לכל הנשים באשר הן.

niva99

New member
האושר הוא עניין חמקמק.

[אחלה של כתבה ד.א] אם נדמה את זרם החיים לנהר- הרי שמדי פעם נגלה שאנו מופתעים לא פעם ע'י טוויסטים והתפתלויות של דברים בילתי צפויים שנוחתים עלינו (הנסיבות). בתוכם אנו לומדים לתפקד. אם להעיד על עצמי הרי שכל עשור בחיי התאפיין ב"רשימת קניות" שונה למונח אושר. פעם הרשימה כללה הצלחה בלימודים +חיי חברה מספקים. מאוחר יותר מציאת בן זוג הולם וכו'. לאחרונה הגעתי לתובנה ששום דבר אינו מובן מאליו-ואם אנו בריאים ושלמים כל יקירנו עימנו.צרכי הקיום שלנו מסופקים-ואנו אהובים ,רצוייים ומקובלים אז אין על מה להלין. האושר (ממש כמו האלוהים) נמצא בפרטים הקטנים. אין צורך להתחרות בשכנים/קרובים/מכרים בגודל הנכסים-זה רק מרחיק מהמטרה. כל אחד צריך להיות נאמן לעצמו בלבד-לגלות מה עושה אותו מאושר-ולנסות להתקרב כמה שיותר אל האושר. ולעצם השאלה-אני באופן אישי עדיין בדרך לשם...

"האושר הוא...."

אני אשב עם עצמי זמן מה...יש לי את כל הלילה ואנסה להבין מה הכי עושה אותי מאושרת...ואז כשאדע בוודאות אתפרץ בבכי..למה..?! כי את הרוב אנני יכולה ליישם מסיבות כאלו ואחרות... למשל רק בריאות...אז לאכול נכון ולשמור על כושר...אוקי... אהבה..יש לי אבל יותר מזה אני רוצה חתונה והוא עדיין לא :( כסף..אני עובדת אבל נורא קשה לחסוך..ויש לי קופת חיסכון רכב..בהמשך לכסף עדיין אין לי ים...אחחחח ים אני מתה על הים זה עולם אחר לשבת מול הים ולבהות..ולתהות...אבל יש בי מחסומים..אין הרבה אנשים חוצ מחברה אחת שהיא לומדת :( שיסכימו לבוא איתי כל פעם שארצה לים לשבת ולבהות..ואם תשאלו למה לא לבד?! זה באחר ואני פחדנית אז מה באמת יעשה אותי מאושרת?? אשרי האיש שיישם את כל אושרו ויוסיף להיות מאושר

דוVשה

New member
רירירירי

לא הבנתי. יש לך את כל הדברים שאת רוצה ואת לא מאושרת? יש לך אהבה, יש לך עבודה, יש לך בריאות [טפו טפו טפו], למה את מסתכלת רק על חצי הכוס הריקה? אני לא חושבת שזה אשרי האיש שיישם את כל אושרו ויוסיף להיות מאושר, אני חושבת שזה, אשרי האיש שידע להיות מסופק ממה שיש לו ואז יוסיף לרצות עוד.

לא אין לי הכל..

אין לי את כל הדברים שיעשוני מאושרת...התכוונתי שכל דבר שיעשני מאושרת בר ביצוע אבל...לטנגו צריך שניים למשל...אני מאוד רוצה ילד שימלא את חיי...בשביל זה צריך זרע :) אני מאוד רוצה <לפני הילד> חתונה ובשביל זה צריך את האיש שיענוד טבעת..אני מאוד רוצה בריאות אבל בקצב חיי המסחרר לא אתפלא אם אפול חולה מחוסר תזונה נכון או חוסר פעילות ויש עוד דברים ברי ביצוע אבל קשה לי לבצעם לבד...ואשרי האיש שיהיה מאושר ויסתפק בכך..אך בנינו מי מסופק בחייו????

דוVשה

New member
א. תתפלאי

יש אנשים מסופקים. ב. לא לכל דבר צריך שניים. ג. אולי כדאי שתתחילי ליישם את הדברים שתלויים רק בך? ד. אנרגיות חיוביות, אור ואהבה =] ה. ד' סתם הגיע בשוונג של הדברים
ו. אורח חייך, רמת החיוביות או השליליות שאת חווה, ההצלחות שלך, ההתמודדויות שלך וכו' וכו' לרוב, תלויים רק בך, המון המון בך. עשי את חייך למה שאת רוצה שיהיו. בלי כל קשר אם יש לך בנזוג או לא. קודמכל היי שלמה ומרוצה ממה שיש לך לבד, אח"כ תחשבי על להכניס עוד מישהו, כי יכול להיות שתהיי כ"כ עסוקה בחיפוש אחר מישהו שישלים את כל הדברים שאת חושבת שלא תוכלי ליישם לבד ובסופו של דבר תהיי תלוייה בו כי בלעדיו את חושבת שאת לא יכולה. יכול להיות גם שלא =] אני לא מכירה אותך. אני רק יודעת שאת יכולה להמון לבד, בנאדם יכול להצליח לבד, תמלאי את החיים שלך והשאר יבוא מעצמו.

למעלה