לכל העכברים שיצאו מהחורים בהיעדרי

a-s-inv

New member
לכל העכברים שיצאו מהחורים בהיעדרי

במשך השבוע לא זוכר שיכולתם לי מה קרה אני לא פה עולים על טורים אז הייתה כאן גזענות ולא הייתי היו הרבה השמצות ולא הייתי היה הרבה לעג על סקטור ואנוכי לא הייתי שותף לו אז מה אני עומד להגיד לכם תבדקו בצציותיכם? לא ולא אני ממשיך ללעוג לכם ולהסתלבט על חלק מכם און ליין ויש כמה אגב שהוזמנו על ידי לפגישת הוכחה מי חכם מי מוצלח ומי לא או אולי מי יותר לא קיבלתי תגובות ממתין ולך בן דוד כבוד ה-``ss`` אתה פה היית הכי גבר וחיפשת אותי בגלוי אבל כמו אחיך המרצחים שיודעים לבוא מאחור ולדקור להתאבד ולרצוח מבלי שהקרבן יצליח להתגונן כך אתה כשקראתי לך פחדת כשהרגשת שאני לא פה משחק אותה אבו ענתר? כנראה שתקבל פה עוד סדרת חינוך כי אתה בטח לא מצפה שאענה לך על דבריך? אתה שואל למה? קבל: אם אנצח אותך ניצחתי ערבי ואם תנצח אותי זה פאדיחה כי ניצח אותי ערבי תתחיל לצעוק גזענות יא מוהנדס

nir4

New member
זו ההוכחה שיש ערבי יהודי !!!

a-s-inv היקר ... הכותרת אינה במטרה לפגוע (איני נוטר על הכינוי ``יהודי זבל`` שכינית אותי - זה דווקא היה די מצחיק) אולם, במלוא הרצינות, מכיוון שהינך מעלה על נס את מוצאו של כל אדם ואדם הרי שהינך יהודי ממוצא ערבי או בקיצור ``יהודי ערבי``... - חזק ואמץ .

אורי ז.

New member
יד קשורה.

אם תקרא היטב את דבריך תראה שאין צורך להתמודד איתך , את הנזק אתה גורם לעצמך לבד . לפי תגובתך הפסדת עוד לפני ההתמודדות . אתה לא פרטנר להתמודדות כי זה לא כוחות . כמו ילד קטן יושב וזועק בואו ונבדוק מי הכי חכם . לפני שבועיים שלושה כתב כאן מישהו בשם : ניטשה , ואתה ענית לה כאילו זו ילדה או נערה . גש לאינצקלופדיה תבדוק מי היה האיש לפני שאתה מגיב . אתה חושב שהסתלבט שלך הוא התחכמות ומלא חוכמה , מכיוון שאני מכיר את העולם שלך ככף ידי , הייתי שם , ואני מבין למה אתה חושב שאתה חכם . אני סולח לך ומבין אותך , שמח שאתה מפעיל מחשב.

a-s-inv

New member
מאז הוזמנת,,, נעלמת? ואגב,,,

דברי באמת לא כוונו אליך אם נפגעת אתה באמת מזמן נעלמת חבל על דאבדין החבר``ה שבאו אחריך לא עשו לכם כבוד מי יודע מה פעם אמרתי לך אישית שמה שקורה פה זה שעשוע בשבילי אתה זוכר בטח,,, בכל אופן אם הפסדתי לפחות תשים לב שזה לא לאחד זה לשבעים זאבים , ראוי להערכה לא? מה שכן גם אתה יודע שזה לא כך , האם תודה בזה? חלילה וחס אפרופו עולמות חייתי ואני חי את שניהם אז מעניין אם אתה דובר אמת ואם כן מאיזו ישיבה נזרקת? דבר אני כאן

אורי ז.

New member
הצחקתני צחוק גדול

להיזרק מישיבה נזרקים רק לבית האסורים , שיהיה לך כל טוב.

אלי 3

New member
על זה נאמר: טוב מראה הודעה אחת

בפורום, מאלף כתבות ב ``ידיעות אחרונות`` ...

a-s-inv

New member
אגב אני מקוה שקראת את דבריו,,,

למטה כלפי לפני שכתבת לי אם לא קראת חבל שכתבת ואם כן קראת חבל כפליים יענו,,, ``ממה נפשך`` מוכר לך מאיזה מקום?

a-s-inv

New member
אגב אני מקוה שקראת את דבריו,,,

למטה כלפי לפני שכתבת לי אם לא קראת חבל שכתבת ואם כן קראת חבל כפליים יענו,,, ``ממה נפשך`` מוכר לך מאיזה מקום?

למעלה