לכל הצפוניות.....

niniv

New member
לכל הצפוניות.....

יש לי חברה טובה שגרה בבאר שבע. ההורים שלה וההורים שלו מהקריות והיא מעוניינת ללדת בחיפה (כי את הברית היא רוצה לעשות ליד ההורים, ולא בא לה לנסוע מבאר שבע אחרי הלידה...) יש לה קצת התלבטות אם ללדת ברוטשילד רמב"ם או בבי"ח כרמל. (הכיוון הוא יותר ויותר לכרמל...) וקצת קשה לה לבוא לסיור.... אז רציתי לשאול את מי שילדה בבתי החולים בחיפה..... מה דעתכן? מישהי ילדה בכרמל ויכולה להמליץ, (או לא...) ? בקיצור, אני אשמח לדעת הכל על בתי החולים בחיפה... והכל זה אומר : האם נוטים להתערב בלידה או לא, כמה יולדות בחדר במחלקות, איך חדרי הלידה, מאובזרים ? נוחים? נוחים גם לבעל? איך הצוות? המיילדות? הרופאים? האחיות? האם יש הדרכות להנקה? כל תשובה תתקבל בברכה!!! תודה מראש.....

היי רינת

אני ילדתי בבני ציון(רוטשילד) פעמיים, אז אני יכולה להמליץ רק עליו:
הם נותנים ליולדת לזרום עם ההחלטה שלה ובמקרה שאין ברירה אז קיסרי(רק במקרה חרום, אלא אם כן הוא מתוכנן)בלידה הראשונה ילדתי בוואקום, היתי שניה לפני קיסרי אבל המילדת הודיעה חד משמעית, שאפשר בלי קיסרי ובסוף באמת היה וואקום וזאת לאחר 30 שעות צירים ו12 שעות בחדר לידה, הראש היתה תקוע בתעלת הלידה ולא יכל לצאת.
בלידה השניה קיבלתי אפידורל היא התקדמה מאוד יפה ותוך חצי שעה ירדנוש היה בחוץ.
הם מרשים רק מלווה אחד בחדר לידה ואפשר להתחלף(יש מעבר מיוחד עבור זה).
חדרי הלידה משופצים ומאובזרים.
יש חדר לידה טבעית חדש עם ג'קוזי.
יש חדרים עם 2 יולדות ויש עם 3 יולדות כאשר אחת מהן במרפסת, ואז זה כמו ליהיות לבד בחדר.
הצוות מקסים.
יש מדריכות הנקנה ובכלל ביה"ח תומך מאוד בהנקה, ויש הדרכה ביציאה הביתה .
ארוחות הבוקר ממש כמו במלון.
יש גם חדר הנקה וביות למי שמעוניינת. בקיצור- אני ממליצה
חוזרת לשם גם בלידה שלישית.
מקווה שעזרתי מוכנה לענות על עוד שאלות אם יש לך וישתיהיה לחברתך לידה קלה|

עדי 4

New member
כל הכבוד,מסוגלת לחשוב על ילד שלישי?

מדברת על לידה שלישית,את פשוט גדולה.

../images/Emo6.gifבטח../images/Emo70.gifלמה לא../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מי כמוך יודעת כמה זה כייף
אבל נראה לי שאני יחכה עם זה כמה שנים.
אפילו שרוני רוצה כבר עכשיו
חיבוקים ונישוקים לכל השבט

עדי 4

New member
אני ממליצה מאד על רוטשילד

אם יהיה צורך חוזרת לשם שוב. חדר לידה עם צוות נפלא. מחלקת יולדות ותינוקות בסדר גמור.

אני ממליצה על בני ציון

ילדתי את שני ילדיי שם והייתי מאוד מרוצה.
לגבי התערבות בלידה - את בוחרת איך את רוצה ללדת ויש חדר לידה טבעית מאוד מאובזר. המיילדות מאוד ידידותיות וזורמות איתך - לפחות עם מי שאני התנסיתי.
חדרי הלידה מאובזרים עם מיטות מתכווננות, בחלקם יש רדיו טייפ ויש אפשרות לעמעום האורות. אין כורסאות וטלוויזיות לבעל - כמו בעין-כרם.
היינו 4 יולדות בחדר, 3 בחדר עצמו ועוד אחת בחדר מופרד (עניין של מזל), אמבטיה מחוץ לחדר
הרופאים נהדרים, חלקם מהטובים ביותר בחיפה (צריך רק למקרה חירום)
יש הדרכת הנקה במחלקה וכן עזרה מאחיות התינוקיה במידת הצורך.
התחילו ביות מלא לאחרונה למי שמעוניינת. יש חדרים מסויימים לביות מלא שבו כולן עם התינוק בחדר. במידה ואת מעוניינת להתקלח, את מביאה את הילד לתינוקיה.
מה שהפריע לי היה שמישהי ביקשה בית מלא ולא היה מקום בחדרים של הביות והכניסו אותה אלינו לחדר. היא קיבלה הדרכה בשעה 2:30 לפנות בוקר והתינוק שלה צרח כל חצי שעה. מיותר לציין שאף אחת מאיתנו לא ישנה. אני ביקשתי לצאת יום לפני הזמן הבייתה כדי לא לישון לפחות במיטה שלי.

