לכל המתגייסים? איך עבר החיול? איך להיות חיילים?
N noboya New member 18/1/12 #2 מהיר וחלק אפילו שאיבדתי את הפטור באוטובוס שהוציא אותי משם חחח לא נורא דיברתי איתם והם הבינו ואמרו לי שיביאו לי חדש ביום ראשון... נראה שהולך להיות מעניין שבוע הבא!
מהיר וחלק אפילו שאיבדתי את הפטור באוטובוס שהוציא אותי משם חחח לא נורא דיברתי איתם והם הבינו ואמרו לי שיביאו לי חדש ביום ראשון... נראה שהולך להיות מעניין שבוע הבא!
N noboya New member 19/1/12 #4 את מספרת לנו? תחשבי מה אמרו כל החברה... רק התגייסנו וכבר רבעוש? כזה אפילו לא היה לי בש.ש....
H hillator New member 19/1/12 #5 האיפון בצריפין נותן לא לקלוט רשת אינטרנט יותר מידי טוב.. מציאה לבוא מוכנים עם עיתונות לטירונות
נ נ ו ע ה 12 New member 19/1/12 #6 חח לי אישית לא הייתה שניה בטירונות אפילו בהפסקות בקושי הספקתי ללכת לשירותים ולחזור, אבל נו טוב... תמיד עדיף שיהיה מאשר שיחסר
חח לי אישית לא הייתה שניה בטירונות אפילו בהפסקות בקושי הספקתי ללכת לשירותים ולחזור, אבל נו טוב... תמיד עדיף שיהיה מאשר שיחסר
H hillator New member 19/1/12 #7 לי היה המון זמן בטירונות 02 שלי לפני 6 שנים(פברואר 2006.. היו ימים).. למדתי המון מידע משכיל(הידעתם שבנות בנות 18 עושות הגדלת חזרה?)
לי היה המון זמן בטירונות 02 שלי לפני 6 שנים(פברואר 2006.. היו ימים).. למדתי המון מידע משכיל(הידעתם שבנות בנות 18 עושות הגדלת חזרה?)
נ נ ו ע ה 12 New member 19/1/12 #8 חח גם ככה הטירונות שלנו היא 4.5 ימים בלחץ, צריך גם להספיק להעביר לנו משהו... ולצערי 18 זה עוד מאוחר ><
חח גם ככה הטירונות שלנו היא 4.5 ימים בלחץ, צריך גם להספיק להעביר לנו משהו... ולצערי 18 זה עוד מאוחר ><