לכל הנשואות וחובבות המחשבים
ר רחלי1 New member 13/3/02 #6 אדיר!!!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ויש לי שאלה ../images/Emo26.gif ...איך אני יכולה לשמור את הקובץ כדי להעביר אותו במייל לבעלי...?
אדיר!!!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ויש לי שאלה ../images/Emo26.gif ...איך אני יכולה לשמור את הקובץ כדי להעביר אותו במייל לבעלי...?
נ נופר30 New member 13/3/02 #7 פשוט מאוד עם עכבר ימני לוחצים על התמונה שמפתחת עושים שמור תמונה בשם נותנים שם ( וזוכרים היכן נשמר ) רושמים את המייל לבעל עושים הוספת קובץ וזה נשלח
פשוט מאוד עם עכבר ימני לוחצים על התמונה שמפתחת עושים שמור תמונה בשם נותנים שם ( וזוכרים היכן נשמר ) רושמים את המייל לבעל עושים הוספת קובץ וזה נשלח
ר רחלי1 New member 13/3/02 #8 אוי, נופר...כמה מביך.........../images/Emo3.gif ...לא חשבתי על זה...כל הזמן לחצתי על הקובץ ולא היו אפשרויות שמירה - אפילו לא ניסיתי לשמור את הקובץ בקליק על התמונה עצמה... תודה, חמודה
אוי, נופר...כמה מביך.........../images/Emo3.gif ...לא חשבתי על זה...כל הזמן לחצתי על הקובץ ולא היו אפשרויות שמירה - אפילו לא ניסיתי לשמור את הקובץ בקליק על התמונה עצמה... תודה, חמודה