לכל הנבחנים ב-23/24....

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
לכל הנבחנים ב-23/24....

קודם כל - בהצלחה ! רציתי לשאול מה כדאי להביא מבחינת אוכל ושתיה... המדריך שלי אמר שכדאי להביא פירות יבשים ומים, כי אז לא שותים הרבה (פחות שירותים) וגם שהסוכר שיש בפירות היבשים יותר טוב בשבילנו בבחינה (לא מעייף או משו כזה...
). ניסיתי את התיאוריה שלו עם צימוקים בבחינת המתכונת, וזה לא הלך טוב (אם יורשה לי לציין, חלחלה ורצון עז להקיא תקפו אותי משך כל הבחינה...). יש אולי משהו אכיל שאפשר להביא לפסיכו´ ? תודה... wiz

lotan

New member
פירות יבשים זה רעיון גרוע ../images/Emo70.gif

זה עושה גזים שוקולד שוקולד שוקולד זה הפיתרון שיהיה לכולנו בהצלחה

wiz

New member
אבל...

הוא אמר שדווקא אסור שוקולד, כי זה אמנם נותן אנרגיה מהר, אבל זה רק זמני, ואחרי זה זה מפיל אותך יותר נמוך (מבחינת העייפות) ממה שהיית בהתחלה... wiz

ש י ר ו ש

New member
עזבו אותכם משטויות...

כלהקטע של מה לאכול בזמן המבחן ממש לא חשוב, תאכלו איזה שעה שעתיים לפני המבחן ארוחה נורמלית ולא דברים מוזרים ..ארוחת בוקר או צהריים תלוי בשעת הבחינה שלכם והדבר היחידי שתקחו אתכם לבחינה זה שתיה- הכי טוב מים , בלי שוקולד- שרק מדכא את המוח - קוביה אחת עוד מילא מעבר לזה זההעושה פעולה הפוכה לגמרי , ומסטיקים רק גורמים לעצבנות... הקיצר לאכול לפני ובזמן הבחינה לבזבזב זמן רק על הבחינה , אם יש לכם 2 דקות צאו החוצה זה עוזר לנקו את הראש ולו לשניה אחת , עצם הקימה והיציאה החוצה עוזרת... ב ה צ ל ח ה ל כ ו ל כ םם - אני כבר אחרי זה יששששששששששששששש

עדיף שתביאו

פירות לדעתי, ול-א שוקולד, אבל בכל מקרה, עדיף שבמבחן תתרכזו בשאלות ואת הזמן תנצלו ללעבור עוד פעם על השאלון, גם כך אין הרבה זמן ואם יש זמן פנוי תנצלו אותו או ליציאה לשירותים אם צריך, או לעבור שוב על התשובות

למעלה