לכל הסטודנטים/ות

רינתבי

New member
לכל הסטודנטים/ות../images/Emo42.gif

היי לכולם!!! רציתי לדעת האם אלו שלומדים באונ´ או במכללות מקבלים הקלות בלימודים. יש לי לכתוב עבודת ב.א שהיא עבודת מחקר גדולה והגענו לסוף השנה ולא התחלתי אפילו לכתוב,פשוט לא הרגשתי טוב כבר שלושה חודשים ברציפות ובין עבודה ללימודים שוטפים לא הצלחתי להתחיל. בנוסף יש לי 2 מבחנים גדולים בקרוב ,אחרונים לתואר וחשובים לממוצע הציונים,כאשר הביבליוגרפיה מכאן ועד הודעה חדשה. לנכים יש הקלות אולי גם לחולי לופוס???? מקווה לשמוע מכם שלכם רינת.

רינת וכל הסטודנטים/יות

ההחלטה אם לפנות לבקשת התאמה (ראי גם תשובתי לל3 - שירי - מלפני דקות מספר) היא של כל סטודנט בנפרד, כמו גם ההחלטה אם להתחשב במצב הבריאותי שלו/ה. לא יודעת (כמעט בוודאות, יודעת שלא) אם יש קטגוריה כזו, שננקראת לופוס, אבל תמיד שווה לחשוב אם לפנות. את מכירה את הצוות האקדמי שלך, את מכירה את עצמך ואת בריאותך, את מתארת את הדרישות הצפויות ממך בקרוב, ואת מתארת את מחלתך - אז רק את יכולה לנסות ולפנות. אולי ככל שיהיו יותר תקדימים, ונדע על יותר סטודנטים/יות, שהתחשבו בהן, התחשבות מוסדית, נוכל להשפיע יותר. הרבה הצלחה כוכי

רינתבי

New member
כוכי תודה

שלום כוכי! תודה על המידע,אנסה לפנות לסגל אולי ייתחשבו בי.איידע מה קרה,רינת.

זאבית

New member
הי לסטודנטיות../images/Emo63.gif

בנוגע להקלות בעומס מצד האוניברסיטה לחולות לופוס; אז לא, אין שום קטגוריה כזאת המיוחסת רק לחולי לופוס אבל.......מנסיוני, גשו לדבר עם המרצה (רצוי תמיד לקבוע שיחה בשעות הקבלה שלו, כך תשומת לבו תהיה מופנת אך ורק לכן/ם). הסבירו לו במה מדובר. אם הוא בן אדם , הוא יגיד לכם שזה מקובל עליו לשנות תאריכי בחינות/עבודות בשבילכם. יש כאלו שיגידו להביא אישור מהרופא או מבית החולים אם התאשפזת בתקופה האחרונה (כל רופא ללופוס שאתן מטופלות אצלו ישמח לתת אישור כזה שבו כתוב שמתאריך כך וכך המחלה התעוררה שוב/ השפעת הלחץ על התעורות המחלה וכן הלאה). מנסיוני, דיברתי עם מרצים, וגם כאילו שנראים אטומים -הבינו, וקיבלתי דחיות כמה שרק רציתי, מפה ועד הודעה חדשה (ממש הופתעתי לטובה!). זה מאד מקובל שכאשר יש בעיה אישית/רפואית יוצאת דופן הם באים לקראת הסטודנט. לא להתבייש- כי רק טוב יצא מזה אם תגשו אל המרצה. ולשירי - ישר כוחך, שחקי אותה ורוצי אל כל המרצים, זו זכותך ה-מ-ל-א-ה

רינת אני מצטערת לומר לך אבל

אין לנכים הקלות בכלל הכל שקר ורק סיפורים חמודה לכן אני הפסקתי להאמין במערכת אני בחורה נכה מלידה עם החמרות במצב הבריאותי שלי כיום אני קטועת איברים ואני לא רואה שום הקלות כמו שאת מציינת לכן אני לא משתתפת בהפגנות של נכים לכן אני לא מאמינה במדינה הזואתי כך שבבקשה ממך אל תגידי שלנכים יש הקלות כי זה לא נכון זה שקר אחד גדול (את מוזמנת לבוא לפורום שלי גם) מרוויטלי בת35 רווקה מנהלת פורום נכים פה בתפוז תחת קטגוריה אנשים וחברה

למעלה