לכל המתעלמים!

לכל המתעלמים!

כבר 4 פעמים שאני שואלת את אותה שאלה ולא נענת. כל כך קשה לכם להתייחס ולהגיב על השאלה מה היה בסוויטה בין איתי לונסה? גם להגיד לא יודעים זו תשובה!!!! אני משעה 2 שואלת ולא עונים לי! (ואח"כ אומרים לי שאני לא בסדר כי אני לא משרשרת)

רעפון

New member
מי מה שהבנתי לא היה כלום

וונסה כל הזמן אמרה שחבל שיוני לא איתה. ולאיתי נמאס ממנה והוא הלך לישון.

אני לא חושבת שמראים את זה באינטרנט או בערוץ 2

אז רק מחר בשידור בערוץ השני נדע.

יNOT

New member
אני חושב שמתעלמים ממך בגלל שכל הזמן את שואלת

שאלות שהם או: שאלות שיש להם תשובה באחד השרשורים בפורום , אחרי שהנושא כבר נדון באריכות. שאלות שכביכול מכוונות את הפורום לאנשהו...
תעברי על שאלות שלך בפורום, תביני יותר טוב. בכל מקרה בהצלחה.

תודה למי שענה והתייחס וגם...

לא הייתי חוזרת על עצמי אם הייתי מוצאת תשובות בשירשורים אחרים וקודמים - ובדקתי בשירשורים אפילו בעמודים 3-4 ולא ראיתי... בכל אופן - תודה :)

לא היה דבר!!! רק הוכיחה לו שוב

שהיא לא שמה עליו. כתבו פה כבר. היא דיברה על יוני ויוני. ואחר כך שכבה שעה וחצי באמבטיה בזמן שאיתי מחכה לה , כשהיא סיימה הוא נרדם. היה ברור שהיא תזמין את איתי לסוויטה, היא הייתה חיוורת מההדחה שלה, ואיתי הסמרטוט הלך אחריה כמו כלבלב, הרי רק מהטון דיבור שלה היה ברור שהזמינה את אית כי הבינה שככה מצפים ממנה הצופים..... אך מה לעשות שאין תאום בין הרצון להתנהגות.... והיא המשיכה כהרגלה ביחסה לאיתי רק הפעם במקום אחר.... אני עדיין ממתינה שתנחת עליו המכה כדי שהוא יבין....

no nick 1989

New member
לא קרה כלום

היא לא רצתה לקחת אותו,היא רצתה לקחת את יוני ואפילו ליד איתי היא אמרה "פינטזתי בסוויטה על יוני" ששאלו אותה איך היה.. היא כל כך מעצבנת אותי ולא אכפת לי אם היא תעוף מחר.

למעלה