לכל הפאשיסטים המורעלים. דברי סיכום אחרונים.

יניבל1

New member
אה באמת

וזה ששולחים אדם שכל חטאו היה שהיה טיפה עצלן ולא היה מוכן לנקות את המיסדרון בבסיס ללכלא לכמה ימים טובים זה נקרא "חופש הפרט" לדעתך? וזה שמודיעים לבן אדם שהוא יוצא מהבסיס ב-5 והוא כבר ערוך בהתאם ומתכנן תוכניות שלמות ורציניות ופתאום שניה חלפני שהוא יוצא מהדלת מודיעים לו שהוא הולך לבלות את כל ההיו והלילה בבסיס זה "חופש הפרט" לדעתך? וכשלבן אדם,כמו חבר טוב שלי, אסור לפרסם מגזין קומיקס כי הוא רכוש ואין לו זכות להרוויח כסף ממקומות אחרים ובכך מדכאים לו את היצירתיות ומונעים ממנו להתפרסם בתחום ולהגשים את עצמו זה "חופש הפרט" לדעתך? תפנים היטב אין שום קשר בין צה"ל לחופש פרט , אתה בתור חייל אין לך מהות אינדידיבידואלית משלך, אתה רכוש צה"ל, בורג במערכת וככה היא מתייחס אליך. עכשיו יש כאלה שמסתדרים עם זה והופכים לחיילים טובים יש כאלה שלא ומרגישים שהצבא מדכא אותם , אתה קורא להם מפונקים ועצנלנים אבל זה טימטום כי אתה שופטא ותם מבלי להכיר אותם בכלל , תפנימו המערכת הצבאית לא מתאימה לכ-ל אחד.

יניבל1

New member
תראה תשמע

נתת דוגמאות מצויינות מהחיים האזרחים מצבים קשים, אני רציני אהבתי מאד את הדוגמאות שנתת ואת המסר שעמד מאחוריהם,זה בהחלט רמאה שאתה אדם ענייני עם מחשבה עצמאית ואני לא ציני . אבל אני אענה לך בתגובה שהמערכת הצבאית הייא מערכת לא סתם נוקשה אלא נתפסת אצל רבים כהרסנית למדי, כמו לחיות תחת מדינה פשיסטית למדי . זו לא ההרגשה בחיים האזרחים, אי שלא תסתכל על זה, אלא אם מקרי ביש מזל נוחתים עליך במטר ולא חסרים אנשים שנכנסו גם מזה לדיכאון . בקשר לקומיקס, אתה ומרבית האנשים (כולל אני מודה) לא רואים בעיה להקדיש 3 שנים מהחיים שלנו מהצבא מבחינת גורם הזמן. אנחנו מסיימים את התיכון ולא נראה לנו שום דבר באופק, לא לימודים,לא אומנות , בטח לא קריירה, אז אנחנו מחליטים בקלות דעת לתת את ה-3 שנים האלה לצבא, ממילא אין לנו מה לעשות כן . אותו חבר נמצא במצב שונה ממרבית האנשים כי הוא כן יש לו משהו באוויר, ולא מדבר איתך על סתם מקצוןע שהוא טוב והוא יכול לעשות בו קצת כסף אלא על תחום אומנות שהוא חזק בו ויכול דרכו להגשים את חלומו , ודווקא כשהוא בשיא פוריותו ובשיא התיאבון ליצור פתאום כובלים אותו בתוך הבסיס ומכרייחים אותו להקדיש את כל זמנו לעבודה צבאית (ששוב זה היה לגיטימי אם לא היה לו משהו חשוב אחר לעשות ). ונכון שעקרונית הוא יכול רק ליצור מבלי להרוויח על זה וזה כאילו נותן לו פתח לעשות כמה אומנות שבא לו אבל אל תשכח שאומנות וכסף הולכים ביחד , וכדי לפתח קריירה אתה צריך להרוויח כסף מהאומנות שלך כדי שיהיה לך עוד כסף לדברים הבאים (הוא נניח אירגן ירידי קומיקס למיניהם שסייעו לפתח את הסצנה ואומנים אחרים שהוא טיפח). ובקשר לכלא , סתם זרקתי כמה ימים זה הרבה יותר , כמה חודשים לפעמים וכלא אי אפשר להשוות לפיטורין בחייך.

יניבל1

New member
אין שום קשר ללחץ עבודה

אני אמרתי שמי שלא מתאים לעמרכת עושה את זה העבודה בבסיס מלחיצה מדי? דיברת איתך על אלף ואחד דברים מסביב שיכולים לעשות את החיים לגיהנום למישהו מסוייםץ.

