לכל המתגייסים בקרוב! בקשר למועד ב

forall

New member
לכל המתגייסים בקרוב! בקשר למועד ב

בטח שמעתם על מועד ב` של בחינות הבגרות במתמטיקה ובאנגלית, שנערכו השנה. ובכן, אני מאלו שנדפקים, כי הגיוס שלי נופל על מועדי הבחינות כבר! ניסיתי לשאול בלשכת הגיוס. שם נאמר לי שהצבא לא מכיר בכלל במועד ב` של הבגרויות.. אלא רק מהשנה הבאה. אז תאמרו לי, למה שאנשים שמתגייסים בתאריך מאוחר יותר ממני יקבלו יותר זכויות וייגשו עם ממצוע בגרויות גבוה יותר למוסדות העל תיכוניים??? (למתמטיקה ולאנגלית משקל לא מבוטל בממוצע הבגרויות) לכולם מגיעות אותן הזכויות!!! במשרד החינוך אין להם ממש תשובות בנושא, כי הם מצידם טוענים שניסו לתקשר ולשכנע את הצבא לשחרר אותנו באותו יום - את כולם. הם ניסו לדון בכל מיני אפשרויות, ואין להם שליטה בצבא - הוא מעליהם, כך הם טוענים. אנחנו מצידינו, אין לנו הרבה כוח, במיוחד שאנחנו לא ביחד (במסגרת בי``ס). ההרשמה לבחינות הבגרות של מועד ב` היא עד סוף השבוע הזה. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות??? חוץ מ- לדחות גיוס, להתחנן למשקית ת``ש או למפקד ? ? ?

HA_HA

New member
אני חייב לגשת למועד ב`!

אני חיב לגשת למועד ב` במתמטיקה, כי אם לא אין לי תעדות בגרות, אם לא יאשרו לי לצאת אני בורח!!! אתם בטוחים שהצבא לא יאשר לצאת ליום אחד?

האשמה העיקרית במשרד החינוך

במקום לערוך את הבגרויות החוזרות יום או יומיים, מקסימום שבוע, אחרי הבחינות המקוריות, לימור החליטה לחכות חודשיים, מן הסתם בשביל רייטינג לצעד. זה מעשה אנטי דמוקרטי בעליל, בכך שהוא מפלה ע``פ גיל: צעירים יקבלו בגרות בריבוע, וקצת יותר מבוגרים שכבר מתגייסים יקבלו קדחת. אגב אני בכלל נגד הבגרות החוזרת. שיעשו כבר 5 בגרויות חוזרות, שיתנו מאה אוטומטי לכל אחד וזהו, למה לא. זה יגרום לכך שהבגרות תהפוך במהרה לחסרת ערך, והאוניברסיטאות יבחרו יותר לפי פסיכומטרי, שהוא נחלתם של אלה שידם משגת, כידוע.

bagrotinmyass

New member
האוניברסיטאות גם ככה בוחרות יותר לפ

כי זה המבחן אמיתי והוגן אם אין לך כסף לקורס תתכונן לבד כמוני לפני שנה

אורלי17

New member
יש קו של משרד החינוך שפתוח לפניות

תלמידים בכל הנושאים. אתה יכול ליצור איתם קשר, או עם יו``ר מועצת התלמידים הארצית קובי צורף (תיצור איתי קשר באימייל ואני אתן לך את הטלפון שלו) ותודיע לו על הבעיה הזו. אני חושבת שיש אפשרות לבקש פקטור לכל מי שלא יכול לגשת לבגרויות במועד שני. זה המינימום שמשרד החינוך יכול וצריך לעשות.

forall

New member
יש לי תגובות לכולכם!

אני בקשר עם הקו הפתוח הזה לפניות תלמידים, אבל הוא לא ממש עוזר. משרד החינוך, כפי שאמרתי מתחת לצבא. הוא ניסה לדון עם הצבא אך ללא הועיל. כל שנותר הוא לנדנד להם עד סוף השבוע. אלעד - אני איתך. אבל מה לעשות. כנראה שמשרד החינוך לא מבין מספיק את גודל הנזק שהוא עושה. צריכים להמשיך לנדנד. ו``חה-חה`` - כן, הצבא אכן אינו מאשר! עפ``י פקיד לשכת הגיוס של תל השומר- הצבא אינו מכיר בבחינות מועד ב`, אלא רק מהשנה הבאה! ועפ``י משרד החינוך, הם ניסו לבקש מהצבא שיחרור לכולנו ליום אחד והצבא לא הסכים. (האמת שזה דוקא מובן, הצד של הצבא) לא נותר לי אלא לומר לכם - תנדנדו להם. דא``ג, מה יו``ר מועצת תלמידים יכול לעשות מול הצבא??

אורלי17

New member
יו``ר המועצה הארצית לא צריך לעמוד

מול הצבא אלא מול משרד החינוך. משרד החינוך, שהודה שהבגרויות היו קשות מדי, צריך לתת פקטור לכל מי שלא יכול לגשת למועד ב`. התכוונתי לפקטור, לא לשחרור מהצבא... אין שום סיכוי שבעולם שזה יקרה :)

יעל-ג

New member
דיברתי עם בית הספר...

אמרו לי שאפשר לבוא להרשם לבחינות עד סוף השבוע אבל ב- 15 (אל תשאלו לאיזה חודש, שכחתי לשאול, אני אתקשר שוב מחר) יפרסמו את הציונים באינטרנט ואז אפשר יהיה להרשם באינטרנט (שוב, אל תשאלו איך). בכל מקרה... הם ממליצים לשלם אבל הם לא מבטיחים שהצבא ישחרר. הכסף... בניגוד לציון... לא נשאר עד לפעם הבאה...

למעלה