לכל הפורום !

iqiqiq

New member
לכל הפורום !

ב-4 לדצמבר (היום!) יש לטירה יומולדת אזז אני שלחתי לה מזל טוב בשם כל הפורום והיא שלחה לי בתגובה במייספייס "thanks to all my fans in israel its really make me happy I have been so busy with ANTM Cycle 10. As yall might have heard, we have a new judge. She is Paulina Porizkova. She will be at the panel during cycle 10" היא אומרת תודה לכל המעריצים שלי בישראל זה באמת גורם לי להיות שמחה אני הייתי נורא עסוקה בצילומים לעונה 10 כמו שרובכם שמעתם יש לנו שופטת חדשה היא פאולינה פוריזקבה היא תיהיה בפאנל של השופטים בעונה 10 ואזז היא שלחה לי קטע קטן מפרק 12 עונה 9 לבסוף שלחתי לה קטע שאני הכנתי (קשור לעונה 9! ההתחלה של הגמר) מי שרוצה לראות http://youtube.com/watch?v=9Fzdv2NdjmY ובנוגע לעונה 7 ישדרו גם בהוט את העונה ראיתי פרומו של העונה!!

sapirush001

New member
אז לפי הקטע הבנתי שבפיינל יהיו../images/Emo58.gif

ג'נה סליישה ושאנטל זאת אומרת שההבאה תודח היא ביאנקה

NP16

New member
זה ממש לא היא.

למייספייס שנתת יש שם תמונה של מישהי אחרת לגמרי , עם חבר א-ח-ד ברשימת חברים, ורשום גרמניה. וכבר לפי המסר רואים שזה שטות אחד גדולה.

mikmikonet

New member
איזה קטע ../images/Emo6.gif זו באמת היא?!

ויש לה יומולדת כמו ורד פלדמן

efif1212

New member
מגניב../images/Emo70.gif

אבל הסרטון הזה מזויף, 100%. אפשר ממש לשמוע את הקירטועים בדיבור של טיירה,זה די ברור שמישהו הכין את זה לבד...

iqiqiq

New member
המייספייס האמיתי!!!!!

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=163434485&MyToken=3c96748f-5ac4-4215-80b9-4d80a167a50f

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifמה גורם לך לחשוב שהוא האמיתי?

אתה יודע כמה מתחזים יש ברשת מייספייס? תנסה לחפש "בילי ג'ו ארמסטרונג" תמצא כאלה אלפים. יש אפילו מייספייסים מתחזים לילדים שלו.

efif1212

New member
בקשר לשמועות על המנצחת של עונה 9 ../images/Emo58.gif

אתם לא מבינים מה הולך בפורומים בארה"ב
כולם מנסים להפריך את השמועה שסליישה ניצחה, ע"י כל מיני דברים, ומנגד כל המעריצים שלה מחפשים בנרות הוכחות שהיא כן ניצחה... למשל מישהי צילמה תמונה של סליישה מהפרק האחרון שבו היא קוראת איזה ספר. הם הסיקו שהספר היה תנ"ך, ואיך מזה הם יודעים שסליישה ניצחה? כי מיסטר ג'יי אמר באיזה רעיון שהנמצחת היא מאוד דתית. שיהיו בריאים... או עוד יותר הזוי- תבינו מה הן עשו פה: (הישוו בין 2 הפרקים האחרונים של עונה 8 ו9) Cycle 8 Ep 12 Callout Order 1. Renee (2nd-runner up) 2. Asslene (Winner) 3. Natasha (1st-runner up) 4. Dionne (3rd-runner up) The spoiler works for this. Cycle 9 Ep 12 Callout Order 1. Chantal (2nd-runner up) 2. Suckleisha (Winner) 3. Jenah (1st-runner up) 4. Bianca (3rd-runner up) בקיצור, אני חושבת שאין טעם להסתמך על סתם דיבורים או על כל מיני שמועות מפוברקות, לאף אחד אין באמת הוכחה שסליישה ניצחה, אז ני החלטתי שעד שבוע הבא אני אופטימית

יש עכשיו טירוף בקשר לזה...../images/Emo58.gif

קראתי בויקיפדיה שיש מצב שזאת תהיה ג'נה שתזכה. אפילו עשו עליה ערך

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

אולי כתוב שם אם היא זכתה או לא?

Fashion Slut

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifהזוכה של העונה ה-9../images/Emo58.gif

כתבו בויקידפיה את המנצחת.. זה נכון

למעלה