לכל העולם ולאהובי

ortal18

New member
לכל העולם ולאהובי

לכלל העולם אבד היקר לי שזה אהובי כן כן לכל מי שקורא איבדתי אותו לתמיד אם יכלה להיות מכונת זמן שתחזיר אותי כמה ימים אחורה אולי הייתי יכולה להשיג אותו בחזרה אך לצערי אין מכונת זמן כזו ואין מי שיוכל להחזירו אליי הוריי לא רוצים באהובי ואני מיואשת מהחיים האלה הם גילו את הקשר הסמוי שהיה בינינו והכל התנפץ לרסיסים ממש התפוצץ למול עיניי זה כמו להגיע עד לקשת לנסות לגעת בה ופתאום גשמי זעף נופלים עליך שוטפים ומרחיקים אותך מהקשת שתמיד חלמת לגעת בה אני לא יודעת מה לעשות כולם אומרים הזמן הוא התרופה לכל מכאוב אז מה קורה אני מחכה המון זמן לשינוי כלשהו בחיי האומללים......................................................................!

צחי24

New member
../images/Emo10.gif

אם האהבה הזאת שווה מלחמה, תילחמי עליה, פשוט תילחמי עליה באהבה אין כללים ולא הכל מושלם אבל כל עוד קיימת אותה האהבה, הדברים שמסביב מתגמדים לעומתה. הזמן הוא באמת תרופה אבל כשיודעים שהפרידה היתה בגלל גורמים חיצוניים ולא בגלל משבר ביניכם, גם הזמן לא ירפא את זה. אני מקווה שתילחמי.

ה מוזה

New member
הגשם ורוחות הסערה .....

יחלפו להן כמו כל עונה אחרת .... והקשת שבה רצית לגעת .. לא בשמיים היא אלא בלב שלך .. ונגעת בה , נגעת באהבה . שאי את הקשת עימך .. לימים אביביים יותר שיגיעו בתום הגשמים .. "גשם בעיתו,כמה עצב בא איתו הכל עצר, הכל עמד,רק הגשם בא לו בזמן לו לא אכפת כשבלילות שם קר מאד כשבחולות קשה לבכות כשאין על מי להתרפק כשבחוץ הגשם דופק תן מחומך ותן מאורך תן לשדות רק גשם ברכה תן מפתך ביד רחבה ותן לנו זמן לאהבה גשם בעיתו,ואומרים שככה טוב על בגד קיץ,סוודר ישן ובכיס מכתב מאי שם גשם מתוק גשם נשק אותו בשמי גשם לטף את הפנים הבאת גשם בעיתו אז הבא הבא לי אותו תן מחומך ותן מאורך ...... גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הבא , הבא לי אותו גשם בעיתו מאחלת לך ימים של חום ושל אור

ואמי לא רצתה את אהובי

שנה וחצי גרנו יחד עד שהיא הסכימה לראות אותו. עברו כמה ימים מאז שהקשר שלכם התגלה ורבתם? לא נעים אבל... גם לא חייב להיות נורא. עקשנות, נחישות, רצון, תקווה והמון אהבה - גם לאהובך וגם למשפחתך - יכולים לשנות את התמונה. אולי לא היום, אולי לא מחר, אולי בעוד שעה, אולי בעוד שנה, רק לא להרים ידיים! אם הוא האחד והיחיד אז קדימה! להיות איתו, לגור איתו, לחיות איתו. אף אחד לא יכול להרוס לך את האהבה! ואני יודעת שזה קשה. עברתי את זה. כמה שמעתי מאמא שלי שהיא תבכה אצלי בחתונה. אפילו אחרי שביקרה היא לא רצתה להוביל אותי לחופה. אבל בסוף אפילו היא התרככה... מאד חשוב לזכור - מי שצריך להתרכך פה זה ההורים, לא את. כי זה החיים שלך וזה מה שאת רוצה לעשות בהם! אני מאחלת לך הרבה אושר והרבה חוזק וים של אהבה.

למעלה