לכל הקוראים הפעילים והפאסיביים

לכל הקוראים הפעילים והפאסיביים

מה המצב אחים שלי. אם היתם יודעים בכמה בוץ של עבודות ומבחנים אני שקועה, הייתם אומרים שאני מטורפת שאני כותבת כאן. אז לכל בעלי הספקות למניהם אני מטורפת ויש לי תעודות. אבל לא רק הטרוף שלי עליכם ועל סי מביא אותי לכאן, אני כאן בגלל שיחה רצינית שניהלתי בליל אמש עם מיכל מנהלת הפורום שלנו. ומרגע זה ההודעה שלי הופכת לרצינית ביותר אז אנא להתייחס אליה בהתאם!! רבותי, פורום סי הימן עומד בסכנת הכחדה. מערכת תפוז עומדת לכרות את ענף הפורום בטענה שהפורום רדום. אני בטוחה שכל אחד מאיתנו יודע עד כמה קיומו של הפורום חשוב לסי ולנו בתור מעריצים שלה, ובכלל לסתם אנשים שמתעניינים בסי או בפורום על סי- ותסמכו עלי, אנשים קראים. כשהצעתי למיכל לכתוב מכתב שיעורר אתכם הבנתי מתגובתה שמכתב שכזה רק יעמיד את הפורום באור פאתטי וכי שלושת הקוראים הפאסיבים של הפורום בלאו הכי לא יגיבו. רבותי, אם אכפת לכם מסי, אם אכפת לכם מהפורום, אם אתם לא רוצים לרדת מהנט בעוד שבוע, קדימה לכתוב. וכשאני אומרת לכתוב אני מתכוונת הודעות רציניות, ולא רק הודעות בנוסח "ראיתי את סי המלכה בריח מנטה". סי שלנו היא זמרת רצינית, היא אחת מאושיות הרוקנרול הגדולות של האייטיז, היא חלוצת רוק נשי ישראלי, בלעדיה כל הדנות ברגריות כל האורית שחריות כל השרון ליפשיציות כל האתי אנקריות כל השרית חדדיות (טוב הגזמתי), לא היו חולמות בכלל על רוקנרול. לא היו להן שאיפות להגיע לאן שהן היום. סיסקה שלנו בזמן שריטה חשפה כתף בשמלה צהובה מזעזעת וכשירדנה היתה מלכת הילדים, החליטה לעלות על הבמות בשיער פרוע ולצעוק שהיא לא עובדת בשביל אף אחד. הלו!!! אתם יודעים מה זה??? כשהרוק היה בשלבי דעיכה סי הביאה את ניצני הראפ לארץ עם גראפיטי ת"א, ככה ששום אמ סי יאמו יאמו שירי לא יכולה להתרברב בזה שהיא חלוצת הרוקנרול. אז אנא מכם, אופנוע שחור, רולר בוי, פטל אדום, אילנית אני יודעת שאת שם, גידי שנכנס פה ושם, וכל מי ששכחתי, אני יודעת שאתם קוראים את הודעתי. שבו מול המחשב ותשקיעו שתי דקות בלכתוב הודעה רצינית למען שלום הפורום!! צעד קטן לסיס, צעד גדול למוסיקה ישראלית איכותית. מחכה לכם.

מה קרה פה ? - מרים את הכפפה...

הי טיפטיפ, מיכלי וכולם... תראו, באמת אחד הדברים שאולי מייחד אותנו בהשוואה לפורומים אחרים (בכמה כאלה שיצא לי להציץ) שנראה לי שלכל אחד מאיתנו יש עיסוקים רבים גם בחיים הלא וירטואלים, כי יש פה איזה שניים-שלושה פורומים שנדמה לי כי האנשים לא עושים כלום חוץ מלכתוב בהם, דווקא פה, בגלל שלכל אחד יש עולם גדול משלו, נדמה לי שהפורום הזה, מעבר לנקודת הבסיס (שהיא ללא ספק סי) נקודת מפגש של אנשים שונים ומעיניינים מאוד, ככה שיצא לי דרך הכרטיסים, בלוגים וכאלה להכיר טיפ טיפה את ינון, טיפטיפ, אהבה עבודה וחדר קטן,אהוד, שרליאור את מיכל כמובן (גם בחיים שמעבר למקלדת),ועוד כמה במשך השנה ומשהו שאני גיליתי את הפורום הזה, לפעמים זה קצת קצת מאכזב לכתוב לבד... אז יאללה בואו נדבר על סי כמובן וגם נכיר טיפ טיפ(ה) אחד את השני אולי יותר, אולי איזה מפגש שכן יצא לפועל (סופסופ) יעזור לנו לכתוב טיפה יותר....לא מתאים לכם להשתולל באיזו הופעה של סי ??? ואאלה תאמינו לי גם אני עובד, לומד, ועוד איזה שבע'תלפים דברים בערך וגם לי טיפ'לה קשה להיות פה כל הזמן(למרות שהאינטרנט שלי פתוח רוב שעות היום..) מה דעתכם להכנס לפה טיפה יותר? זה יהיה מאוד מאוד חבל אם הפורום הזה, שבאמת מלא מידע על הופעות, עדכונים ואפילו סי שלנו כותבת פה כמו שבפורומים אחרים היו מתים שנושא הפורום שלהם ישתתף באופן אקטיבי בכתיבה.............. אז....קדימה, מי ממשיך ??? ומיכלי...לא להתיאש....(אם עוד יש סיכוי...)