יניבל1

New member
בקשר לקומיקס ועבודה

אולי מבחינה תיאורטית כן אותו מהנדס בפוטנציה היה יכול כבר להתמקצע במקום הצבא רק שהוא לא ידע את זה בפועל כי הוא חשב רק צבא, ובגלל אין לו שום תיסכול מזה שהוא הלך לצבא . חוץ מזה שאתה אל יכול הלשוות אומנות להנדסה , הנדסה זה מקצוע שנועד להכניס כסף ובין השאר גם לעניין , אומנות זה משהו שאפשר להתפרסם עליו , זה בעצם הגשמת חלום ילדות של אותו בחור , מעטים אם לא אפסים האנשים שחלום הילדות שלהם זה ליהות מהנדסים , עם כל הכבוד . וכמו שהסברתי לך אותו קומיקסאי היה צריך כסף כדי לפתח את הסצנה של הקומיקס (ובכך לגרום לו להגיע ליותר אנשים). ואני אתן לך דוגמא אפילו עוד יותר טובה, מוזיקאי למשל . הוא לא יכול רק לכתוב למגירה הוא צריך גם להוציא אלבום כדי להרוויח ממנו כסף או לפחות להופיע הרבה כדי הלכניס כסף וככה יהיה לו כסף כדי להוציא עוד אלבום , אתה מבין זה מעגל כזה . והמערכת הצבאית היא פשיסטית , תחשוב על מדינה שאין בה את כל זכויות האזרח שנרמסות בצבא, עכשיו אני מבין את אלה שמוכנים להחליק על זה שלוש שנים אבל אני מאד בספק אם מישהו מהם היה מוכן לחיות ככה כל חייו.

יניבל1

New member
נתחיל המסוף להתחלה

אמרתי שיש אנשים שמוכנים להחליק על זה 3 שנים כן , אבל זה לא אורמ בהכר שכל אחד מסוגל לעשות זאת, אתה יודע לכל אדם ישנה תגובה שונה למשהו שנוחת עליהם , בהתאם לעולם הרגשות הפנימי שלו , יש הרבה שמסוגלים לעמוד בגאון בשירות הצבאי ויש כאלה שמתמוטטים , זה לא אומר בהכרח שהם יהיו יותר חלשים בתחומים אחרים , מדברים על מערכות נפרדות לחלוטין. נאי למשל יכול ליהות יותר מוצלח ממך בכל הנוגע ללחץ עבודה או לחץ של פיסכומטרי, אני פשוט אדם שמתמחה בעבודה תחת לחץ , אבל זה לא אומר בהחלט שאני יותר עמיד בפני התחלואות השונות של הצבא ואולי הרבה פחות ממך , אתה מבין? ואולי הצבא שלנו פחות מחמיר עם חייליו מאשר צבא הטליבן אבל זה עדיין לא אומר שהוא לא פשיסטי , אתה יודע הרעיון ("רכוש של הצבא") נשאר אותו רעיון , כל אחד לוקח אותו למרחק מסויים , צבאות ערב כנראה הלכו עם זה עוד יותר רחוק אבל אני לא מאמין שלמרות כל הדוגמאות שנתתי לך לגבי המ שהולך בצבא (שירתת אגב בצבא כבר?) ועוד אינסוף דוגמאות נוספות אתה עוד טוען שאין שום קשר בין צבא לפשיזם . ואגב קומיקס או כל אומנות כלשהיא זה לא מקצוע, יש הבדל .

לכל הפאשיסטים המורעלים. דברי סיכום אחרונים.

