לכל המתנדבים ששירתו, משרתים או ישרתו בעתיד :)

Meytav Laudon

New member
לכל המתנדבים ששירתו, משרתים או ישרתו בעתיד :)

קטע שכתבתי ברגע של תסכול בפרופיל שלי בפייסבוק.. הופתעתי לגלות שיש כל כך הרבה אנשים מדהימים שתומכים במה שכתבתי. רציתי לשתף גם אתכם בזה.. מצטערת באמת שאני משרתת 2 דק' מהבית ואני ביומיות ולא עושה הרבה ומצטערת שיש לי פטור מתורניות ומשמירות אבל נמאס לי להתנצל על זה.. אני מרחמת על אנשים שחושבים שכל מי שקיבל פטור משירות צבאי הוא משתמט ולא מסכימה יותר לבריונות הזאת.. לא כולם בריאים ומאושרים ויכולים להיות פרופיל 97 ולהתגייס לקרבי הגיע הזמן שאנשים בעמק יזרעאל יקלטו את זה. ועוד דבר אחרון.. לא יודעת איך זה בבסיסים אחרים אבל כל המתנדבים כולל כולם שהכרתי בבסיס *** * לפי דעתי האישית וההיכרות העמוקה שלי איתם הם 10 רמות מעל חיילי החובה בבסיס שרק מחפשים לעקוץ פטורים וגימלים ולצאת מהצבא ובהתאם לכך כמעט על כל המתנדבים בכנף * המליצו לצאת לקצונה בין אם זה יצא בסוף לפועל ובין אם לא. ואם אני נראית לכם ממורמרת ועצבנית זה אך ורק בגלל זה ונמאס לי להחזיק את הדעה הזאת לעצמי כי אני עושה את זה כבר שנה וחצי..

hillator

New member
היי

מאוד הזדהתי עם מה שכתבת, אשמח עם תוכלי לכתוב לי מסר אשמח לדבר איתך הילה

Meytav Laudon

New member
שלחתי.. :)

אני רוצה להוסיף שאני לא חושבת שאם אתם לא מרגישים בנוח אתם צריכים להתחיל להסביר למה קיבלתם את הפטור. לא קיבלתם אותו כי רציתם, ומבחינת החוק אתם לא חייבים לספר לאף אחד ורק הרופא שלכם אמור לדעת על הסיבה האמיתית לפטור. ואל תתנצלו אף פעם שאתם מתנדבים, זאת מעלה ולא חיסרון. זהו זה כל מה שרציתי לומר ולהבהיר.. המון בהצלחה לכולכם תותחים אחד אחד ! =]

hillator

New member
או יותר טוב שלחתי לך למייל את הפייסבוק שלי

תוסיפי אותי

Meytav Laudon

New member
ועוד משהו מאוד חשוב..

לא נעים לי להגיד את זה אבל בכל הנוגע לצבא אסור לכם להיות תמימים. אני אישית התקשרתי למיטב מתגייסים כל יום במשך 5 חודשים.. הלכתי כמה פעמים ללשכת גיוס בחיפה עד שהם נאלצו לתת לי צו גיוס כי נראה לי שהם כבר לא יכלו לראות אותי שם חח.. בקיצור נראה לי שהבנתם מה אני מנסה להבהיר פה. והכי חשוב לשמור תמיד על חיוך ולהתעלם מקנאים ואנשים רעים =)

sm252

New member
אני מסכימה עם מה שכתבת,למרות שלא נתקלתי בכאלה

אני מבינה שקיבלת יחס לא יפה מאנשים (במקום השירות או לא) אבל אני חייבת להודות שאמנם אני לא הרבה זמן בצבא אך עד היום נתקלתי רק ביחס חיובי והרבה הערכה והבנה לגבי המצב הרפואי(ואפילו הקלו עליי בדברים שהם לא הפטורים שלי כיביכול.)

Meytav Laudon

New member
עוד סטטוס שפורסם עכשיו..

האח הגדול גרסת המציאות: אחותי כתבה סטטוס כועס על היחס המזלזל של הצבא למתנדבים ועל מסלול העינויים שצריך לעבור כדי להתגייס. התחיל שרשור ארוך והמוני שבו אנשים סיפרו את הסיפור שלהם. הצבא בתגובה מרתק אותה ל-14 יום כי היא רשמה את השם של הבסיס (שיהיה ברור שהוא מופיע כמעט בכל סטטוס שלה). מתוך חוסר הכרות עם טקטיקות פוליטיות, כרגע המחאה היחידה מכיוונה היא צביעת הציפורניים באדום ושיער פזור... גאה לומר שאני בטייסת מנהלה והם עומדים מאחוריי וידאגו שאני לא אקבל ריתוק !

פנדורה5

New member
מזדהה, ליפני כחודש הגשתי בקשה להתנדבות לצבא

לא ענו לי עדיין אבל אני עדיין מקווה כי הבקשה תאושר. זה מאוד חשוב לי להתנדב אם הצבא אינו רוצה לגייס אותי. אני מצד אחד אני מאוד רוצה להתנדב ומצד שני אני מעט חוששת מתגובות של אנשים אם אדע כי אני מתנדבת ולא מתגייסת, מישום מה אנשים מתייחסים להתנדבות כהשתמטות לכל דבר.

למעלה