לכל הנוגעים בדבר...ולכל מי שחשוב לו

blue love

New member
לכל הנוגעים בדבר...ולכל מי שחשוב לו

מכלול הפורומים של תפוז מרתק כבר זמן רב אלפי גולשים... אני אישית קיבלתי המלצה מחברה טובה להיכנס ולהתרשם מהקסם שבפורום... גלשתי בפורומים שונים ומגוונים עד שהגעתי לפורום וידויים... פתאום תוך מספר ימים קיבלתי פרוש למילה איכות! פורום שמנוהל בצורה עיקבית והוגנת כלפיי כולם..מלא אילתורים ורעיונות חדשים מדי יום. פורום שנותן לך להביע ולהגיב כמעט בכל נושא שמעניין אותך..ללא הגבלה ללא מחיקות ללא מלחמות כמעט...אבל הכי חשוב..מצאתי שם קבוצה של אנשים מאוחדים ומגובשים... לא לקח לי הרבה זמן להכיר את מנהל הפורום עצמו..``טאי``..על פי כתיבתו ועל פי תיפקודו..ומהר מאוד הבנתי שאישיותו המיוחדת נתנה לפורום את התבלין שהפך אותו מתבשיל רגיל לפורום מעולה!!! בצער רב קראתי אתמול את הודעתו של טאי על כוונתו לפרוש מניהול הפורום ובאופן כללי אני נוהג לכבד החלטות שהוחלטו לאחר מחשבה רבה...ואם זאת היתה החלוה בגלל עניין אישי כלל לא הייתי כותב כאן עכשיו.. אבל בין המילים ובין השורות הבנתי שהנהלת תפוז בעקיפין או במיישרין גרמה לטאי להגיע להחלטתו זו. אינני רוצה לשפוט ולנקוט עמדה בעניין כי אינני יודע את כל הפרטים הנוגעים בדבר...גם קטונתי מלהיכנס לעניין תיפקוד תפוז בכלל וההנהלה בפרט..אך דבר אחד אני יכול להגיד בבטחון מלא.. חברה...תעשו הכל..ממש הכל לישר את ההידורים ולשמוע מה יש לעמך להגיד..כי אתם ואנחנו הולכים לאבד את אחד הנכסים הגדולים ביותר שיש היום לתפוז!!! תקשיבו לאדם הזה..לטאי..יש לו מה להגיד וכוונתו רק לשפר ולהעצים את תפוז בכלל...לא יתכן שאחד הטובים אם לא הטוב ביותר יעזוב בגלל חילוקי דיעות עם הנהלת תפוז.. אני מקווה שנוכל להביט מחר יחד בדף של פורום וידויים ולראות את טאי מנהל את הפורום כתמיד... תודה מראש על תשומת הלב שלכם.. blue

אני איתך בלו....

עומדת מאחורי כל מילה ומילה.. טאי אדם מקסים........ נשמה טובה. וחבל שתפוז יפסידו נכס שכמוהו.. ולכם תפוז......תעשו מאמצים אולי להשאיר את האדם המקסים הזה פה....? סוף סוף יש מנהל פורום מכל הנשמה.......ואתם הולכים לפספס ובגדוללל חוקרת פרטית

ואם יורשה לי לחזק את הדברים---

מנהל פורום טוב זה אחד שתמיד נמצא כשצריך אותו. לא פעם אחת היו חברים בפורום בבעיה מסויימת בכל נושא שזה לא מה שמשנה כרגע, ולא היתה בעיה להשיג את טיי ולקבל פתרון מיידי כמעט במקום באותו הרגע. אני לא חושבת שיש עוד מנהלי פורום שנותנים מעצמם כל כך הרבה לפורום שלהם כמו טיי. בבקשה מכם אלה שיושבים למעלה ומנהלים הכל כאן,תעשו את הכל שישאר בתפקיד שלו כי אף אחד לא יוכל להיכנס לו לנעליים. אפוקו

למעלה