לכל המתגייסים, חיילים ומשוחררים :cool:

Honey_Y

New member
לכל המתגייסים, חיילים ומשוחררים :cool:

שלום לכל המתגייסים! אני חיילת משוחררת, ואני הייתי רוצה לספר לכם קצת על הצבא... דבר ראשון, לכל אלה שלא רוצים להתגייס, חבל מאוד, אין כמו צה``ל!!! אני נורא מתגעגעת וכל חודש אני קופצת לביקור ביחידה בה שירתתי... כמובן זה משנה איפה נמצאים, ובמה עוסקים, לי היו הרבה תפקידים ובהתחלה חשבתי שאני עשיתי טעות שהתגייסתי, אבל... אחרי כמה ימים הבנתי שזו חוויה של פעם בחיים!!! אז לכלכ המתגייסים - בהצלחה ותשמרו על עצמכם. אם יש שאלות - אשמח לענות, אני עברתי הרבה בצבא ואני יודעת הרבה דברים שיכולים לעניין אותכם אז צ`או B-)

המממ...בקשר לטירונות..

תספרי קצת מה הולך שם במקלחות.. את יודעת.. המממ... שמו וילונות או שמא גופי הצנוע יחשף לעיני הבנות? :p

Honey_Y

New member
מקלחות

טוב אני רואה שהנושא של המקלחות מתריד הרבה בנות... אז ככה, חוץ מהקיר לא אין שום וילונות, דיברו על זה אבל עד עכשיו זה לא קרה, כי גם לאף אחת לא יהיה זמן להציץ, וגם את אף אחת זה לא מעניין, אצלי לפחות 2 המחלקות שהיו באותה מקלחת שזה 98 בנות, לא קרה משהו דומה, ואף אחת לא התביישה ת`אמת... אין ממה לפחד, ואם את ממש מתביישת אפשר לקחת בגד ים :cool:

amir18

New member
בלי להעליב...

אבל זה קורע מצחוק:) כולכן מאוד מתרגשות... יותר נכון משועממות.. ומתות לעוף לישון. אבל נחמד שיש גם תמונות!!

למעלה