לכל הפורום בבקשה כנסו רגע.

לכל הפורום בבקשה כנסו רגע.

בשבוע האחרון קרו כאן דברים לא נעימים שגרמו לי ולעוד אנשים לרצות לעזוב את הפורום הזה, אבל כרגע המצב קצת נרגע והסתדר, אני מקווה שהפורום הזה יחזור להיות מה שהוא בעזרת כולנו, אם כולנו נהיה כאן ונכתוב ונדבר, אז יהיה בסדר. בלי מריבות בלי כעסים רק לכתוב ולאהוב אחד את השני, לאהוב זה יותר קל מלשנוא תאמינו לי, אני אוהב את כולכם ואני כאן איתכם בפורום. ממני ידידכם, אלון זכריה.

שחור

New member
אני שמח שהחלטת להישאר אלון

ובאמת הפורום צריך לחזור להיות חם ואוהב ועכשיו היחיד שחסר הוא משה

אלון נשמה טוב עשית חשבת כמוני../images/Emo20.gif

אנח נו זקוקים לך כאן שחור הזה צודק הוא באמת צודק כניראה שהוא יודע כמוני כמה אתה חשוב ויקר וכמה שאתה שווה לנו כאן - אוהבים אותך אלון אולי אלון עם דורית זה אחלה שם , מה שלומה??? מסור הל את אהבתי נשמה. תודה בהחלטת להשאר איתנו נשמה שלנו אוהבים אותך אלוני. גם אני מאוד מקווה שמהיום והלאה הפורום הזה יחזור לקדמותו נשמה. אוהבת כמו תמיד עכשיו זה אותך ואת דורית שלךרק עם דורית אה.? >>>>>> ידלדת החופים><>>>>>>>>> אלין

a251

New member
אלון......

אתה יודע שאם במקרה חוזרת לך איך שהוא הדעה לעזוב. אתה יודע שאנחנו פורשים יחד..... אני מקווה שהפורום הזה יחזור לקדמותו ושהמנהל יחזור לפה ואני מאוד מקווה בשבילו שהוא רואה את ההודעה שלי למה זה כבר נמאס עליי כל הקטע הזה שאין פה מנהל... *****רותם*****

אני מצטער אחי שאני לא פה יש

הרבה בעיות אבל אי"ה ובעזרתו בלי נדר מיום ראשון-שני אני פה לצמיתות ! קצת "פיישנט" (עלק אני משחק אותה יודע אנגלית - אור????
היכן נעלמת מעולמי? )

למעלה