לכל העצובים פגועי האהבה

לכל העצובים פגועי האהבה

עצובים יקרים, די לבכות, די להתרפק על זכרונות לא נעימים יש חיים אחרי ופעם היה טוב לא? כל בוקר מביא איתו ריגושים אחרים אנו אחראיים לגורלינו לאורך חיינו ובמקום להסתכל אחורה בכאב יש למצות את שלמות הרגע את שלמות הרגשות נכון לא המצאתי את הגלגל וכולנו יודעים מה צריך לעשות גם אם לפעמים נדמה כי אזלו הכוחות. מלאו את גופכם באנדרנלין ברכו את עצמכם בהרבה אהבה שאפו לאהוב ללא תנאי ללא גבול אהבה אמיתית הינה אהבה שאינה תלויה בדבר ואם לא נתקלתם בה - הרי שלא אהבתם נגבו יקירי את הדמעות, הרימו ראש בגאווה אמרו לעצמכם אני שווה יותר וראו איזה פלא..... יגיע יום וחייכם יתמלאו באושר אינסופי כן ממש כמו מעשי קסמים שתדעו רק טוב, אושר ושמחה 007

oron

New member
מדוע כזאת אנונימיות?

שאלתי היא פשוטה , באם כבר כתבת משהו יפה הוא ודאי שלך קחי עליו בעלות כמו על חייך ופיתחי את הנושא לדיון אין לך ממה לפחד גלי אומץ והזדהי או שפשוט כיתבי אליי ונדבר .

007-LIHI

New member
ל- ORON

היי חבר, לא אנונימיות פשוט כתבתי מהמחשב במשרד אז לא יכולתי להיכנס בשמי הרגיל.בכל אופן חזרתי לשמי המקורי אסביר לך בהזדמנות. אין צורך בבעלות על הכתיבה אני ואתה לא מכירים אבל חברים רבים יודעים מי אני מן הסתם, כי הרי אני פה כל הזמן. בכל אופן שמחתי לקרוא שדבריי מצאו חן בעיניך ומכל מקום, מאחר והאהבה אף פעם לא נגמרת, כך או כך תמיד הנושא פתוח לדיון ובכל פעם מהנה מחדש. 007

oron

New member
ללהי

לא רק שהודעתך נשאה חן בעיני אלה ובעיקר שמך הוא שמוצא חן בעיני ולו רק שזה שמה של ביתי הצעירה שאני כה כרוך אחריה והיא רק בת 14 ממש ללויטה ושלא יהיו טעויות ,אני כרוך אחריה כאבא בלבד ולא יותר ,אני פשוט אוהב אותה . בכל אופן אשמח להמשיך לקרא את הגיגיך הנעימים ושתהיה לך שבת שלום

cxczevik

New member
אני מסכים איתך ידידי

אומנם בן 24 שבוע בהא...אבל מסכים וזה מה שאני משתדל לעשות לאחר שהייתה לי אהבה כוזבת או סתם הרגשה שכזו עד לפני כשבוע... מאז אנרתי זאביק נספיק לחשוב על העבר..יש עתיד רב ואין צורך להילחץ....מתישהו תמצא מישהי יותר טובה מזו שהיתה.. למרוץ שדי היה טוב עד הפרידה

אפרת.א

New member
ליהי - בונדית יקרה...ברכות!

יקירה - ברכות על הזכיה! בכל פעם כאשר מי מאנשי הפורום שלנו זוכה בהודעה נבחרת אני שמחה! - והפעם זו את אישה מקסימה. מחייכת חיוך חם:) תבורכו אנשים מוכשרים!:)) ולעצם העניין: כאשר אנו בשפע - אנו שופעים כאשר אנו בחסך - אנו חסרים כאשר אנו בטוב - איננו יודעים רע כאשר אנו מכירים תודה - יודעים אנו טיבה של אהבה! יום נפלא וסוף שבוע נעים אוהבת - אפרת/איריס

007-LIHI

New member
אפרת יקרה

תודה על הברכות העונג כולו שלי לשתף ולהשתתף, לצחוק ולבכות עם כולם מי יתן והשנה הבעל``ט תהיה שנה מלאת אהבה לכולנו. 007 ליהי

אגדה

New member
אוהב אותך

כן ככה ממש אוהב אותך מעל הראש, משוגע עלייך מאד. שלך באהבה. א-ג-ד-ה

Debora

New member
ללכת הלאה...

אך לפעמים לא ניתן להשאיר את האהבה בצד וללכת הלאה היא הולכת איתך...חבויה בעמקי נשמתך...ואין כוח שיעקור את הכאב...אלא אולי אהבה חדשה ועמוקה כמוה.

למעלה