לכל המתמודדים היום-כדאי שתיכנסו!

jacobi1

New member
לכל המתמודדים היום-כדאי שתיכנסו!

בוא'נה , הייתם חרא של מתמודדים , אף אחד מכם לא ייעץ נכון, כולכם נתקעתם, גימגמתם, חרא של תוכנית! אפילו עם שיחות ייעוץ אתם לא יודעים להתמודד ?! איך אתם רוצים להיות שדרנים , הא? מה אתם חושבים שלא מאזינים לכם...אתם פשוט מביישים. שוקי- אני לא מבין איך אתה עלית?! אתה בכלל היית יבש, היית מאוד צולע, אם כבר היה מישהו נורמלי שם זה כרמית, לענבר יש קול מאוד יפה- היא צריכה להיות זמרת, הרביעי היה דיי נחמד אבל גם מגמגם! מאוכזב...היתה תכנית ממש רדודה.

ykny

New member
כרמית באמת היתה מצויינת ו...

אין לי שום דבר נגד שוקי, הוא היה אחלה, אבל כרמית היתה הכוכבת של היום, והגיע לה לזכות. היא האזינה נפלא, דיברה ברהיטות, ועמדה חזק בעמדה שלה, לא התכופפה, ופשוט היתה טובה. בכלל, לא רק בייעוץ, גם בשידור עצמו, היא זרמה, ואפשר היה לשמוע שהיא נהנית. היא לא אמרה דברים מטופשים, לא ניסתה לבלוט בכוח. היא פשוט היתה שם. נוכחות חזקה. כרמית, מכל הלב, שיהיה לך בהצלחה. אני אהבתי אותך היום. ושוקי - זכית. למרות שהתמודדת מול כרמית המצויינת אז אני מקווה שתוכיח לנו בהמשך למה זה קרה. היית טוב פלוס פלוס פלוס. אל תתן לרשעים וקנאים לגרום לך לחשוב אחרת. אין עשן בלי אש ואין זוכה בלי CASE. או CASH.... סימנתי אותך.

jacobi1

New member
חבל , באמת חבל

תשמעי, תפרגני למי שצריך ולא למי שלא צריך! יאללה גם נשמעת כמו שהיא אמרה - כמו קוקסינל, לא אמרתי שהיא טובה, אמרתי שיחסית לשאר היתה עוד בסדר וביחס לשוקי, כנראה מדובר בשוחד, אין הסבר אחר לזה , הוא לא היה טוב, הוא היה סתמי. יש עוד כמה מתמודדים שלא צריכים להיות פה כמו רמי ירושלמי. איכס, איזה זקן בלאי ! הוא נראה בתמונה שלו כמו פסיכופת, לכי תדעי...

רמי 103

New member
בוקר טוב גם לך ג'קובי

העובדה שאתה מסתתר מאחורי ניק נותנת לך יתרון עלי כיוון שאני חשוף וזה המזל הקטן שלך לבוקר הזה. יכולתי להכנס לכאן בניק מזויף, ולומר לך את מה שאני באמת חושב על שכמותך, אבל עזוב, אתה לא שווה את המאמץ. שיהיה לך יום טוב, ואני מבטיח לך שנקדיש לך כולנו את השיר כמה רוע רוע רוע.. נראה לי שהוא מתאים לך ככפפה ליד.

עודד 103

New member
אני הראשון שאגיד

כרמית היתה מעולה היום. כל פעם שהיא עולה לשידור היא מפתיעה אותי מחדש. היא הייתה חד משמעית מעולה !!! ואני שמח להגיד את זה ולפרגן בכייף כי מגיע לה. אני הופתעתי לחלוטין מהתוצאה היום לא חשבתי שאני אעבור את כרמית (ולהגיד שזה הגיע לי יהיה יהיר ולדעתי גם לא נכון). אבל באשר לכמה שהינו נוראיים כמה שהתוכנית שיעממה אותך וכמה שאני אישית סתמי... וואלה אח שלי על התוכנית קיבלנו תגובות מצויינות ובאשר אליי כמעט 60 אחוז מהמאזינים היום חשבו שאתה טועה. ואין לי קרוב למספיק כסף לשחד כל כך הרבה אנשים :) אז מקווה שנרגש אותך יותר בפעם הבאה אולי אפילו תעלה לשידור ותסביר לכולנו כמה טוב יותר אתה יכול לעשות את זה נשמח לשמוע ביקורת בונה אבל עד אז. לפחות יש לך מחר את רמי. D: שיהיה לך לילה מצויין ואל תיקח את התחרות הזאת כל כך קשה. אתה סובל תעבור תחנה. תהנה ממה שאתה יכול וקח הכל בחיוך כי היום היה השידור הראשון שלנו ואנחנו מבטיחים להשתדל ולהשתפר במיוחד בשבילך :) ו YKNY תודה רבה לך

למעלה