לכל הסקייטרים בארץ

Nagasaky

New member
לכל הסקייטרים בארץ

לכל מי ששואף לסקייטפארק אז פשוט תחשבו: מפעל הפיס הרי משקיע מכספו על מיגרשי כדורגל וכדורסל אז למה שלא ישקיעו גם במיגרשי סקייט ??? הרי הם גם אומרים שבמשך כל הזמן עם מתפתחים עם הנוער הישראלי אז פשוט שיעשו גם את זה בימקום ליבנות מיגרשי כדורגל וכדורסל.

reallyfunky

New member
תחשוב קצת

מפעל הפיס לא בונה אולמות ומגרשים במאות מליוני שקלים סתם להנאתו. הוא מרוויח מזה מלא מלא כסף. העירייה משלמת לו. אחוזים מהצלחות המועדון מגיעים אליו, כסף מהקהל שנכנס מגיע אליו, ילדים ונוער משלמים לו בתוספת לסכום שהם משלמים למועדון וכו´ וכו´. הוא לא בונה כי הוא רוצה לקדם את הנוער אם זאת הייתה האשליה שלך. מה ייצא לו מסקייט פארק? חוץ מזה, שיש הרבה דברים יותר חשובים מלבנות סקייט פארק לחבורת סקייטרים.

DBD

New member
ראשית!

זה לא פשוט לחבורת סקיטרים, זה לדי הרבה אנשים. שנית הוא יכול לגבות דמי כניסה (לא גבוהים מדי) _ מנויים שאפשר לעשות. אם הוא יגבה בסביבות ה10ש"ח לכניסה ויהיה אפשר לעשות מנוי בפחות אז יבואו מלא אנשים (אם זה שווה את הכסף). יכולות להיות גם תחרויות ארציות או לא אבל בכל זאת זה יביא כסף. וזה יחזיר אם הזמן חלק מההשקעה. גם שהעריה למרות קמצנותה יכולה לשלם חלק, הרי אם זה יהיה בתיאום אם חלק מההורים. אז אפשר לטעון שחלק מכספי המסים צריכים להיות מיועדים לקידום ופיטוח הנוער. כך שיש דרכים לכולם להרוויח מהנושא. נושא למחשבה...

באם

New member
בדוגרי אחי עליית על זה...

זה רעיון גדול... יש רק בעיה אחת .. איפה יקימו מקום כזה... בתור אחד שגולש בשביל הכיף ומקבל תגובות בעיקר בסגנון ירידות כי אני גבוה ובעל מבנה גוף רחב ואני בכיתה י"ב והתחלתי רק לפני שנה... קיצר אני דיי מושפל בקטע אבל אני שם זין ... פאק איך הגעתי לזה ?! הרעיון הוא שהיום במדיה אפשר "לתפוס" פארקים כאלה ולראות כמה אדיר זה... כמה פעמים אפשר לעשות אולי שובאיט מעל מדרגות וכו וכו ... פארק ואפילו אחד קטן ונחמד כזה שימלא את זמננו עם רמפות ומעקים יכול ליהיות פתרון מצויין לפשע של נוער וכאלה.. וזה התירוץ היותר טוב בשביל לפתוח דבר כזה... זה באמת רעיון טוב חבל רק שהוא הזוי במדינתנו הקטנה...

matan_fla

New member
בזה אתה טועה

מפעל הפייס לא מרוויח מהמעדונים ומהמגרשים שהוא בונה ועם העריות לא משלמות לו הוא מרוויח מהגרלות ובחלק מהכסף הזה הוא בונה את מה שהזכרתה

אתה צודק בהחלט

בתור מישהו שגולש כבר כמעת 3 חודשים, ושואף ליהות סקייטר בעתיד חושב שאתה בהחלט צודק זה נורא מעצבן לקפוץ ממדרגות מסכנות בשכונה ואחרי חמש דקות לשמוע את השכנים שאומרים לך לעוף משם כי אתה עושה רעש!!! באמת כמה מגרשי כדורגל יש בארץ??? אלפיםת כמעת בכל שכונה יש איזה 3 מגרשים!!! וחוץמזה כדורגל אפשר לשחק גם ברחוב או כמעת בכל מקום... סקייטבורד זה שונה בקיצור איך מצפים מאיתנו להתפתח בענף אם לא מתחשבים בנו!!!

reallyfunky

New member
עוד דבר

מה רע בקרייזי רולר?לא רמפות מסוכנות מספיק או שזה שאן לך את ההרי בטון האלה

Nagasaky

New member
זה לא העניין

מה הקטע אני יכול הרי להגיע לקרייזי רולר ולספורטק אבל מה שכתבתי למעלה זאת נקודה למחשבה , תחשוב למשל בכפ"ס , יש שם הרבה מאד ילדים שנוסעים על סקייט בקניון , בישבילהם זה אהיה טוב כי כל הזמן השומרים של הקניון מעיפים אותם ותאמין לי יש עוד הרבה מקומות בארץ שכאלו מיגרשים חסרים להם ויש להם את אותה הבעיה .

manic_subsidal

New member
מה אתם כולכם תוקפים???

מישהוא פה ביקש דבר כזה? או שאתם סצם תוקפים ומתיייחסים לזה כמובן מאליו... הסקייט בארץ רק מתחיל להתפתח... אם יהיו מספיק בקשות ומעל 5 סקייטרים רציניים שיגיעו לסקייט פארק יותר מפעם בשבוע ביום שישי... בק"מ ריבוע... אולי הם יבנו אחד או שתיים ויראו איך זה תופס אבל בשביל להתחיל אתם חייבים בהתחלה לארגן איזה "עצומה" או משהוא ולשלוח להם ולהוכיח להם שזה משהו שישתמשו בו... ולא להתבכיין על זה באיזה פורום(זה לא היה נימה מזלזלת דנינו)

Sham 69

New member
אמממ ..

מקום טוב לעשות בו את הפארק? שערי תקווה.. או אורנית.. כן כן.. בלה.. לא משנה.. פשוט מקומות מצויינים.. חצי שעה מת"א.. רבע שעה מרמת השרון.. וגם העיפו אותנו מכל מקום מסריח בישוב המסריח הזה.. כבר הפסקתי לסוע בגלל החרא הזה..

אני לא יכול להגיע לקרייזי רולר

אני לא יכול להגיע לקרייזי רולר, ולספור טק, אני גר בכרמיאל אז מה בשביל שעה של נסיעה אני אסע שעתיים באותו כל יום??? צריך גם להתחשב באלה שגרים במקום מבודד יחסית. ככה שלדעתי מה שאמר Nagasaky נכון בהחלט!

למעלה