לכל המתקשים בהפקות דפוס

oren*

New member
לכל המתקשים בהפקות דפוס ../images/Emo91.gif

רציתי לספר כאן על שירותי ההדפסה של MBE - יש להם סניפים בכל חור בארץ. השבוע הייתי צריך להפיק מאתיים מדבקות עם לוגו של חברה, במקום להתעסק עם פריהאנד ולחשב גודל כל של מדבקה וכמה מדבקות נכנסות בדף - צרבתי את הלוגו בפורמט TIFF על דיסק, הלכתי לסניף MBE הקרוב למקום מגוריי והם עשו לי במקום את כל ההפקה (שלוש וחצי דקות) כולל הדפסה במדפסת פיירי וחיתוך בגיליוטינה מדוייקת. הם עושים כל הפקה שרק אפשר לחשוב עליה כולל הדפסות גדולות, לא מבקשים תוספת כסף על תמיכה טכנית ונותנים שירות מהיר ואדיב. כדאי מאוד לצלצל לפני שמגיעים, לשאול בדיוק מה צריך להביא, באיזה פורמט וכמה צבעים - ושיהיה בהצלחה

naatz

New member
MBE?

זו לא חברה למשלוחים מארה"ב (בעלי mustop הכושל?) לא ידעתי שהם עוסקים להם גם בדפוס. 200 מדבקות? איך זה משפיע על המחיר? naatz

הם באמת טובים.

ביום ראשון האחרון ביליתי במשך חמש שעות בסניף שלהם בעזריאלי. שיגעתי את הגרפיקאי, טימטמתי את המנהלת ובשלב מסויים אפילו השתלטתי על המחשב ועשיתי "כמה" תיקונים גרפיים (דבר שעליו משלמים בדר"כ). הם לא הביעו שום התנגדות כאשר לא אישרתי עבודות מסויימות (וביננו, חלק גדול מהפיקשושים, היו שלי) ובסוף גם עשו לי הנחה. מיותר לציין שעזרו לי בחיתוך, הדבקה (הם אלה שסיפקו לי את הדבקים השונים) ובכלל, הם נחמדים מאד וששים לעזור. המחיר... הם לא הזולים במדינה, רק ביום חמישי שעבר הדפסתי בלשכת שירות אחרת שזולה מהם בלא מעט, אבל...(וזה אבל גדול) היחס שלהם, הוא באמת משהו אחר ושווה לדעתי כל שקל נוסף. עד כאן, תא"י.

למעלה