לכל הפורום ובמיוחד לנאוה

לכל הפורום ובמיוחד לנאוה ../images/Emo51.gif

והנה אני שוב כאן אחרי שלושה חודשים של שקט מצידי. לא, זו לא הייתה העלמות פשוט לא היה לי מחשב שיכל לקרוא עברית. וואו איך שהפורום השתנה. יקח לי המון זמן לקרוא את הכל... למי שלא קרא או לא זוכר הנה הסיפור שלי בקיצור: פניתי לפורום המדהים הזה לפני שלוש חודשים בבעיה רצינית סיפרתי שקוראים לי רות בת 28 מארה"ב ואמא חד הורית לילדה שהיום כבר בכיתה ד´. בכל מקרה האבא של הילדה עזב אותנו כשהיא נולדה והודיע שהוא פשוט לא מעוניין בה. חודשיים אחרי הלידה עברתי לארצות הברית וסיפרתי לילדה שיש לה אבא שאוהב אותה רק שבגלל המרחק לא רואה אותה. ואז ביום בהיר אחד הילדה בטעות שמעה שיחה שלא היתה מיועדת לאוזניה וגילתה את האמת המרה. הגעתי לפורום הזה אובדת עצות. לא ידעתי מה לעשות. נאוה המקסימה הציע לי שהילדה תנסה לכתוב מכתבים לאבא שלה וזה עבד. שבועיים בערך כל בוקר ישבנו וכתבנו לו מכתב עד שיום אחד היא אמרה מספיק עכשיו נשלח לו אותם. אני לא רציתי לשלוח אבל החבר שבינתיים הפך לבעל אמר שאני חייבת כי אסור לי שוב לשקר. מודה אפילו רציתי לכתוב לה תשובה בשמו. בכל מקרה בלב כבד הלכנו לדואר. ואז הילדה החליטה שמה יקרה אם המכתבים יאבדו בדואר לכן החלטנו לפקסס לו אותם. ואז לא האמנתי עוד באותו הערב הוא ענה לה. מכתב מתוק ורגיש. ופתאום הבן זונה שלא שילם מזונות הפך לאבא מתוק. כחודש הם התכתבו דרך הפקס כל יום. אחר כך עברו לטלפון. הוא התחיל להעביר כספים. התחילו לדבר אפילו פעמים ביום. בסוף אוגוסט הוא
לכאן בילו שבועיים נפלאים. לאן נעלם החלאה אין לי מושג הוא היה מקסים ממש
. והילדה הילדה מאושרת
עד הגג. לפני קצת פחות משבועיים הם טסו ביחד ל
לבלות עוד קצת. מפסידה בית ספר, לא נורא.... צריכים לחזור
ב26 לספטמבר. וכל זה תודות לנאוה המקסימה ולרעיון המכתבים. ללא הרעיון בתי הייתה נשארת עם עצב ובלי אבא. אז תודה לך נאוה שבזכותך ביתי מצאה את אביה!

אני לא רואה את המסך מרוב דמעות שמחה

והתרגשות. איזה כייף לשמוע!!! ווואאאווווו, ורק היום דיברתי עם אביגיל והיא אמרה: "לפעמים זה מצליח!! לפעמים יוצא טוב!" אז הנה, אביגיל לכל הסיפורים הקשים שאנחנו מדברים עליהם לאחרונה הנה, אחד שהצליח!!! רותי, טוב שחזרת ו... אל תיעלמי!! מועדים לשמחה וגמר חתימה טובה!!

יואו רותי !!! ../images/Emo24.gif

כל כך משמח לשמוע ממך שוב- ממש נבהלתי אחרי ההעלמות. גם שלחתי לך אז מסר שלא נענה ונבהלתי עוד יותר. איזה סוף מדהים!!. היה קל לאתר אותו אחרי שנים של ניתוק? מה היתה תגובתו הראשונית??. מתרגשת אתכן לרגל המפנה הטוב הזה. אכן, אין כמו נאוה...
וכמובן גם
לרגל נישואייך. ואל תעלמי שוב! חגית

הסיפור מרגש ../images/Emo13.gif

כמה טוב לשמוע . נאוה מוכתרת כ"רעיונית" הפורום
וברוכה השבה רות. תישארי איתנו

רות תודה

כל כך מרגש לקרוא את ההתפתחויות וכמה נפלא שבתך זכתה באביה מחדש. ולך מזל טוב ורק אושר.

רותם111

New member
איזה כיף שיש תקווה../images/Emo42.gif

כל כך שמחתי לקרא סיפור עם אמצע שמח (והרי זה ממש לא הסוף). זה נותן המון תקווה שהדברים יכולים להסתדר גם כשהקשר בין האב הביולוגי לילד נראה כל כך בלתי אפשרי. ואגב תקווה, יש לי סיפור מדהים. ידיד התקשר אלי לפני כחודש לספר לי שמגיע גם לו מזל טוב כי יש לו בן. לא הבנתי מהיכן צץ פתאום הבן הזה לידיד הרווק שלי (בן 35) והסיפור כך היה: לפני מספר חודשים התקשרה אליו בחורה שהוא יצא איתה במשך שבועיים (בת 40) והודיעה לו שהיא בחודש חמישי להריון עם בן. הוא היה בהלם וכעס שלא שיתפה אותו קודם. הוא בחר להתעלם ממנה ומהעובר ולא ענה למכתביה בעת ההריון ולא נענה להזמנתה ללידה ולברית. הוא לא סיפר לאיש למעט אימו וחברו הטוב ביותר. כחודש לאחר הלידה הוא קיבל מכתב עם תמונות של התינוק והחליט שהוא חייב לראותו. מאז הפגישה הראשונה עם האוצר, ידידי מאוהב באם ובילד!!! כן הם ביחד ועומדים לעבור לגור יחד. לדברייו לא היה לא מושג איזו אישה מדהימה היא ולטענתו לא ניתן היה לבחור אמא טובה יותר לילדו.
מסתבר שיש סיפורים שמחים וזה עושה לי טוב ברגעים שמפחיד ועצוב. אז תמשיכו בבקשה עם סיפורים חיוביים כי נמאס לי מהיללות. ישנם סיפורים מדהימים של נשים אמיצות כאן בפורום שמגדלות את הילדים לבד עם חיוך וסיפורים של קשרים שנוצרו עם האב הנוטש. תקראו לי נאיבית אבל אני כרגע מעדיפה לחשוב חיובי.
לכולם

למעלה