לכל הרוחות
האמת מתחילה לצאת לאור!

faery18

New member
לכל הרוחות
האמת מתחילה לצאת לאור!

סון אה מגלה שהשוטר צ'ה היה מעורב ב"תאונה" של אחותו של השף וגם במוות שלה!(אהבתי איך שנכנסה לגוף של השוטרת חח
)וזה אחרי שהשוטר צ'ה הורג את השוטר שהחזיק בראיות נגדו
בונג סון וסון אה מגלות לשף שהשוטר צ'ה אשם בכל המקרים והוא מוכה תדהמה. כאילו לא הספיק לו השוק שעד עכשיו הוא היה במשולש אהבה עם רוח חח מסכן
אהבתי גם איך שסון אה נכנסה לגוף של מנהלת הרוחות בשיחה עם השף ובונג סון כשהם ניסו לפענח את הרצח של סון אה "אבל אף פעם לא נכנסתי למישהי שנראית כמוך"
מה שכן היה ממש מלחיץ איך שהשוטר צ'ה תפס אותה בתוך הגוף של השוטרת בדיוק שגילתה לבונג סון שלוחית הרישוי שניסתה לרמוז עלייה לפני מותה שייכת לו
אחרי שהשוטרת האומללה התעלפה בזמן שחנק אותה סון אה יצאה מהגוף שלה ובעצם נחשפה אל מול עיניו של השוטר צ'ה
איזה סוף מלחיץ
עכשיו הוא גילה בעצם שהיא נעזרה בגוף של השוטרת כדי להפליל אותו סופית!

איזה חמודים השף ובונג סון, אהבתי איך שגילה שהיא בעלת הבלוג שהוא כ"כ מעריץ ואיך שהבין עם עצמו שתמיד אהב אותה למרות שחלק מהזמן זו הייתה סון אה בגוף שלה. ואיך שהלך לחפש אותה בבית של אבא של סון אה והתוודה בפנייה
היה משעשע איך אחרי זה בגינה הציבורית הוא נבהל שהנדנדה זזה מעצמה ובונג סון הרגיעה אותו שהפעם אין אף רוח

ובאשר למצוקתה של סון אה
היא בעצם מבינה עכשיו שהמצוקה האמיתית שלה נובעת מהעובדה שהמוות שלה לא פוענח עד הסוף. מקווה שהשוטר צ'ה יבוא על עונשו במהרה ושעד אז הוא לא יספיק לעשות עוד נזקים כי עכשיו הוא הכי מסוכן כשהוא יודע שעומדים להפליל אותו

עוד 2 פרקים לסוף!
לאחרונה קצת התעכבתי עם ההשלמות מחוסר זמן אבל מקווה
להשלים את שני הפרקים האחרונים כבר בשבוע הבא.
קוריאנית מושלמת

evglev1

Well-known member
מנהל
סון אה מגלה שהמצוקה שלה לא קשורה לבתולין בכלל

אלא לסיבת המוות שלה והקטע עם סבינגו באמת גדול כמו הניסיון של בונג סון להעביר לו את מה שסון אה אומרת כשהוא היחיד מבין סבינגו, בונג סון והוא שלא יכול לשמוע אותה, לא רק לראות ואז סבינגו בעצמה מציעה שתיכנס לגוף שלה כדי שתדבר. והכניסה לשוטרת החלשה כדי לבצע חקירה ולגלות את השוטר צ'ה.

השף מגלה שהתאהב לא בסון אה בגופה של בונג סון אלא בשינוי שחל בבונג סון שהחל לסקרן אותו ולאחר שגילה שזה הבלוג שלה הצליח להחזיר אותה והם היו ביחד והוא בסוף השתכנע בסיפור רוח הרפאים שנראה לו לא הגיוני וניסה לקחת את בונג סון לפסיכיאטר, אבל סוף שהבין שזו הרוח, דווקא כשסון אה באה לבשר חדשות בקשר לתאונה של אחותו של השף.

בינתיים גם השוטר צ'ה הבין שסון אה הייתה בגוף של בונג סון ועכשיו בגוף של השוטרת ותמיד עקבה אחריו כי לא הצליחה לעלות לשמיים לאחר שרצח אותה והוא חנק את השוטרת והוציא ממנה את סון אה, שסבינגו הבהירה לה שאם הוא רוח רעה כפי שהן חושדות הוא יכול לראות אותה.

faery18

New member
השף שם לב לבונג סון מההתחלה פשוט השינוי עם סון אה משך

אותו עוד יותר ואז היא כבר השתנתה בעצמה. אהבתי איך שהם סקרו את האירועים מתי זו הייתה היא ומתי הרוח חחח זו הייתה סגירת מעגל כזו. אני אוהבת גם את הקשר החם והאבהי שנרקם בין בונג סון לאבא של סון אה.

