לכל הפורום חג שבועות שמח

actress

New member
לכל הפורום חג שבועות שמח ../images/Emo172.gif../images/Emo173.gif

actress

New member
וכמובן ../images/Emo47.gif מזל טוב למשאז../images/Emo151.gif

בהגיעו לגיל המקסים והמיוחד 18 אז משאזוש שיהיה לך המון המון המון מזל טוב

חג שמח שמח שמח

שיהיה לכם חג שמח ומופלא, ומזל טוב למי שחוגג את צעירותו (גיל 18, איזה גיל !!! אני מלא געגועים לגיל הזה) חג שמח, פורח וזורח.

actress

New member
יווווו....אאאהההבבבההה

מה המצב איתךךך??? מתגעגעגעגעגעת!!!

ט י נ ה

New member
היי איתן אהוב יקר ואח שלי

כל כך שמחה לראותך גרמת לי לכתוב כאן חד וחלק אשמח לחגוג מוקדם על הדשא בסוזן דלל 03 יוני פסטיבל הפסנתר שני חברים וותיקים הבטיחו להגיע , בעצם וותיק וותיקה עד אלייך ורק מתוך שינה נשיקות סי

קונצר-טינה ו(גיטרה)פסנתר

אשמח מאד לראותכם. אמנם אשאר עד 20:30 ואם לא תתחילי עד אז, לפחות אגנוב דקות שקטות עם אחותי. מיכלי, ידוע לך באיזו שעה סי עולה על הבמה? עד אליך, שיר שתמיד רלוונטי, ואשר ליווה את האהבות הלא ממומשות, ובהמשך תיפקד בהצלחה יתרה כ"המנון הנפרדים". אבל, אבל, אין על רק מתוך שינה: צוותא לפני 15 שנה. הקהל ה ש ת ו ל ל. פרטים, לקרובים (מאד).

skito

New member
היי טינה ברוכה הבאה

לא סיפרת איך היה בחו"ל, ובקיבוץ שמיר? ומופע הפסנתר הלך עלי.. יש לי חתונה באותו ערב כמה חבל!

actress

New member
יש לי רעיייייייייייון סקיטו../images/Emo62.gif

אם החתונה של קרובים קרובים שלך אולי תגיד להם ו.... עכשיו יש מופע אקוסטי מהמם לאור הנרות בסוזאן דלאל ותגרור את כל האורחים איתך יעני "מתנת חתונה" אם הם קרובים רחוקים שלך גם תגיד להם ועכשיו לקינוח הופעה של סי בסוזאן דלאל לאור הנרות

actress

New member
איתנוש חלמתי עלייך ועל פטל ברגע שקר

שקראתי את ההודעה של סי שעד עלייך ורק מתוך שינה יגיעו לפסטיבל זו היתה מקריות לחלוטין אבל זה אומר המון שאני מתגעגעת למפגשים של כוללללללם בהתחלה ישבת על המדרגות רחוק ואחרי זה התקרבת עוד מדרגה למטה לעומת זאת פטל ישבה רחוק בקיצור כמו שאומרים "תחלמי בגדול" וזה לא היה פסטיבל אלא זה היה הופעה נטו של סי והכל בחלום לום לום.

מקומות הישיבה בחלום התאימו כי

איך אומרים: בקרוב תגיע רחוק. בקרוב (אתה) תגיע רחוק, וגם בקרוב (פטל) תגיע רחוק. כך אותו משפט אלמותי מתאים לכו-לם. גם אם זה נאמר לגוף שני בזכר, וכם אם זה נאמר לגוף שלישי בנקבה. מיך, תחלמי בגדול - ותפעלי להגשים!

בפרסום של וואלה גם סי צריכה להיות

go.walla.co.il/piano העתיקי הכתובת, ופתחי הדפדפן, זה נפתח על חצי עמוד בדף נפרד.אז גם אם נראה לך שלא הגעת לדף, הוא מתחבא מאחורי אחד הדפים בדפדפן. אז תגיעי לכתובת. איפה סי בפרסום של וואלה?

למעלה