לכל הנשואים - מה קורה עכשיו עם כל

אתי@

New member
לכל הנשואים - מה קורה עכשיו עם כל

האישורים והתעודות
מה צריך לעשות, למי צריך ללכת כדי לקבל תעודת נישואין
יש עוד משהו חוץ מתעודת נישואין שצריך לקבל
בקיצור - אנחנו לא יודעים כללללללום
תודה אתי@

הילית*

New member
את רוצה לשמוע משהו ?

אנחנו עוד לא עשינו שום דבר בעניין... אני יודעת שצריך לקחת תעודת נישואין מהרבנות בה נרשמתם (תבררי קודם בטלפון אם היא מוכנה). אצלנו היא כבר מחכה לנו כמה זמן ואני באמת צריכה לקפוץ לקחת אותה. אח"כ צריך להביא אותה למשרד הפנים עם תעודות הזהות ונראה לי שזהו.

shelycat

New member
פרוצדורה אחרי החתונה

קודם כל מחזירים את עותק הכתובה לרבנות בה נרשמתם, אחרי 1-2 שבועות באים ולוקחים תעודת נשואין מהרבנות , אחרי שיש תעודת נשואין אפשר להתחיל לשנות פרטים אישיים במשרד הפנים כמו שינוי של מצב משפחתי בספח של הת.ז. והשם (לא באמת חייבים).

אתי@

New member
את עותק הכתובה מחזיר הרב המחתן, לא?

נדמה לי שהוא לקח את העותק ואמר שהוא שולח... אני מקווה!

הילית*

New member
ההחזרה של העתק הכתובה לרבנות היה

נראה לי מובן מאליו אז לא ציינתי את זה. ובאמת נראה לי שאין מה למהר...

אצלנו הרב שחיתן לקח את העותק של

הכתובה לרבנות, אני ניגשתי לרבנות אחרי חודש בערך ולקחתי את תעודת הנישואין, ונשאר רק ללכת למשרד הפנים - אבל אין זמן לזה....

נופר30

New member
מה רק לי

הרבנות שלחה הבייתה תעודת נישאוין למרות שלא הייתה חתונה בסוף?

הילית*

New member
מה ? הוציאו לך תעודת נישואין

בלי שהיתה לך כתובה חתומה. איזה מטומטמים...

נופר30

New member
יותר גרוע

מאחר ולקחתירב מצוהר הרב הראשי היה צריך לחתום על התעודת נישואין כאילו הוא מאשר את הכתובה והוא חתם בלי שמות של העדים ( כי לא היו ) ובלי כלום את לא יודעת איזו התקפת לב זה עשה לי מזל שעלינו על זה בזמן כי אם זה היה מגיע למשרד הפנים ( הם התכוונו לשלוח באותו יום ) לך תוכיח שלא התחתנת

*שיר

New member
איזה פדיחה!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif

ואני לקחתי היום את האפוסטיל שלנו ופתאום גיליתי שיש טעות בשם שלי!! אות אחת קטנה התחלפה לה
אני מקווה שזה יסתדר...

הילית*

New member
תארי לך שבסוף עוד הייתם צריכים

להתגרש עם הבלגן של הרבנות. דרך אגב לי אמרו ברבנות שהם לא שולחם כלום למשרד הפנים אלא אני עושה את זה. האם זה נכון?

נופר30

New member
ברבנות בקרית מלאכי

הם שולחים הם אומרים שהם רבנות קטנה וזה שירות שהם מסוגלים לתת אז הם רוצים להקל על הזוגות הצעירים לא לרוץ לרבנות שוב לאחר החתונה בעיקרון הרעיון היה טוב ונחמד רק שהמזכירה הטיפשה ששכחה למחוק את החתונה מהיומן

יעלי2

New member
נופר, פספסתי משהו. דחיתם את החתונה

או ביטלתם ולמרות זאת שלחו לכם תעודה?!

kisses

New member
well you need to go to the

rabanot we got ours 7 days after the wedding beacuse we needed tthat for me to get a VISA to the UK but I think that usally it takes at least 2 months or something like that

למעלה