לכל המתנדבים המודאגים

tani101

New member
לכל המתנדבים המודאגים

להלן הרשימת קרוסי קיץ המפורטת: *שבוע מנהיגות (מדריכים)-9-14/7 יתקיים בעינות *במקביל יתקיים קרוס פרחי מד"א...בהדסה נעורים *תאר"ן מחזור א': 16-21/7 יתקיים בקריית הרצוג * תאר"ן מחזור ב': 23-28/7 יתקיים בקריית הרצוג *מדריכים: 30/7*4/8 יתקיים בעינות *מדריכים:חלק ב' 6-11/8 יתקיים בעיינות *במקביל יתקיימו שבועיים של קורס מדני"ם חלק א' ומדנים חלק ב' יתקיימו בקריית הרצוג באותם תאריכים3/9-15/9 *סמינר הצלב האדום יתקיים בתאריכים: 3/9-15/9 בעדן אין זכרון יעקב... *כמו כן קרוס מסעיי נט"ן אט"ן יתקיים במקביל עם קורס תאר"ן מחזור א' בהצלחה לכולם :)

tani101

New member
התכוונת עינויים

כנראה מד"א הבין שהגיע הזמן לגוון...בגרוע יותר!!

lilush3333

New member
מההה פתאום !!

הייתי בעיינות בקורס מדנ"ים והיה משו בסט! המקום יפה האוכל סבבה מה הבעיה?

עיינות זה צמוד לפלמחים

קריית הרצוג זה צמוד לבית חולים מאיר. שני המקומות טובים יותר מהדסה נעורים (מצד שני הכל טוב יותר מהדסה נעורים)

eliro

New member
הדסה

הדסה נעורים היה אחלה מקום נכון טני ? אל תגידי שלא

tani101

New member
שמשי משהוווווווו

האוכל שם דליקטס והנקיון מעל הכל ממש רמת חמישה כוכבים...

Dumpty

New member
אל תגזימו.....

אבל אני לפחות באופן אישי נהניתי... למרות שקצת מבאס הקטע שאתה רואה ים נושם ים מריח ואוכל ים אבל לא יכול להגיע אליו.... פיסת חוף מדהימה יש לנו שם....

לא יודע מה איתכם..

אבל בקורס מנהיגות שנה שעברה היה הרבה ים הרבה חול, והרבה ריצות! הכל באותו מקום, עם טמפרטורה של יותר מ-40 מעלות בצל! בכל מיקרה גם האוכל שם פצצה! או כמו שהתבסרנו על כך שוב בשבוע הכנה לקורס מדריכים, "בחורים, אני לא מבינה! זה טונה זה גבינה!!!" (לכל אלו שלא יודעים על מה מדובר.. תשאלו את האנשים שהיו בקורס, איזו אשה נחמדה הייתה זו שחילקה לנו את האוכל המדהים הזה!) ועיינות, גם שם חוייה מרנינת חושים! שבה ליאב המסכן היה צריך להשתתף בפרק מיוחד של "אפקט הפחד" ולגלות תולעת בסלט!..חחחח.. אבל היה מצחיק!

כן...

נזכרתי שהתבלבלתי רק אחרי ששלחתי כבר
... המד"נים היו שם.. בגלל זה היה לי איזה זיכרון משם (נסענו לבקר אותם..) בכל מיקרה זה העלה כמה זכרונות, בקשר לאיכות המזון של המקומות בהם מד"א מעביר בו את הקורסים שלו!

../images/Emo6.gif איי איזה נוסטלגיה

חח רק תולעת? מה עם הזבובים והשיערות של העובדים במטבח שהוא מצא איכשהו הוא קיבל תמיד את כל הדברים האלה. מה שכן אין מה להשוות בכלל בין האוכל בהדסה לאוכל בקריית הרצוג בלעע

ירקון 15

New member
טני,

אל תשכחי מאיפה קיבלת את הפרטים האלה!
והמבין יבין.... דניאל - ירקון

tani101

New member
ששששששש דניאל אל תחשוף

את המקורות שלי...שלך...שלנו....חחחחחח

IJohnYI

New member
אמם.. אפשר לקבל הבהרה קטנה?

אמרו לי שמתנדבים מעל גיל 18 שהולכים לקרס מדריכים לא עושים את השבוע הראשון של הקורס (זה שבין ה-9 עד ה-14 ליולי) זה נכון? ז"א שהקורס שלי יהיה בין ה-30/7 עד 11/8.

למעלה