לכל הנפגעים/ נפגעות בוקר טוב!

• פותח הנושא jaccc
  • פורסם בתאריך

jaccc

New member
לכל הנפגעים/ נפגעות בוקר טוב!

פעם אחת שיתפתי בפורום לגבי הבעיתיות בקשרים שלי עם בתי וזכיתי לתגובות נפלאות. על כך מודה אני לכם/ן. אני בן הזוג של אילנה כמעט שש שנים ומכיר אותה היטב. היא הפנתה אותי למספר שרשורים/הודעות אישיות בהם הותקפה ע"י נשים שלא מכירות אותה ובוחרות להגיב בצורה קיצונית מתוך הבנה מאד אישית ומאד סוביקטיבית של הנאמר, ותגובות אלו נובעות מתוך הבנה חלקית ושגויה של הנאמר על ידה. חישבו נא על כך שכל נקודת זמן בחיים ישנה האפשרות לבחור; חישבו על כך שלא תמיד הבחירה בעידנה דריתחה היא הבחירה הנכונה; מגיעה אילנה שבסך הכל מראה למשתתפים בפורום שיש אפשרויות נוספות ומציעה להם להתבונן- וזה כל כך מכעיס אותם. אולי תתבוננו פנימה ותשאלו את עצמכם מדוע אתם בוחרים להפגע: למי שאינו יודע- זאת בחירה, שהרי אפשר גם להחליט שלא להפגע: ראשית מופיעה המחשבה ואחריה התחושה! בנוסף אני מבין הרצון של משתתפים/ות בפורום להופיע תחת מסכה, זה לגיטימי, אך איני מבין התנהגות מנהלת פורום זה שאמרה לאילנה שמכירה אותה אך בחרה להשאר בעילום שם: התנהגות זאת אינה מכבדת אותה: חישבו על כך שאתן יודעות שמישהי בפורום מכירה אתכן אך אתן אינן יודעות מי היא; האם זה הוגן? הרי ידע זה עשוי לעצור אתכן מלהתבטא בחופשיות בפורום, והרי אחת ממטרות הפורום היא לאפשר להתבטא ללא חשש! אשמח לקבל תגובת "רולן" לפסקה זאת. כולי תקוה שבמכתב זה לא דרכתי על יבלות ואיני נחשב למתנשא; ייתכן וכתבתי בלשון מעט מליצית אך זה סיגנוני. באהבה קובי

rolan

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif תודה קובי ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מסר אישי בדרך אליך תודה

עלמה 3

New member
קובי, מליץ היושר....

תתפלא... אנחנו כבר לא תחת מסכה... יש כאן כאלה שנפגשו... על פי רצונם... ועוד משהו ....... ב ח י ר ת ם... אתה מדבר על בחירה... וכן רולן בחרה , ככה וזה רצונה... מז כפיה.. היא לא חייבת לאף אחד שום דבר... ותגיד לאילנה שסקרנות כזאת עושה , הולקוס וכרס... תשמע.. אתה באמת נשמע נחמד והדרך המטיפית שלכם היא לא לעניין.. בשום צורה... גם אני עברתי את סדנאות I.AM ואני לא מרשה לעצמי להתשמש בזה כך, ואם היא רוצה להיות מנחה... היא בהחלט יכולה רק שתיגש ותבקש שמה מסלול של סופרוויזר.. ותתמקצע...ותהיה מנחה, לא פה ! ושלא תביא לנו כאן כרזות של אחראי קורבן כאילו היא המציאה את הגלגל. ולעניות דעתי זה טירוף (וגם יש איסור מוחלט) להציג את זה כאן בפורום. שלא נדבר על נזק שזה עלול לגרום. ועוד משהו בין השירשורים שראיתה עם תגובות שלי שנראות לך קיצוניות.. ראית את כתבי העת שלה...הם נראים לך. את המסרים ששלחה ליעלי אתמול בבוקר ראיתה .... סליחה שהייתי בוטה.... הייתי חייבת לשחרר את הבלוטה בגרון. אני עלמה - המוכנה בפיה - חיזוקית

maof

New member
קובי בוקר טוב

רציתי להבין ......... הרי כבר דשו בנושא אין ספור פעמים כל אחד הביע את דעתו בנושא ועכשיו אתה חוזר שוב לטחון עוד פעם נושא שכבר טחנו אותו לכל הכיוונים אני מבין שאתה דובר בשם אילנה ומנסה להגן על דעותיה של בת זוגתך כן אני יודע שזה דבר טיבעי ביותר אבל באמת די אני חושב שתנסה להסביר לבת זוגתך לכבד את דעותיו ובקשתו של האחר מעוף

jaccc

New member
מעוף הבן (ב רפויה),

מאחר ושמי עלה בהודעת יעלי לאילנה, אותה הודעה שאילנה פרסמה ונמחקה אח"כ, אילנה הפנתה תשומת לבי וראיתי לנכון להגיב. אינני מעורב בפורום על בסיס יומי (להיפך, אני מעלעל לעתים רחוקות) וכך איני מצוי בתדירות של העלאת נושאים. אילנה אינה זקוקה להגנתי ואינה מבקשת שאהיה סניגור שלה אך זכותי היא להביע דעתי בפורום: אני לא דשתי בנושא אין ספור פעמים. בכלל אם הנושא לעוס, מדוע טורחים להגיב? באהבה קובי

oehhe

New member
לא נפגעתי כלל

קובי אין לי זמן, עמך הסליחה אני חייב לעוף, אבוא בלילה ואקרא. אבל... חיפשתי ולא מצאתי בפורום, היכן כתבה רולן שהיא מכירה את אילנה. עד כמה שאני עוקב לא קראתי דבר שכזה. תקן אותי (הפסיכולוג שלי לא הצליח) אם אני טועה oehhe מתגעגע לשלמות

למעלה