נסיון אחרון להסביר לך- חביבי,
זה עשרות אלפי שקלים שהרוויחו 'קשת' וחברות הסלולר - כי עשרות אלפי אנשים צפו ובעיקר הצביעו, קרי שלחו SMS שעלותו חצי ש"ח או שקל שלם בודד. אתה אומר שאין כאן עניין של עקרון? שזה אתי לגנוב? שזו לא רמאות? אני מבין שהייתה טעות, ולא - אני ממש לא ממליץ לאדם אחד (במחשבה שנייה . . .) ללכת ולתבוע את 'קשת' ויוצרי 'האח הגדול' - אבל להתארגן ולהביע מחאה, לפחות בצורת "לא להצביע" (ולא רק בתכני(ו)ת הבאה\ות) - כי הם מרוויחים את עשרות אלפי השקלים הללו לשווא, כלומר - הצופים שלמו כסף, האמינו ביוצרים ובתכנית, קבלו את הבחירה ושלמו בעבורה - בעבור השארותו ואי-הדחתו של אדם שאותו הם אוהבים, אבל ואוו- ראה מה קרה? חזרנו לנק' ההתחלה, כלום לא קרה (או בעצם הכל), לא יוסי ולא בוריס הודחו. ושלא תבין לא נכון, הייתי מעדיף שבובליל יודח ושבוריס יישאר, אבל מאשר להשאיר את שניהם (ולהשאיר את הכסף אצל 'קשת') מאשר להדיח את הבוריס - אני מעדיף שיודח בוריס, ומיד. חזרנו לנק' שבה ההדחה הראשונה תהיה החל מהשבוע הבא, ולא יהיה פייר לא להחזיר את הכסף חזרה לקהל שהצביעו ונתן אמון ב'קשת' וביוצרים, זה הכל. ומטומטמים היו יכולים להיות הללו שהיו מצביעים (והיו מצביעים, ברור) אם 'קשת' הייתה מחליטה שלא להחזיר את הכסף.