לכל העומדות ללדת בקרוב ובכלל....

baby4me

New member
לכל העומדות ללדת בקרוב ובכלל....

פתחתי בסקר לגבי שעת התחלת הצירים בפורום הורים אחרי טיפולים...אתן מוזמנות להציץ....נראה לי שלא סתם מחכים ללילה בציפיה דרוכה לקראת הסוף לא יודעת לקשר את ההודעה משם לפה...סורי (אשמח לקבל הדרכה אחת ולתמיד בעניין)

לי מ ו ר

New member
והנה הקישור

מתחת לחלון שאת כותבת יש חלונות נוספים, שלהם הכותרות: תיאור, קישור. בתיאור את כותבת את הנושא, בקישור את מדביקה את הכתובת. זה כל הספור

נועה 36

New member
אני מוסיפה לך לסקר

מההריון הקודם שלי, כמובן. צירים חזקים שהתחילו באמצע הלילה. בבוקר נסענו לבלינסון. עד שהגענו לחדר הלידה כבר נעלמו הצירים לגמרי. חזרתי הביתה. הלכנו לנוח בצהריים אחרי לילה חסר שינה ואז, במהלך המנוחה שוב החלו הצירים. הם הלכו והתחזקו וב-22:00 לערך הלכנו שום לחדר הלידה (הפעם לקפלן כי התבאסתי לסוע עד פתח תקווה רק בשביל לגלות ששוב הפסיקו הצירים) וקצת לפני 04:00 נולד איתי! לתשומת לבכן, כדאי לכן לקרוא את הסיפור הבא: אחה"צ של אותו יום היה לי תור שנקבע מראש אצל רופאת הנשים שלי (כבר הייתי בשבוע 40+) ושם, במוניטור, לא ראו בכלל צירים. הרופאה טענה שהכאבים שאני חווה עם כאבי התרחבות האגן, לפני הלידה. היא הוסיפה כי לפעמים, הנשים סובלות מכאבים כל כך חזקים ש"עוצרים" את התפתחות הצירים האמיתית ולכן, במקרים כאלו, מומלץ לגשת לחדר הלידה לקבל משהו נגד הכאבים - זו הייתה הסיבה שהלכתי לחדר הלידה, בכלל לא חשבתי שאני עומדת ללדת. בכל אופן, גם בחדר לידה לא ראו צירים במוניטור, עד שאחת האחיות ביקשה ממנה להסתובב על הצד.... ופתאום התברר שיש לי צירים חזקים, אפקטיביים וקרובים מאד אחד לשני ובנוהל מזורז הכניסו אותי לחדר לידה!

Mלעתיד

New member
אאאהההה אמאלה בייבי... זה כבר ממש

קרוב אה....! לי נראה שנחמיאס יעשה לי בית ספר ואני אמשוך עוד ועוד... נכון לאתמול עדין פתיחה של ס"מ אחד ומחיקה של 50%.....ואין שום סימן לצירים.

רוית ב

New member
M זה יהיה נחמד אם תמתינו למפגש מחר

בכל זאת - קפלן זה 2 דקות מהצומפים.... ואל תעשו ענינים. קניתי לך אפרסקים!!!!

Mלעתיד

New member
לא להגזים בבקשה לא מחר... אבל לצערי

בייבי כנראה לא מגיעה!

baby4me

New member
../images/Emo24.gif

איזה עדכון חם מהשטח...רק עכשיו ראיתי...50% יפה יפה.... תעשו חיים מחר וד"ש לכוווווללללם

למעלה