מען: פורום פאשיסטים מספר 1984 נמען: מעצמת המשתמטים העילאים. תאריך: 29.01.08 ראשית, אנחנו המשתמטים המכובדים, מודים לכם עמוק עמוק בתוך הלב על פתיחת הפורום. אתם רק גרמתם לנו להשתכנע יותר בעצמנו, באמונתנו, ובעיקר במעשים שלנו. אתם רק מכשול שנתקל בדרכינו, ואנחנו נתגבר עליו בלי להרכין ראש ובגבורה! ראינו מי אתם באמת, ואתם הרבה יותר גרועים ממה שתיארנו לעצמנו. אתם שפלי אדם וההוכחה לכך שטבעו של הבן אדם הנורמטיבי והממוצע כמוכם הוא להיות בן אדם חרא. מוחכם המעוות לא היה מבייש אפילו את היטלר. אנחנו רואים מהצד את כל הפרובקציות והתעלומות הזולות שלכם נגדנו ואת הנסיונות הנואשים של הצבא למצוא לעצמו עבדים חדשים ומפוחדים, בעיקר ע"י שליחת חיילות פוסטמות מקרקרות לבתי הספר התיכוניים עם סיסמאות מגוכחות בנוסח "צבא זה הכי אחי". אנחנו מבטיחים שנעשה כל מאמץ אפשרי בכדי למנוע מקורבנות חדשים ליפול לפח הרקוב והמסריח שלכם ע"י עזרה למשתמטים פוטנציאליים וע"י חיזוק המשתמטים הפחות חזקים במעצמתנו. אף אחד לא יתגייס נגד רצונו -גם אם זה תלוי בסיכון שמדינת ישראל תושמד לאלתר! עמדתכם והקריאות ללינץ' שלכם כלפינו לא מרגשות אותנו ולא מונעות מאיתנו להרגיש גאווה על כך שאנחנו אנשים חזקים, לוחמים למען הצדק ולמען חופש הפרט! התפיסה שהפרט הוא קטן וחלש כנגד המדינה ושהוא עוד חייב לב משהו, פסולה בעינינו ואף ראויה לגינוי!!!! אתם יצורים קטנים ומיושנים, כולכם הולכים באופן עיוור אחרי תפיסות ציוניות ופטריטיות שהשאירו מאחוריהם אבותיכם העוד יותר מיושניים. אבל אתם יודעים מה, כיף לישראל שיש לה אזרחים כמוכם! היא יכולה לנצל אתכם כמה שבא לה (וזה מה שהיא עושה עכשיו) כמו בובות על חוטים שלה, ואתם מרוב שאתם שקועים כל כך בשנאה וברצון בנקמה באחרים , רצון שבא בעקבות הקנאה שלכם באנשים אחרים במעצמתנו, אנשים עם מוח מפותח יותר מאשר שלכם אשר לא הולכים באופן עיוור כמו שפוטים אחרי מה שאומרים להם ומעיזים לצאת נגד חוקים מפגרים כמו חוק גיוס חובה! אתם חלשים, אתם פחדנים אשר לא מעיזים לערער את סמכותם של אירגונים מפגרים שמנהלים לכם את החיים! עם מוח כמו שלכם, האנושות לא תתקדם ואף תיכחד!!! אנחנו מבטיחים להשמיד את הפאשיזם מהגיהנום הנתעב שלכם!!!!!!! אתם רוצים שיגנו עליכם?! קחו ותזיזו את התחת המורעל והפאשיסטי שלכם ותצאו להגן על עצמכם!!!! נערים בני 18 לא צריכים לשפוך את דמם בגללכם ובגלל שטחי המדינה המסכנים שלכם בזמן שאתם שקועים במאבקים הטיפשיים שלכם כלפינו. אנחנו בראש ובראשונה צריכים להילחם בכם כי אתם האויבים הכי גדולים של החופש והאנושות!!! את הפאשיזם צריך להשמיד באופן מוחלט בכל העולם!!!! חובות למדינה?! הצחקתם אותנו! אנחנו לא מכירים בחובות הזויים ודימיוניים שהמדינה המציאה. יש לנו חובות רק כלפי עצמינו, כלפי אנשים החשובים לנו , כלפי המוסר האמיתי וכלפי החופש!!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו מבטיחים שבמקרה של שלילת חופש, התעללות ופאשיזם קיצוניים בגין השתמטות, האמת העירומה על מדינת ישראל תיוודע לכל העולם!!!! דברינו נראים לכם מגוכחים ותלושים מהמציאות, אבל אתם יודעים מה? המאבקים היעילים ביותר מתנהלים בשקט כשהאויב לא מעריך את כוחך! ותזכרו: זה שאתם לא רואים אותנו, לא אומר שאנחנו לא רודפים אחריכם!!!!! אנחנו עוזבים את פורום הפאשיסטים הנתעב בראש מורם והולכים להיאבק!!!! בדיבורים אי אפשר להגיע רחוק, ואתם נשארים כאן לבד עם החרא של עצמכם בגרון שאותו אכלתם בצבא. לא תהיה לכם ברירה אלא להקיא אותו על עצמכם בסופו של דבר! המשתמטים העילאים שלאמונתם ולכוחם אין גבול. הדור הבא והאגדה. IF YOU WANT A WAR... PREPARE FOR A WORLD WAR!!!

respecta1

New member
מה שהכי הצחיק אותי בכל ההודעה ההזויה הזו..

זה..איזה WAR ואיזה WORLD WAR בראש שלך תגיד לי? לסדר ניירות במשרד אתה לא מסוגל אז אתה מדבר על מלחמות עולם
האמת נראה יותר ויותר שאתה לא משתמט, כי נראה שיש לך בעית נפש אמיתית..

koneko90

New member
עצם העובדה שקיימת ה"דרישה" להתגייס היא

מהצורך הבסיסי של העם להגן על המדינה ולא לממש איזשהו "טירוף" של מנהיג פרטני שקורא למימוש את האידאילוגיה שלו.

למעלה