לכל הפורום האהוב והמתוק
!!!

omer wild

New member
לכל הפורום האהוב והמתוק ../images/Emo140.gif !!!

אני רק רוצה להגיד לכולם שאי יתגעגע אליהם מאווווווווד ואף אחד לא יודע כמה קשה לי לא להיות ליד מחשב במשך שבועיים שלמים אני פשוט יתפגר... אז כמו שחלקם יודעים כבר אני
הלילה להולנד !! ואני כותבת לכם "מכתב פרידה" כדי שלא תשכחו אותי...
אז אני מאחלת לכם את התחלת השידורים של "מורדים" בהנאה, ובכיף הכי גדול שיש
ואני קצת עצובה שאני לא יהיה כאן כדי לחלוק אותו איתכם
...אבל אני מתנחמת בזה שאני לפחות יבלה בחו"ל
אני מקווה שזאת לא תיהיה ההודעה האחרונה ממני...אבל בכל זאת
ביי לכוווווולם ממני עמרו´ש

RinRan

New member
אוי נו עמרוש...

ברור שלא נשכח אותך מתוקה
תהני ותקווי שניפגש
ואם לא אז אני עדיין יכולה לתת לך את המס´ של אבא שלי איף יו וונט..

omer wild

New member
קארינוש...גם אני מקווה להפגש איתך..

ועזבי את מספר הטלפון של אביך..זה לא משנה...כי לא נוכל לנסוע רק כדי להפגש ! כי לנו יש תכנון מסודר והכל...וזה יהיה קצת קשה...

motib4

New member
תהני עומר../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

ותחזרי מהר...

לעומרוש הבובה ולמוטי כנס:)!../images/Emo85.gif

גם אנחנו כבר מתגעגעים מתוקה!!!!! ניראה לך שנשיכח איזה שטיות!!! איך אפשר? חחחחחחח
שידורים של מורדים
את עצובה??!?! את נוסעת מתקוה תהני ותעשי חיים !!:) בי בי מתוקה ותעשי חיים ואחנונ פה לא שוכחים אותך
מוטי- אני מצעטרת עם יצא לי לכתוב השבוע קצת בפורום זה בגלל שהמחשב שלי ניהיה איטי אני לא יודעת מה קרה אבל כל הודעה לוקח שעה לפתוח ושעה שאני לוחצתץ תגובה בגל שהרדותי מלא דברים מקאזה וכבר בקושי יש לי מקום בתיקיות והכל
והכל כל כך לאט אתה לא יודע כמה זה מגע אותי ואין לי סבלנות!!!! היום אני גומרת מאוחר וכרגע אני יוצאת מהבית אז אני לא יראה תתגובה אבל כשאנייחזור מאוחר יותר אני יראה
יום לימודים {מהנה
לכולם }
נועה

motib4

New member
נועה.

נסי לשאול בפורום תמיכה טכנית. בכל אופן- אני מציע לך לצחוק תוכנות/משחקים/תמונות/קבצים שאת לא צריכה. את לא צריכה להצטער שאת כותבת קצת.
כל אחד כותב כמה שנראה לו וזה אחלה.

חחחח מוטי../images/Emo8.gif../images/Emo85.gif

אני בבית ספר עכשיו
כן הא המחשב שלי מפוצץ הבעיה שזה לא רק המחשב שלי
אני רוצה לכתוב הרבה ותמיד יש לי מה
אבל הלימודים פשוט לא מאפשרים לי מלמדים אותי עכשיו אקסל ולא הבנתי מה המורה רוצה בכלל חחחחח כל השעור רבתי איתה
אבל עכשיו מסבירים לי יש לי עוד שעתיים מחשבים אז לפעמים שיהיה לנו הפסקות אני ייכנס לפה

למעלה