לכל המתלבטים - מהפייסבוק של אל-על

noaronen1

New member
לכל המתלבטים - מהפייסבוק של אל-על

לאור המצב הבטחוני, מודיעה הערב חברת אל על כי תאפשר ללקוחותיה המחזיקים בכרטיסי טיסה באל על וב UP - לטיסות היוצאות מישראל שמועד יציאתן הוא עד ליום שישי 18.7.2014 לבטל את הכרטיס או לדחות את מועד הטיסה לתקופה שלא תעלה על 6 חודשים, זאת ללא חיוב של דמי ביטול או דמי שינוי.
במקרה של שינוי מועד הטיסה - הדבר יבוצע בהתאם לזמינות המחלקה.

על נוסעים המעוניינים לדחות או לבטל את טיסתם להודיע על כך למוקד אל על בטלפון 03-9771111/ 2250* או לסוכן הנסיעות.

נוסעים השוהים בחו"ל ויבקשו להקדים חזרתם ארצה לאור המצב הבטחוני, לא ישלמו אף הם דמי שינוי.

Due to the security situation, EL AL and UP will allow its customers to cancel or postpone their ticket date to a period that does not exceed 6 months without cancellation or change fees for tickets of flights departing from Israel until Friday, 07/18/2014.
Changing in flight dates will be given according to the availability of the ticketing department.
Passengers who wish to postpone or cancel their flight date must inform EL AL and UP's call center at *2250/03-9771111 or their travel agent.
Passengers staying abroad wishing to precede their return to Israel due to the security situation, won't be charged with any cancellation or change fees as well.

Sinophile

New member
אנחנו מבטלים היום את טיסתנו לארץ

כל כך מבאס, אבל אולי לא

שווה לכם. סיטואציה לא פשוטה. כמה חבל.
את רוצה לשתף אותנו קצת? איך הגיבו בארץ?

היום הבת שלי שאלה למה זה קורה דווקא עכשיו, הם לא יודעים שחופשת הקיץ זה Break, איך הילדים אמורים להנות מה Break שלהם ככה?

שבת שלום ומבורך

Sinophile

New member

נירית, הבת שלך מקסימה

הבוקר קשקשתי עם חברה שגרה בשרון בווטס-אפ והיא בעיקר התלוננה שחופשת הקיץ נהרסת לגמרי...
על כל פנים, היא אמרה לי שאני עושה החלטה נכונה שאני לא מגיעה.

היינו אמורים לטוס ביום שני. אני יודעת שהסיכוי להיפגע הוא מאוד נמוך אבל אנחנו לרב מבלים את חופשתינו מפ״ת ודרומה. רב חברינו גרים באיזור יבנה-גדרה. נראה לי טירוף לטוס לישראל לאווירה שכזו ועם הילדים החרדתיים שלי (נו, מעניין למי הם דומים...
). הרי נהיה נצורים בדירה של הוריי שאין בה אפילו ממ״ד או מקלט. אני אהיה חרדה מידי לסוע לאנשהו. אחד הילדים שלי יתמוטט בוודאות. גם ככה הוא שמע על אירוע החטופים לפני שבועיים וכבר בכה במשך יומיים שרק פה בקנדה הוא מרגיש בטוח...
הבכור והקטנה מאוד מאוד עצובים על הביטול. הגדול מאוד מצוברח והקטנה בכתה המון. הם מאוד מתגעגעים להוריי ולמשפחה של אחי... גם אמא שלי מאוד עצובה אבל בהחלט תומכת בהחלטה.
עוד לא הודעתי לגיסתי על הביטול הסופי. זו הרגשה איומה. האחיינית שלי תהיה כ״כ עצובה

איזה מצב מחורבן (Excuse my french)

אם ככה אז טוב עשיתם. חרדות של ילדים

זה דבר נורא. ממש אין צורך לחשוף אותם לזה אם אפשר לא.

תפצו את עצמכם במשהו אחר, ותגיעו בתקופה יותר שפויה.

1me too1

New member
החלטה לא פשוטה

אבל אני חושבת שהייתי עושה את אותו הדבר.
גם אני, כאדם מבוגר ממש בחששות וחרדות.
ליבי על אזרחי המדינה.
תסעו שוב כשיהיה שקט יותר

forglemmigej

New member
את עושה בחכמה שביטלת

אני חזרתי היום ,אצלי זה כלום , יוצאים בשעה 1230 מנתבג ומגיעים הביתה בשעה 730 בערב זה הכיף של לגור באירופה, אבל הכאב ראש שיש לי מכל הבלגן שמה לא יעבור ימים רבים, והילדים ממש לא צריכים את זה על הראש, כולם מדוכאים ,זה לא שהחיים נפסקו אבל יש מתח באויר אי אפשר ללכת לשום מקום כי מי יודע מתי האזעקה תתפוס אותך .
זה כל כך מעצבן כל המצב הזה.

noaronen1

New member
תודה ששיקפת גם את הצד הזה

אני ממש בהתלבטות ואם זה יימשך אני אדחה את הטיסה שלי.

just add water

New member
רוצה להוסיף שלא רק חברות ישראליות

שווה לבדוק באתרי החברות הזרות. אני יודעת שגם אליטליה, למשל, מאפשרת שינויים ללא תשלום.

CRAZYBUTTERFLY

New member
מה בנוגע לטיסות מארה"ב לארץ

הזמנו טיסה לספט...
אם חס וחלילה המצב ימשך אפשר יהיה לבטל את כרטיס הטיסה ללא תשלום עבור דמי ביטול?.
תודה לעונים

למעלה