לכל הנשואים הטריים...

פ ר פ ר 18

New member
לכל הנשואים הטריים...

היי לכם. אני בת 18 ואני כותבת בפורם "ילדים להורים פרודים". ההורים שלי לא פרודים אבל הם רבים כמו 2 משוגעים: קללות,צעקות,ירידות אחד על השני. ואני ואחותי סובלות מזה הרבה מעוד זמן. יש לי בקשה אם אתם לא מסתדרים ויש לכם ילדים תעשו טובה לעצמכם ולהם תתגרשו לפני שהם יפגעו נורא קשה. אל תעשו את הטעות שההורים שלי עושים בכך שהם רבים מול הילדים וזה לא מזיז להם מה אני ואחותי מרגישות. אני מקווה שיהיה רק טוב ומזל טוב לכם. אוהבת פרפר 18

פ ר פ ר 18

New member
אני מצטערת..

אולי מה שרשמתי פה זה לא היה לעינין ואני סתם מכניסה אנשים למצב רוח רע ולחשיבה אבל פשוט הייתי חייבת לשפוך את מה שאני מרגישה. אני אבין אם אנשים לא יסכימו איתי.

fila

New member
פרפר../images/Emo13.gif

את ממש לא מכניסה למצב רוח רע, אותי לא בכל אופן. ואני מסכימה איתך, שאם בני זוג ממש, אבל ממש לא מסתדרים אז אולי באמת כדאי שיפרדו. אבל גם זה רק לאחר שניסו לפתור את הבעיה ינהם ולא להרים ידיים כ"כ מהר, אני מאמינה שאם יש בינהם רגשות אז אולי כן אפשר ליישר את ההדורים ואם כבר לא אז חבל לשניהם על הזמן ובהחלט חבל גם על הילדים שנאלצים לחיות בסביבה כ"כ לא נעימה. אני לא יודעת מה לייעץ לך כי אני לא מכירה את הסיפור שלך ושל ההורים שלך, אבל אני יודעת על זוגות שלא נפרדים "בגלל הילדים", אז יכול להיות שההורים עדיין יחד בגללך ובגלל אחותך מתוך רצון טוב לשמור על גרעין משפחתי , אבל יכול להיות ש"בגלל הילדים" זה רק תרוץ ויש בינהם קשר עמוק יותר או מניעים אחרים...... בכל אופן, אני שולחת לך חיבוקים
ומקווה שיהיה בסדר, בשבילך..... שלך,

פ ר פ ר 18

New member
תודה לך על המילים זה..

היה לי מעוד חשוב לשמוע ממישהו משהו. הם לא ניפרדים כי אבא חי על חשבון אמא ונח לאדון ואמא מנסה לזרוק אותו אבל זה לא הולך. אין בינהם אהבה ואין מערכת יחסים כמו שצריך. אמא ישנה איתי בחדר והוא עושה מה שבא לו. אז אני חושבת שנח לו לחיות על חשבון אחרים אבל נמאס לו והוא רוצה לעזוב.

שמופית

New member
מצטרפת ל../images/Emo24.gifים

מסכימה איתך שכל אחד צריך לחיות בשביל עצמו ואם לו יהיה טוב, אז בטוח שגם לילדים שלו יהיה טוב... אגב, נראה לי שהודעה שכזו מתאים לשים דווקא בפורום נשואים-נשואות, שם הם כבר כמה וכמה שנים נשואים ולרובם יש ילדים בוגרים. אנחנו עדיין בגן עדן של אהבה ורומנטיקה שאחרי החתונה... קצת קשה (ואפילו בלתי נתפס) לחשוב על האפשרות שנריב ככה ושמערכת היחסים האוהבת תדעך... מאחלת לך המון אושר ואהבה

פ ר פ ר 18

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שיהיה טוב ואני מקווה גם למצוא את בחיר ליבי ושאני אגדל את הילדים שלי בצורה יותר טובה ממה שהיה לי .

שמופית

New member
מצטרפת לתקוותך !

אני בטוחה שתדעי לא לחזור על טעויות של הוריך וגם אם במקרה תהיי עם גבר שיתברר שהוא כמו אביך, תדעי להיות חזקה יותר מאימך ופשוט להעיף את האדון מהבית
את תהיי אמא טובה כי את יודעת בדיוק מה ילדים צריכים ורוצים - חום, בטחון והורים שאוהבים אותם ואחד את השני.

פ ר פ ר 18

New member
תודה רבה רבה רבה...

יש לי עדין דמעות בעיניים כרגע אבל המצב כרגע שקט.. אני אעזוב את הפורם שלכם כי המקום שלי הוא בפורם : ,ילדים להורים פרודים". אז תודה לכולם ושבת שלום. אל תתבישו לבקר אותנו בפורם אנחנו באמת זקוקים לעזרה מאנשים שמבינים. אוהבת אותכם

למעלה