לכל הפורום כנסוו דחוףףףףףףףףף

לכל הפורום כנסוו דחוףףףףףףףףף

פורום יקר ואהוב! אני יודעת שאתם מעריצים המון את אורלנדו בלום...אז אני מעריצה את הגיים בויז..הם כל חיי..הם החמצן שלי אני לא יכולה לחיות בלעדיהם..אני כל פעם בוכה למה אני לא מצליחה לפגוש אותם?!ומה עשיתי כל כך רע בחיים?!העיניים שלי כבר כואבות מרוב הבכי..ואני יודעת שלכם יש חלום לפגוש את אורלדו בלום פגישה אישית..וגם לי יש חלום..לפגוש את הגיים בויז פגישה אישית..ויש עכשיו תחרות ש-4 המנצחים ייפגשו את להקת הגיים בויז..ויש שלב בתחרות שאני צריכה לצרף כמה שיותר אנשים לתחרות..פליזז בבקשה אני נורא מתחננת ואני כל כך רוצה לפגוש אותם יותר מכל בן אדם אחר בעולם..בבקשה את יכולים להיכנס לקומונה ולהגיד שאתם חדשים ומיראלושית הוסיפה אותכם(רק אל תשכחו לכתוב שמיראלושית הוסיפה אותכם כי זה מה שקובע בשלב הזה..מי מביא הכי הרבה ילדים..)?בבקשה !אתם המושיעים!אתם תעזרו לי להגשים את חלום חיי! הקומונה:http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=18032&msgid=10314001 תודה רבה רבה אוהבת המון מיראל

תצביעו

New member
נצל"ש!! בבקשה כנסו שניהההההההה

בקשה כנסו ותצביעו לי.-תעשו מצווה =] רשמתי שמה גם למה מגיע לי דוקא לזכות.בבקשה בבקשה. (ואין לי כל כך 1600 שקל מיותריםם ) אני צריכה לפחות 25 הצבעות ביום.. בבקשהה מקליקים על העכבר כל כך הרבה ביום שעוד קליק אחד כולם יכולים. זה לוקח בדיוק 5 שניות.בחיים לא יהיה שום דבר קרוב לזה בבקשהה אני כל כך מבקשתתת תודה למי שמצביע גם הייתי נחמדה וניצלשתי! זה מראה מספר קוד כזה שפשוט צריך להקליד!! תודהה

למעלה