לכל הנשים

manor999

New member
לכל הנשים

למה אתם כ"כ נמשכות לבני זוג שמתעללים בכם??! מה דפוק אצלכם? כ"כ הרבה מקרים אני מכיר של זוגות שככל שהוא מתעלל בה/מתעלם.משפיל יותר יותר זה מדליק אותה "הוא באמת אוהב אותי.." מה אתם נמשכות לעוצמה, מדליק אותכם? לא שומעים על גברים ישראלים שמתחתנים עם ערביות, אבל ישראליות מטומטמות שמתחתנות עם ערבים לצערי יש הרבה. למה? הם משדרים דומיננטיות? איפה השכל שלכם.. יש בחורים מדהימים שאתם מפספסות

דנדוש20

New member
הרס עצמי

שאתה מדבר על התעללות אתה מדבר על התעללות גופנית או נפשית? אף אחד לא תלך על קשר שבו מתעללים בה פיזית ובנוגע להתעללות נפשית סיכמנו פה כבר שרק בנות עם הרס עצמי או הערכה עצמית נמוכה נדלקות מזה. בנוגע לקשרים בין יהודיות לערבים זה נושא נורא מפחיד. אני לא מכלילה אבל שמעתי המון סיפורים על בחורות יהודיות שהאהבו בבחורים מוסלמים, התחתנו איתם, ואז חל שינוי בהתנהגות של הבחור והוא התחיל להתעלל בהן. וממה שהבנתי, אם הבחורות עברו עם בעלן לארצות הערב מצבן בכלל היה מפחיד כי שם מעמד האישה בכלל בקנטים והם גם לא יכלו לברוח עם הילדים לישראל. סיפורים כאלה נורא נורא נורא מפחידים אותי.

אלאיסתר

קודם כל, בנות ממש לא נמשכות להתעללות (אולי בהתעללות הן מקבלות את התשומת לב שלא קיבלו בבית ויש כאלה!) מה דפוק אצלך!?!? שאתה חושב ככה על הבחורות שכולן מחפשות שינפחו אותן ויקללו אותן?!!? זה ממש לא ככה!!!! אולי חברה שלך עזבה אותך לטובת בדואי/ערבי אז קשה לך... אבל קורה... וזה באמת קורה לבנות מפגרות בנות 16 שלא מקבלות תשומת לב בבית או באות מבית במצוקה. ואני מכירה כאלה וזה גועל נפש!!! אז צא מהכללה תתגבר ותכיר בחורות מדהימות!

Cobe Anan

New member
דקלהההההה!!!!!!!!!!!!

בואי לפה מהר תגידי לו שזה לא ככה! יאללה מהר, לפני שאני חוטף תג`ננה!!!

למעלה