actress

New member
אני לא מתייאשת אני פשוט מנסה לגייס

עוד ועוד אנשים שיכנסו וירשמו אבל אין כלום נאדה שום כלום מה שכן אני שומעת מחמאות מכל מיני אנשים "שיה איזה פורום" , " מגניב סי כותבת פה" ועוד... אבל חבל שרק קוראים ולא כותבים ואני יודעת שיש מלא שקוראים רצינו כמה וכמה פעמים לארגן "ערב סי היימן" ועד שכבר רצינו להפגש אף אחד לא הגיב זה כבר מתחיל להתיש שכותבים הודעות ולא מגיבים אלא רק בעולם הלא וירטואלי אני רוצה שהוא ישאר פתוח אבל פחות תגובות ככה פחות אהדה בקרב תפוז שהקציבו לנו פורום והם מאוד אוהבים את סי אבל אני מבינה אותם שיש פה פחות מכמה הודעות ביום אז הכדור עכשיו אצלכם בידיים.

sharlior

New member
חייבים להשתדל יותר ..

אני מסכים עם כל מה שנאמר שם למעלה ... גם אני לומד ועובד ולא תמיד כותבים ופה , זה הרי קנה המידה - אין לאתר זכות קיום אם לא כותבים בו. רק לפני שנה וטיפונת נכנסתי לראושנה והתוודעתי לאתר בעקבות הופעה של סי בבאר שבע ומאז אני נכנס מידי פעם וקצת כותב. אני אישית מאוד עצוב מהרעיון שהפורום עלול להיסגר, אני מקווה שההחלטה לא נלקחה עדייו ושיש מה לעשות. הייתי כן רוצה להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים, ליצור תרבות של הופעות וכן להינות בהופעה טובה של סי. בקיצור, מקווה שמה שעושים עכשיו (החייאה של האתר) זה לא חד פעמי אלא קבוע ושלא יסגרו לנו את השאלטר ... הפורום הזה חי ובועט גם אם לפעמים נדמה שהוא בשנת חורף. מיכל - תגידי לאנשי תפוז שייכנסו לאתר ושיראו שאנחנו לא שכחנו מקיומו. שיראו כמה הוא חיוני. שיהיה לנו בהצלחה עם זה

actress

New member
../images/Emo24.gifאיזו תמיכה איזו אהבה../images/Emo145.gif

אני בהחלט אומר ואנסה להחזיק אותו ואמשיך להפציץ ולהפציץ ברחבי הרשת ואני מאוד רוצה שגם אתם תעזרו לי ותגידו בכל מקום שיש פורום ואנשים כותבים וכו'..... אני בטוחה שאם נערוך ערבי גיבוש ו"ערב סי היימן" הרבה מאוד אנשים יבואו להופעות ונכיר ונהנה ונמשיך להתכתב.

מיכאל1980

New member
היי! לא היתי פה הרבה זמן, כי חליתי,

אבל עכשיו אני כאן! אני בטוח שאף אחד לא יסגור את הפורום, יש הודעות כל יום, ויש פורומים רדומים מזה... אולי תעשו את מה שעושים בפורום ירדנה - מצעד שירי סי היימן? יכול להיות רעיון טוב!

actress

New member
העיקר עכשיו אתה בקו הבריאות ../images/Emo140.gif

ואתה איתנו ואתה מרגיש טוב

למעלה