לכל המשתתפים במשחק "אימוץ אייקונים"

לכל המשתתפים במשחק "אימוץ אייקונים"

סליחה על ההודעה החדשה פשוט השירשור של הדברים שהכנתם לאייקונים המאומצים שלכם גדול מידי אז אני פותחת שירשור חדש כדי שאת הישן יוכלו להעביר לדפים אחרים או למחוק...במילא אי אפשר לראות שם כלום... אז את כל הדברים שהכנתם לאייקונים שלכם-תשרשרו כאן, וגם מי שרוצה להצתרף לתחרות שיכתוב לי כאן או במסר ואני אסביר לו איך זה הולך...
?who let the dogs out|
תהנו, ותעשו גם אתם!

M ar y K at e

New member
2. ../images/Emo26.gif ../images/Emo15.gif

3. פורום באג(בנות גילמור) 4. חתימה סך הכל- 5+5+1+1=12 זהו

Alexis14

New member
אם לא היה לי טונה שיעורים על הראש ה

ייתי מכינה משהו... אני חולה על דברים כאלה!

חחח...אריאלו´ש!

זה מאוד חמוד! אבל מהר מידי... למה לא האטת את זה קצת?? כי זה יכול להיות ממש יפה...חחח...אני הזהרתי אותך....חחח... באיזו תוכנה עשית את זה??? כי יש לי פיינט שופ, אפשר להכין את זה שמה? אם את יודעת בבקשה תסבירי לי במסר

לא יודעת אם אפשר בפיינט שופ...

אני הכנתי את זה באנימיישן שופ וזה ממש פשוט.... הם עושים את זה שם צעד אחר צעד...

את צריכה ל...

היי, את צריכה לבחור אייקון אהוב, ולאמץ אותו לשבוע, מה זה אומר?-שהוא חייב להיות לפחות פעם אחת בכל הודעה שאת כותבת במשך השבוע. ואני גם עושה מין תחרות כזאת של מי שעושה פרסומות, ססמאות, ועוד כל מיני דברים כאלה, לאייקון שלו, לדוגמא-האייקון שאני בחרתי היה
, אז אני עושה סיסמא-
הכלבים שולטים!
או דברים דומים ופרסומת את ראית מה הילדים האחרים עשו. אז על כל דבר שאת עושה, את מקבלת נ´ק, לפי היופי, המקוריות, וכ´ו... ויש פרסים
אז מקווה שהבנת, אם לא, אז פני אליי או כאן או במסר... מקווה שתהני, שרון!

תזכורת קטנה קטנה קטנה...

מתנהל פה משחק!!! תחרות!!!! ומה עושים בתחרות?!?!? מנסים לנצח!!! אז תכינו דברים יפים, שאני בטוחה שלא כל-כך קשה להכין אותם או אפילו סיסמא, ואני בטוחה שתזכו בנ´ק, גם אם זה לא יצא יפה, אני נותנת בדרך כלל נ´ק על השקעה והתאמצות... אה ולסווטי4בייבי-בסדר, רשמתי אותך לתחרות, אבל עם את רוצה להנות ולזכות בפרסים, אז כדי שתתחילי להכין דברים לאייקון המאומץ שלך... נ.ב כנראה (יש לי הרבה לחץ בלימודים) אבל אם אני אצליח אני אעשה תעודות אימוץ כאלה, זאת אומרת כל מי שהתששף ואימץ אייקון-יקבל תעודת אימוץ בסוף המשחק...זה יהיה חמוד... עכשיו מוטי-אני מבקת שלא תמחק את השירשור הזה לפחות עוד יום-יומיים, מכיון שזה משחק שימשך כל השבוע, אז ברגע שהשירשור יעבור לדפים אחרים אני אפתח חדש בשביל שילדים המשתתפים במשחק יוכלו לשרשר את הדברים שלהם שהם הכינו בשביל האייקונים שלהם... בסדר?

לסוויט בייבי!

הוספתי לך נ´ק על החתימה...
יאללה, להתחיל לחבר פרסומות, סיסמאות, שירים, חרוזים, הכל!

T N T girl

New member
שרון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני גם הכנסתי את האיקון המאומץ לחתימה לפי מיטב זכרוני ...
ואני עומדת להכין סיסמא או משהו ...

לטי.אנד.טי גירל...!!

אממ...האמת היא שלא ראיתי עד עכשיו נראה לי שרק עכשיו הוספת, אבל זה לא משנה, הוספתי לך נקודה אחת על חתימה
ואני שמחה שתכיני ססמא או משהו אחר...
בהצלחה!

למעלה