לכל הפוחדים מהכאב...חשוב ../images/Emo26.gif
אוקיי החלטתי לכתוב לכם כמה מילות עידוד... תשימו לב שאין לקחת את דבריי כתורה מסיני (אלא אם אתם ממש רוצים
) אני רק רוצה לתת לכם כמה טיפים בגובה העיניים בתור מתחוררת חובבנית. קודם כל אתחיל ואומר שכאב הוא עניין אינדיווידואלי לכן לא משנה מה אל תקשיבה לחברים או אנשים או אפילו חברי הפורום שאומרים לכם "זה לא כואב בכלללל" או " זה כואב פיצוציייים לא כדאי לך לעשות!" כי לאף אחד אין את האפשרות לחזות כמה יכאב לכם. ומה גם שאני למשל שכחתי כבר את רוב הכאבים שעברתי עם הפירסינגים שלי לכן באופן טבעי אני אגיד עכשיו שלא כואב לי בגרוש אבל בטח רטנתי ויילתי רבות בימים הראשונים אחרי עשיית הפירסינג. לכל אחד יש את כוח הסיבולת שלו ואת דרך ההתמודדות שלו עם הכאב וכל זה עדיין לא אומר שאם כאב לכם עגיל באוזן למשל תיאלצו לסבול כאבי תופת במידה ותעשו עגיל בלשון... מי שמתחורר בפעם הראשונה ומזדעדע רק מהמחשבה על המחט שנכנסת בצד אחד ויוצאת הצד השני. אני רוצה להגיד לכולכם: אתם לא תרגישו כמו שיפודים אנושיים!!!!!!! למרות שזה נראה כאילו משפדים אתכם על מחט ענקית שמחוררת אתכם מקצה אחד לשני, אתם לא מרגישים כמו קבב על האש אלא אתם מרגישים לחץ על האיזור המחורר ותוך כמה שניות הפירסר כבר מוציא את המחט ויש לכם פירסינג חדש ויפייפה במקום... עכשיו השאלה הכי חשובה שאתם צריכים לשאול את עצמכם: עד כמה אתם רוצים את הפירסינג הזה? כי במידה ונפשכת חשקה באמת ובתמים בפירס מסויים הכאב אמור להיות שולי בלבד כי כל המחשבות והרגשות מופנים לכיוון המטרה: הפירס החדש. תחשבו כמה יפה הוא יהיה וכמה יתאים לכם וכולם יחמיאו לכם. והפירסר הזה יישאר איתכם תקופה ארוכה (בתקווה...) אז מה זה כמה שניות של כאב לאומת כל זה? ואם כבר כאב, תיקחו את הכאב כדבר חיובי! תחשבו שבגלל הכאב הכרוך בעשיית הפירסינג התופעה של הפירסינגים היא יחסית לא ממש מפותחת ורבים מונעים מעצמם פירסינגים בגלל בפחד. אתם תהיו מוחדים! אתם תהיו יחידים שלא מיני רבים שהצליחו להתגבר על הפחד הזה ולהקריב את עצמם בשביל הפירסינג היפייפה הזה. תראו כמה אנשים יעריכו אתכם בשל האומץ שלכם ותרגישו מיוחדים ותחיו כמה וכמה ימים בתחושת האופוריה של "וואו! עשיתי את זה! התגברתי על הפחד!" תאמינו לי מניסיון -זה עובד! אי אפשר לתאר את ההרגשה הזאת שאני מיוחדת. שאני התגברתי על הכל ועשיתי משהו שלרבים לא היה אומץ... שלא לדבר על כל תופעות ההערצה מצד כל המכרים שלי...
ולכמה עצות פרקטיות: תאכלו ארוחה בריאה כמה שעות לפני החירור. הגוף זקוק לאנרגיה כדי להתגבר על ה"שוק" שהוא חוטף בעקבות החירור ורמת הסוכר שלכם צונחת בגלל כל האדרנלין (כן כן גם לי יצא להתעלף בעקבות פירסינג בלשון...) אז כדאי לשמור על האנרגיה של הגוף. אבל חשוב לא לכול ארוחה כבדה מדיי ממש לפני החירור כי מרוב ההתרגשות והחץ זה יכול להוביל להקאה. תישנו טוב שלא תהיו עייפים ועצבניים. ותבואו מוכנים. פיזית ונפשית. תהיו מוכנים לכאב אבל תדעו שזה לא משהו שאתם לא מסוגלים להתמודד איתו!!!! זה כאב שרבים עברו לפניכם ורבים יעברו אחריכם ועדיין לא ידוע על מוות של אנשים מהכאב שבפירסינג. זה כאב אנושי ונסבל. תסתכלו הלאה אל עבר הסוף של החירור והפירס החדש שלכם ותראו את הכאב רק כמכשול קטן בדרך שתעברו במהירות ובהצלחה. תסמכו על הפירסר שלכם שיעשה את העבודה כמה שיותר מהר ויקל על הכאב כמה שרק אפשר. אל תבואו בגישה של "לא יכאב הכל קטן עליי" כדי שלא תצאו מופתעים ומזועזעים. תהיו מוכנים לכאב ותופתעו לטובה שזה לא כזההההה נורא כמו שחשבתם. תחשבו שאם מאות אלפי אנשים עברו את זה לפניכם אתם גם תוכלו להתמודד עם זה. תנשמו עמוק, תגידו שאתם מוכנים, תחשבו מחשבות חיוביות על עננים ושמים כחולים והופ! לפני ששמתם לב החור כבר נעשה! ואתם הורים גאים לתינוק חדש ויפייפה שכעת תלוי רק בכם ואתם צריכים להתחיל לטפל בו.. עכשיו בינינו... כאב?...
אוקיי החלטתי לכתוב לכם כמה מילות עידוד... תשימו לב שאין לקחת את דבריי כתורה מסיני (אלא אם אתם ממש רוצים