dafgol

New member
אני ילדתי בעפולה , בטח לא רלוונטי

אבל מקפיצה

בטח איילת תמליץ על רמב"ם ../images/Emo13.gif

היא כבר תגיע ותספר הכללללללללל
שיהיה
בכל החלטה

ayelet i

New member
אמרה שירלי וצדקה... ../images/Emo9.gif

איילת באמת ישבה וסיפרה הכללללל. ואחרי שהיא גמרה לספר הכל ולחצה על כפתור ה"שלח" זרק אותה תפוז ה - #&$*Q לכל הרוחות והעלים את הודעתה כאילו לא נכתבה מעולם... אז שוב, בשיא הקיצור : מבחינת ה"תפאורה", דהיינו - נוחות החדרים וכד' - רמב"ם לוקה בחסר (הם עומדים לפני שיפוצים. גם לגבי שאר השאלות אין לי הרבה אינפו' מאחר והלידה שלי היתה יוצאת דופן (שבוע 28...) באופן כללי יש שם בין 1 ל - 3 יולדות בחדר. שירותים + מקלחת צמודים לכל שני חדרים. התינוק נמצא איתך כל היום עד השעה 21:00, אז הוא מוחזר לתינוקיה. הבנתי שיש הדרכות הנקה (מניסיון של חברות, אישית נזקקתי לאינפו' לגבי שאיבות בלבד...) למה כן? כי האחיות במחלקה (יולדות א') פשוט מקסימות, הרופאים מקצועיים (ורובם אף נחמדים מאדדדדדדדדד) ומשום שאין לי ולו מילה אחת רעה לומר על אף אחד/ת שם. על אף שהאשפוז שלי לווה במתח וחשש מפני הבאות (ירידת מים בשבוע ה - 26...) הרי שהזכרון שלי מאותה התקופה אינו שלילי - בשל היחס שקיבלתי, העידוד, התמיכה - וכל אלה חשובים בעיני יותר מאשר נוחות החדרים. אני מאמינה שנשים שונות יכולות לחוות את אותו בית החולים בצורה שונה. אני גם מאמינה שמי שחוותה חוויה חיובית בבית חולים תחזור אליו גם בלידה הבאה. אם יש לך עוד שאלות - אשמח לענות!

סחתיין עליך איילת ../images/Emo9.gif וכל הכבוד על

החתימה החדשה
....משפט יפה !
חוצמזה...... סתם
ות לנועמית
(כרגיל, הדודה המתקרצצת
)

גמני ממליצה על בני ציון (רוטשילד)

הכל כבר נאמר לפני על הבית חולים, יש שם מינימום של התערבויות, זורמים עם היולדת כמובן עד גבול הטעם הטוב, חדרי לידה מאוד נוחים, המחלקה נוחה והצוות נ ה ד ר כמו שחגית של אורן כתבה הרופאים שם בין הכי טובים בחיפה (ד"ר זמברג)
אני בטוחה שאני אחזור לשם ביום מן הימים. אני יודעת שבכרמל אין אפשרות לביות מלא.

אני ילדתי בכרמל

נהייה ממש טרנדי ללדת שם.... המיילדות מקסימות,מנסות להמנע מחתך מאוד תומכות בלידה טבעית וזורמות לגמרי עם הרצונות שלך (לידה כמעט בכל תנוחה) מאוד תומכיי הנקה עושים. אבל... הרופאים קצת חפיפניקים(לא בדקו אותי ואת אלה מהחדר שלי אפילו לא פעם אחת אחריי הלידה-הסתפקו בשאלות) החדרים נור נורא צפופים-חמש בנות לחדר.שירותים ומקלחת לכל שני חדרים

בדיוק אתמול שאלו על בי"ח כרמל

אני ילדתי שם והייתי מאד מרוצה. הנה כאן הקישור לשרשור מאתמול (שכבר הגיע לעמוד 3...) בהצלחה בכל מקרה, מעין

למעלה