לכל הנשמות הטהורות

loveyou4

New member
לכל הנשמות הטהורות

יום חדש, השמש זורחת- אתגר חדש צץ ואני בא זהו אתגר - מפתיע ואוליי יגביר את החיות, את הנשמה אני הולך לעלות על במה, ולהציג את חיי זוגות עיניים יצפו, יראו את האור שבפניי. יעכלו , יבחנו..ואולי גם יקנו, ואני הקטן אחמוק מביניהם אל אותה הפיסגה, שחלמתי לפני נדמה כמאה, ואתחיל לחלום על פסגה חדשה. לאלה שאולי אהבוני למרות שלא הכירוני אחזו אצבעות ושאו תפילה, כי משם אתבונן, ואתכם כה אוהב ולך אהובתי - התייצבי לצידי כי הרגע אני אצלך/אולי במטה, ובואי עתה איתילבמה. מבחן על חלום שלפני כמאה, והיום החלום להיות איתך ב.... איזה בוקר אדיר

perachan

New member
עוד אחד????

נו.. מה יהיה עם הקבצים האלה?? אלוהים אדירים..... ? שאתה רומנטיקן......או שכל הזמן חרמן......

loveyou4

New member
גם וגם

יש משהו מוזר בך (זכר או נקבה) אין כאן עניין של הורדת קבצים יש כאן ביטוי פשוט של הלב ה``קול`` שלך מעט עצבני, ספק חסר סובלנות, ספק מקשיב הבדיחות אחלה, אך את/ה כמו פיל בחנות חרסינה מה בדיוק את/ה מבקש/ת? איני תוקף - רק מביע תחושות רז

perachan

New member
פילים........

פילים בחנות חרסינה מומלצים... שמור על הלב שלך...... ולא יותר....

perachan

New member
נשמה טהורה אחת ש...

אדיר לך גם.....שמע בדיחה..... נשמה טהורה אחת...לא ידעה לדבר..אילמת.. לקחו אותה ההורים לרופא אמר לו(הנשמה היא זכר בסיפור) אמר לו הרופא...אתה אצלי תלמד לדבר אבל.. חייב אתה לעשות כדבריי פתח החגורה..והורד המיכנסיים... ????????? שאל האילם....אין ברירה כדי להתחיל לדבר הורד המיכנסיים רד על ארבע...וחכה.. לא היתה לו ברירה..ועשה כך האילם הרופא הוריד גם הוא את מיכנסיו...הוציא זיין גדול.. רץ רץ רץ ...וניכנס....... צעק האילם.אההההההההההה.... אוקיי..תבוא מחר.....נלמד את האות- ב .... השיב לו הרופא........ ויום טוב לכם ....כל יוצאי הארון.......

למעלה