לכל הפריקים שבינינו!!!

busted3333

New member
לכל הפריקים שבינינו!!!

מה אתם אומרים על הניטים...זה יפה... אני מתה לקנות אחד כזה... אבל אני מפחדת שהחברות יגידו ככה והם יגידו ככה... ספרו לי בקצרה על זה... אני מתה לדעת מה זה! תודה מראש!

busted3333

New member
הא וכמה זה עולה..

אמרו לי בין 15-25 ובתמונה====> הניטים של ג'יימסי!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמסכימה ב-100../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אבל אם את רוצה תקני אל תשימי על מה שאנשים חושבים... אם זה יפע בעיניך אז סבבה ../images/Emo13.gif

DougDoug

New member
לפי דעתי זה יפה

לא בהגזמה מאמי אבל יפה אני מתה לקנות אחד כזה ולינור אנחנו הולכות לקנות

MolsBolsRules

New member
חפיף גם לי בהתחלה עשו

פרצוץ ואז כבר לא מיתייחסים תיקני זה פצצה

DougDoug

New member
מה אמרו לך על זה?

כי גם אני רוצה לקנות... כמה יש לך? איך זה יפה? וכמה זה עלה? סוריי על כל השאלות

dani 182

New member
לי יש הרבה..

זה ממש יפה לדעתי יש לי בערך 20 צמידים ניטים הם עולים בערך 20 30 40 50 60.... תלוי איפה את קונה..בבצפר רגילים לראות אותי עם זה וגם כל הזמן שאני עוברת ליד ילדים חדשיים..אז הם מסתכלים אליי כאילו שנפלתי מהירח חחח ומפחדים ממני ..חח.. תקני זה ממש יפה!!!!!!!!!!!!!

זה נחמד, אבל לא בהגזמה באמת

ולמה שיגידו על זה משהו?
אצלנו חצי מביצפר מסתובב עם זה.
ואין לי מושג כמה זה עולה.

SShiRaS

New member
אינדיד..

ארג.. אגב אצלנו על כל ילד שני יש את זה כבר.. המיסחור..*אנחה* ומי אמר שניטים זה רק לפריקים?.... זה ממש לא סטיגמות סטיגמות בהמוניהן. סתם אבל זה כבר מזמן לא דבר מפחיד..

../images/Emo141.gif כל עוד את לא פקאצה

שמנסה להיות מאגניבה [ולא נראה לי שאת כזאת
] אז זה יפה. לי יש 3 צמידי ניטים שאנ'לא מורידה..[מרובעים, לא שפיציים] ואני ממש אוהבת אותם.. בהתחלה גם החברים שלי או סתם אנשים שאני מכירה היו אומרים לי "הייי, פריקית" [בביצפר אצלנו כווולם ערסים/פרחות/פקאצות] ועד עכשיו לפעמים אומרים לי את זה.. אבל...למי אכפת!? אני שמה עליהם זין
אז תקני
והם עולם בערך 15 שקל.

busted3333

New member
אני?

אני פקאצה? בחיים לא!! א. אני שונאת פקצאות ב. ממש ממש לא מזיז לי שקוראים לי פריקית זה אפילו מחמי לי.. ג. תודה על זה שאמרת לי כמה זה עולה! ד.את מתוקה! חחח...ד' לא קשור...חחח..

../images/Emo141.gif זה היה אליי, נכון?

א. Welcome To The Club
ב. זה לא אמור להזיז לך..כמו שאמרתי.. שימי על כולם זין! [כע, את זה שאין לך
] ג.עלודבר, AnyTime
ד. תודעע..גמאת
שנה טובה

hadasrulez

New member
חברות שלי הולכות עם ניטים

אם את אוהבת ואת חושבת שזה יפה אז תקני את זה, אם אני לא טועה לחברה שלי זה עלה 15 או 20 בכל מקרה חברות שלך יאהבו אותך גם עם ניטים וגם בלי P: זה לא משנה את מי שאת.. זה רק תכשיט

לדעתי זה יפה אבל תלוי למי

ועל מי את שמה?? אם את חושבת שזה יפה תיקני!!! זה עולה בערך 20 שקל אולי פחות אולי יותר..\:

למעלה