לכל הנאפאיסטים לשעבר

kiss my girl

New member
לכל הנאפאיסטים לשעבר

מה המצב חברים אז ככה יש לי כמה שאלות אני טס עם כמה חברה ב16.8 מצאנו דיל בן זונה 8 ימים 7 לילות 409 דולר מטוס סאן דור אל על משהו חמוד אבל הבעיה המלון חחחחח שם נדאח רק רצינו לדעת אם מישהו מכיר מריה הוטל משהו מישהו היה שמה או מכיר את החורבה הזאת? ולגבי השתייה איפה שווה לנו לקנות בדיוטי פרי או באנפה? ודבר אחרון חביב טרקטורונים ובאגי ועוד מה נותנים להם ? אמרו לי או דרכונים או וויזה תנו שם טוב של בחור שאפשר לסמוך עליו

macwam

New member
כנס

בקשר לדיל הוא לא כזה טוב אז אני מקוה בשבילך שבשביל מחיר כזה תקבלו מלון טוב. שתיה זול בנאפה!!בירה מהחבית בכל בר עולה פאונד אחד...בלילה יש מבצעים בכל הפאבים בירה+שוט ב1.5 פאונד שזה 15 שקל!!! וחוץ מזה המחירים של אלכוהול בסופרים דיי זולים אז לא כזה משנה אם בדיוטי פרי או שם כי ההבדל לא גדול ויש שם מבחר לא רע בכלל. בקשר לטרקטרונים והבאגים תביאו צילומים של הרשיונות אבל בכללי אני לא ממליץ בכלל להשכיר כל מי שהשכיר יצא מזה בקנס אחושרמוטה בגלל נזקים תאונות כל סתם עצרה אותו משטרה על משהו....חוץ מללכת לים לא צריך שם הסעות לכלום הכל באותו אזור...או שצריך הסעות לאזור ולא לים...ומונית עולה פאונד לכל אחד לכיוון. תהנו

pts1

New member
המלון הזה..

הוא חור ממש! הוא ליד הסקוור. ממש כבר כמעט בתוך הסקוור אבל הוא ג'יפה ברמות

obbb

New member
ממש ממש לא!

הייתי שם, ואני לא יכול להגיד שזה מלון מעולה, אבל מיקום טוב ובאמת אין לי מה להתלונן עליו. נקי, מסודר, בריכה, בר, בריטיות... אחל'ה מלון שבעולם אין טענות. ממש ממש ממש לא הייתי מתנגד לחזור לשם.

למעלה