לכל הפורום חשוב

בוביץ

New member
לכל הפורום חשוב../images/Emo26.gif

נראה שהפורום לא ממש זז! ולפעמים יש פה וויכוח על התונכי בטלוויזיה וטבולקמן. אני מציע אולי כדי שיהיה עניין בפורום. שנדבר על התוכנית הרדיו שאנחנו שומעים ולדבר על המקרים שהיו שם ומה אתם הייתם ממליצים לעשות. וגם לפעמים שיש לכם בעיות לבוא פה ולנסות לעזור לאחד את השני. מב דעתכם?

dors

New member
אמ...

הפורום פתוח פחות משבועיים, אתה לא יכול לצפות שהוא יהיה פעיל ממש. שמוליק אמור להצטרף לניהול הפורום בקרוב, אני בטוח שזה יעיר את הפורום ויגרום לעוד אנשים חדישם להצטרף

בוביץ

New member
אממ אני לא מבין מה הבעיה

זה כמו שתעשו דיון מחר על התוכנית בטלוויזיה שהיתה לשמוליק אני אומר שנעשה אותו הדב רעל הרדיו כי נראה שפה הרוב אוהבים יותר את התוכנית ברדיו. אני אומר שנדון בזה וגם אנשים שרוצים עזרה יוכלו לתת עצה זה רק יגבש.

לא בטוח שיש לי את הסמכות לענות לך..

אבל...אני אנסה.... התוכנית של שמוליק ברדיו באמת יותר מעניינת רבים מאיתנו פה. אבל הפורום הזה הוא בשיתוף עם רשת, אז הנושא בגדול פה הוא על התוכנית בטלוויזיה. כדי שיהיה פורום של התוכנית של שמוליק ברדיו, צריך איזה שיתוף של תפוז עם 103FM..ובנתיים הפורום של שמוליק ברדיו זה באתר של 103FM..

בוביץ

New member
נראה לך שיעשו שני פורומים

מילא אם היו פה המון גולישם ולדעתי יש לו יותר מעריצים ברדיו מאשר לתוכנית בטלוויזיה גם אם שמוליק יבקר לפעמים אז: 1. הרי הוא יבוא לבקר פה לא כל יום רק לפעמים 2. אם הוא יהי לפעמים הפורום יתחיל להיות מוצף בהודעות :"שמוליק אני אוהבת אותך או בלוקמן אני רוצה לעשות ....אתך". 3.נגיד והוא יהי בפורום ויענה לאנשים וייעץ להם אין לזה כבר פורום לייעוץ בתפוז? והרי יש גם את הפורום באתר 103 ואת התוכנית ברדיו. לא?

dors

New member
הפורום השיתוף עם רשת,

אבל זה לא אומר שלא נוכל לדבר גם על התכוניות של שמוליק ברדיו. אגב, למי שעוד לא יודע, שמוליק גם ינהל את הפורום
רק אני מחכה שהוא יבוא כבר

למעלה