לכל הפורום - בקשה קטנה לי אליכם

aMiRi GiRl

New member
לכל הפורום - בקשה קטנה לי אליכם ../images/Emo13.gif

למי שיודע ולמי שלא ביום שבת שעבר הייתי באודישנים לשיר נולד. כעת זה התור שלכם לבחור את המועמד.. ואני אשמח את אתם תוכלו בבקשה לעזור לי ולהגשים לי את החלום - להופיע על במה גדולה ולראות את הקהל מוחא כפיים.. אולי זה נשמע קיטשי.. אבל זה החלום שלי.. והמוטו של הפורום הוא - חלומות מתגשמים. אני אשמח מאד אם את תעזרו לי להגשים את החלום ותבחרו בי בכתובת הבאה: http://199.203.20.32/yesHanukkah/form.asp המספר מועמד שלי הוא 3139 וכמובן... המועמד שאיתו אני רוצה להופיע זה אמירוש :) בבקשה..תעזרו לי להגשים את החלום!!
תודה

aMiRi GiRl

New member
תודה רבההה!!!

אין לכם מושג עד כמה זה חשוב לי! ולא בגלל אמיר... אלא בגלל שזה הדבר הכי חשוב לי בחיים.... ואם החלום שלי יתגשם - אני אהיה אסירת תודה לכל מי שבחר בי ועזר לי להגשים את החלום!!

אני שמחה שאני יכולה לעזור לך ../images/Emo9.gif

אני רואה כל יום ערוץ 49 כדי לראות את האודישן שלך חחח..

aMiRi GiRl

New member
ואייי..איזה חמודים אתם!!

הלוואי ואני יתקבל..!! כל פעם שאני חושבת על זה , זה עושה לי פרפרים בבטן רק לחשוב על המחשבה שאני יכולה להופיע על במה ענקית! ועוד בהיכל נוקיה...עם קהל עצום!! הבמה זה הדבר הכי חשובה לי בחיים! תודה לכל מי שהצביע לי! אני אוהבת אתכםםם הכי בעולם! ולגבי האודישן..אנ'לא חושבת שהוא יצא משהו בגלל שממש התרגשתי..אבל חפיף! אם אני מתקבלת אני נותנת ת'נשמה שלי ות'לב שלי על מנת להשיג ת'תוצאה הכי טובה!!
אני אוהבת את כולללללכם!!

למעלה