לכל הספרינטרים

אלי69

New member
לכל הספרינטרים

אני קורא באתר ובעיתונים כי הרבה ספריטנרים פורשים כי הם לא יכולים להתרכז בריצה תשמעו כל הספרינטרים לא קראתי בכלל על רצי מרתון ורצי ארוכות וכיוצא בזה שמתלוננים על איך שהם לא מתרכזים באימונים לדוגמא סווטלנה בחמנד עובדת קשה ומגיעה לתוצאות ואם זכור לי היא אלופת הארץ ל-10000 אז במקום לרטון תעבדו קשה גם תגיעו לתוצאות מצוינות וגם יהיה לכם יותר סיפוק

16xx

New member
אימונים

אי אפשר להתאמן בצורה רצינית כאשר אתה צריך לעבוד וגם ללמוד מבחינה פיזית זה פשוט בלתי אפשרי אם רוצים להגיע להשגים גבוהים. וגם מנטלית זה מאוד מאוד קשה. וחבל שאתלטים צריכים להגיע למצב כזה, אחרי שמגיעים להשגים ברמה ארצית נאלצים לפרוש כי אין להם את התנאים להיתקדם ולהגיע לרמה בין לאומית גבוהה. ולא מדובר רק בספרינטרים. ואם כל הכבוד לסווטלנה בחמנד, היא עדיין לא נמצאת בצמרת העולמית ככה שזאת לא דוגמא טובה.

m i k o s

New member
תגובה...

אלי יקירי... כנראה שאתה ילד שחי על חשבון אבא ואמא שלו ואין לך מושג לא מה זה לפרנס את עצמך ולא מה זה להיתאמן פעמיים ויותר ביום... או במילים אחרות כמו שמתאמנים בצורה רצינית.... לגבי ההשוואה שעשית.... סבטלנה בחמנד מול הספרינטרים... אז ככה (זה מופנה גם לשאר המעריצים של הגברת הנ"ל) צאו מהסרט שלכם... לפני כמה זמן שמעתי שהיא מתכוננת לאליפות העולם!!! לאיזה בדיוק ,לקדטים???????? גם זה לא נראה לי ,כי גם שם היא לא תגרד את המינימום! יש לה תוצאות נחמדות אבל לא מה שעשו ממנה ... העובדה שאין מתחרות לא מראה שהיא טובה.... נ.ב. נילי היקרה... מקווים לחזרתך המהירה לכושר ... (הרמז ברור לא?)

truman723

New member
תזכיר לי מי אתה יא חתיכת חוצפן???

מי זה חיים רביבו שכותב פה??? או שזה בעצם מייקל ג'ורדן??? מי אתה שבכלל תדבר על אימונים קשים??? ועם כל הכבוד לסווטלנה רמתה לא מתקרבת לרמת הספרינטרים בארץ!!! חוצפן

Adam GTI

New member
עזבו, הוא לא שווה את היחס

גם ככה הוא לא יקלוט גם ככה זה לא ישפיע על השטויות שהוא כותב בפורום פשוט לא יעזור אם נגיב... ואני בספק אם הוא עדיין יחשוב ככה בשנה הבאה, כי אז הוא כבר יהיה בן 12

למעלה