לכל המתפעמים מהגיגיו של יואב צור:

חפש1

New member
לכל המתפעמים מהגיגיו של יואב צור:

יואב צור, המכנה עצמו דקרט, "השמאל הציוני", הוא מטרד ותיק בפורומים. כמה ממאפייניו: יש לו מה לומר בכל נושא. הוא חכם מכל אדם, ומכיוון שלקח את כל החוכמה לעצמו, לדעתו לאחרים לא נשאר שום דבר, ולדעתו כולם מלבדו מטומטמים גמורים. נפגעים עיקריים משלשול המקלדת הבלתי פוסק שלו: נשים. לבחור יש כנראה בעיה להתמודד עם נשים, ולכן כל אשה שמעיזה לכתוב משהו בפורום מקבלת מייד את ההתייחסות "טפשה","מטומטמת","את לא מבינה שום דבר" וכד´. מג"דים ומח"טים. לא ברור מה הסיבה, כנראה שוב בעיה בעברו, אבל המג"דים והמח"טים הם אם כל חטאת. כך למשל הוא כותב ש"רוב המג"דים והמח"טים הם מניאקים". מה, הוא מכיר את כולם או את רובם שהוא יכול לאפיין אותם כך? טייסים: רגשי הנחיתות שלו כלפיהם פורצים לפרקים. אני חושב שאלו לא רגשי נחיתות, הוא נחות באמת. ובעיה אחרונה: הבחור פעם היה מפקד טנק. בתרוצים מתרוצים שונים, המשתנים לפרקים הוא משתמט ממילואים (כן כן, סתם פרזיט קטן) אבל מה: מטיף ונוזף בכולם. האמת שניסינו להפטר ממנו בטוב וברע מהפורומים העוסקים באנשי מילואים, מכיוון שזה באמת לא עיסקו, מכיוון שהוא משתמט מביצוע מילואים בתרוצים מתרוצים שונים: פעם זה היה "רק סירוב יביא שינוי", לאחרונה זה "אני עושה תפקיד רוחב בחטיבה" (מכבסת מילים ל: "אני לא עושה מילואים") וכו´. אבל שום דבר לא עוזר. הוא מחובר מהמקלדת ישר לוריד. מכל מקום - לא לקחת אותו ברצינות: הוא טפיל אינטרנט (נסו לקבל את פרטיו האישיים ע"י הקלדה על שמו בפורום, תראו תופעה מעניינת. נסו אח"כ שם אחר ותראו שזה כן מצליח!)וזו אחת ממגבלות המדיום. בקיצור: פרזיט מילואים ומטרד פורומים.

למעלה