לכל השואלים והתוהים: אפשר ועדיף לשלם בדו"ק

sephy59

New member
לכל השואלים והתוהים: אפשר ועדיף לשלם בדו"ק

שער הדולר הקנדי של השגרירות עומד על 4 ש"ח לדו"ק - לחלוטין לא ריאלי. אני שילמתי בצ'ק בנקאי בדו"ק - יצא לי לשלם (כולל כל העמלות) 4651 ש"ח (לפי שער של 3.64 ש"ח לדו"ק) במקום 5000 ש"ח עבור שני מבוגרים וילד. את הצ'ק יחד עם הטפסים שלחתי לשגרירות בדואר רשום ואחרי שבועיים קיבלתי אישור ומספר תיק. שווה, קל ופשוט. נ"ב: הצ'ק צריך להיות לפקודת GENERAL RECEIVER FOR CANADA ולא השגרירות בת"א. בהצלחה

Blink marketing

New member
איך שדברים משתנים

כשאני הגשתי (GESUS) אז היו חייבים לשלם בצ'ק בסכום נקוב בשקלים בלבד ולפקודת שגרירות קנדה. קיבינימט, שנה ורבע כבר עברה... עד מתי פברואר 06' ?!?

dana631

New member
בצדק...

נרשמות רמות חדשות של סבל על בסיס יומיומי

joe2b

New member
עוזבים אותך 2 דקות לבד וכבר אתה מחליף ניק? :-

אגב, גם אז אפשר היה לשלם בדו"ק, אבל זה לא השתלם, כי השער של השגרירות לתרגום לש"ח היה אז נמוך מהיציג בפועל.

Blink marketing

New member
אין מה לעשות DUTY CALLS

מה קורה איתך, לא בא לך להקין מאהל ליד השגרירות? אני כבר לא גר לידם, אבל אני גר ועובד ליד ציון דרך אחר, המועצה הבריטית הידועה לשמצה...

joe2b

New member
תתחדש על העבודה והדירה

ולשאלתך - אני לא דוגל במחאה פסיבית כמו המהאטמה, או ידידנו KOZMO. אני עובר ישר למחאה אקטיבית - להפוך שולחן ולשרוף את המועדון !!!

elpincha

New member
תקן אותי אם אני טועה

זה לא איזור שהופך שמח ועליז מאין כמותו עם רדת החושך?

Blink marketing

New member
את מדברת על איזור הבורסה?

אני נמצא שם עד שעה 8 לכל היותר. אחרי זה אני חוזר לאיזור צומת עלית ושם אין זונות, רק טיפוסים מוזרים.

sephy59

New member
קבלו עדכון: עודכנו התעריפים בשגרירות

היום (ו' 11.5.07) הייתי בשגרירות וראיתי שעודכנו מחירי האגרות: מבוגר 1950 ש"ח במקום 2200 ילד 540 ש"ח במקום 600 לשני מבוגרים וילד זה יוצא 4440 ש"ח כלומר 210 ש"ח פחות מ-4650 ש"ח שאני שילמתי בדו"ק. הבלוג שלי בנושא הגירה לקנדה: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=ovrimlecanada

למעלה