת כי הרבה אנשים סיפרו לי שזאת הייתה התקופה הכי יפה בחיים שלהם....הם התעצבו נפשית.....הם הכירו חברים לכל החיים. אולי סוף סוף בצבא אני אהפוך לאדם שמח שמרוצה מחייו.....(חחחח NOT). וחוץ מזה אני שונא משתמטים, בז להם. אני חושב שכל מי שמשתמט מחובתו האזרחית הוא אפס. עם זאת אני עדיין מספיק גבר כדי לבטא את השנאה שלי למדינה היהודית, ליהודים עצמם ובעצם גם לעצמי. אני שונא יהודים, אני שונא את עצמי, אני שונא את צה"ל, אני שונא בני אדם. אני אוהב רק ילדים קטנים ובעלי חיים. רק ליצורים קטנים ותמימים, שהעולם הדוחה הזה עוד לא הרס, אני באמת יכול לחוש סימפטיה.

user4576

New member
רק אל תגיד את זה למראיינת בצו ראשון

כי אז ישלחו אותך לקב"ן, ואם תגיד גם לו את זה אז לא יגייסו אותך...

smailie

New member
בסדר, ואיך תתנהג כלפי חבריך לפלוגה?

שיהיו, מן הסתם, צעירים יהודים? תוכל להסתדר איתם ולא להסתבך ברמוֹת פליליות, עם דעות כמו שלך כלפי היהודים?

danny2008

New member
לא אכפת לי....אני במגע יומיומי עם יהודים גם

ככה. אני יהודי, המשפחה שלי יהודית, החברים שלי יהודים, כל הסביבה שלי יהודית...... לאף אחד מהם אין מושג על הדעות האמיתיות שלי, וככה גם זה ישאר בצבא.

smailie

New member
או.קיי... מה שהכי חשוב אם אתה רוצה להתגייס

זה שלא תביע בקול רם את הדעות הקיצוניוֹת שרשמת כאן (אני מתכוון בעיקר לציטוט שמתחת לחתימתך). וחוץ מזה, יתכן שדעותיך עוד לא נתגבשו סופית ושיום אחד עוד תחזור בך ממחשבות בעלות אופי אנטישמי שכאלה.

danny2008

New member
תודה../images/Emo13.gif. אני לא אספר על הדעות שלי לאף אחד....

רק באינטרנט.....אני אשמור אותן בלב. אולי בעתיד אני אגמל מהאנטישמיות שלי....לא יודע.....אולי הצבא יהפוך אותי לבן אדם סוף סוף. (רק במידה ויקבלו אותי לאן שאני רוצה, אחרת אני הולך לכלא).

למעלה