אגב היה משעשע איך שסון אה התפלאה כמה דמעות יש לשוטרת שהיא נכנסה אלייה שנייה אחרי שהיא מיררה בבכי על השוטר

evglev1

Well-known member
מנהל
הסקירה באמת קטע מדהים

ונחמד שדווקא בונג סון עצרה את הגנב ונחמד שבסוף הוא סלח לבונג סון על שהרשתה לרוח הרפאים להשתלט על הגוף שלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
תתכונני הסצינה הראשונה בפרק 15

היא חזרה שלוש שנים אחורה והיא סצינת התאונה של אחותו של השף והרצח של סון אה.

faery18

New member
כן זה היה בסצנה האחרונה וזה היה ממש מצמרר

לא ציינתי את זה עדיין כי זה הובא בינתיים בצורה די מעורפלת,
יש מצב שהשוטר צ'ה רצח אותה בגלל שראתה שדרס את אחותו של השף?

evglev1

Well-known member
מנהל

כן, ליתר דיוק היא ראתה את מספר הרכב שדרס אותה ובהתחלה היא סיפרה לשוטר צ'ה ואז נפל לה האסימון שמדובר ברכב שלו. והמספרים שהתגלו ביומן שלה זה מספר הרכב הדורס.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שהשבוע או בתחילת השבוע הבא

יודיעו על המחליפה של תשוקה וכוח.

faery18

New member
רוב הסיכויים שזה שוב יהיה משהו בש.ח

לפחות ככה אני מקווה אין לי זמן לעוד טלנובלה יומית
אבל כמו שאמרת ויוה תמיד יכולים להפתיע אז לך תדע

evglev1

Well-known member
מנהל
אני בטוח ב-99.9% שמדובר בשידור חוזר

השאלה אם מדובר בשידור חוזר נוסטלגי או שידור חוזר ממה ששודר לא מזמן.

faery18

New member
לדעתי אם יהיה עוד שידור חוזר נוסטלגי זה יהיה אחרי בובה פראית

באותה משבצת.
&nbsp

INBALUSHY

New member
הלוואי שישימו את האהבה שאחרי או מלון הסודות

פספסתי את שתיהן בגלל בעיות ממיר שהיו לי

faery18

New member
שמתי לב שהרבה מבקשים להחזיר את מלון הסודות, בהחלט מומלצת!

מעניין באמת אם תזכה להגיע לסיבוב שני

evglev1

Well-known member
מנהל
מבחינה סטטיסטית מאוד סביר שהמחליפה תהיה אנה כפול שלוש

לאור העובדה שכל הטלנובלות של דוד זפדה בין אם היה ראשי או משני שודרו פעמיים. מצד שני שידור פעמיים גם של תהום של תשוקה, גם של רק אלוהים סולח וגם של אנה כפול שלוש מראה על אפליה בוטה כלפי החיים שגנבו ממני, אם כי מספר הפרקים הוא תירוץ הולם.

faery18

New member
וואי אנה כפול שלוש איך אני מתגעגעת לנובלה הזו

מעניין מתי טלויסה יחזרו לרמה של פעם אם בכלל

באמת חבל שהחיים שגנבו ממני לא זכתה לחזור, רציתי להשלים אותה בזמנו

Dona Sonrisa

New member
אני מחכה למחליפה של הטלנובלה

מקווה שתהיה טלנובלה טובה
למשל מלון הסודות.
כתבתי על זה לויוה כמה פעמים.

אם לא מלון הסודות
אז לפחות האהבה שאחרי שהיא אדדה

אני מקווה לטלנובלה שעדיין לא צפיתי בה

רוב הסיכויים שזה שידור חוזר
אני חושבת שזה אנה כפול שלוש.
טלנובלה מדהימה.

או אולי הטלנובלה עם השם אווה שהיה גם ולא צפיתי בה.

האם יש סיכוי לטלנובלה שעדיין לא צפיתי בה? כמו מלון הסודות? או לפחות שידור חוזר איכותי?

evglev1

Well-known member
מנהל
בעיקרון יש סיכוי לכל אחת מארבעת הטלנובלות שציינת

אם זאת לא תהיה אחת מהארבעה אז סביר להניח שזה או נוסטלגית מלפני הרבה שנים שזה סיכוי קלוש או ברזילאית כמו חוקי משחק.

faery18

New member
מוסיפה שני טריילרים וכמה תמונות שמצאתי

מסתבר שהיא ממש חדשה, יצאה רק מלפני חצי שנה.
&nbsp
&nbsp

למעלה