לכל השואלים

ללה ה

New member
לכל השואלים

אני אשת השאלה. כל מה שאני יודעת הוא שאיני יודעת דבר. אני היא הבורה בגדולה בעולם. בגלל זה, הרבה אנשים שהם קצת פחות בורים ממני, חושבים שאני החכמה.אני מלכת השאלות שלא מאמינה לאף תשובה. וכך אני תמיד נשארת תוהה. כשאין לי כח לכל השאלות הגועשות, אני יוצאת לרקוד או לשתות...ואז אני מספרת כל מיני תשובות לכל מיני אנשים, שאח``כ מודים לי. ואני בכלל לא אשת תשובה. במיוחד בוערת בי השאלה האם יש תשובות לכל השאלות.ומי יודע או ידע אותן, ואיך, ומתי, והאם לכשהוא יאמר לי אותן אאמין לו?... אם זה יקרה, אז אולי נתחתן. וככה נחיה - אני אשאל והוא יענה. ויהיו לנו ילדים קטנים בצורות של סימני שאלה ונקודות. אני השאלה הנשאלת בפני ואין לי תשובה.

קרני

New member
גם לי יש שאלות... אלייך... ;-)

ולמה את כה מקטינה מערכך? כן יש לך תשובות לאנשים... במילים, בזמן, במקום, באוזן הקשבת, בהבנה של הדברים... אל תזלזלי בזה. ניחנת בכישורים וכשרונות שלא כל אחד קם בבוקר ומוצא אותם... אסור לך לקחת אותם כמובנים מאליהם... ככל שאנחנו מתבגרים אנחנו מבינים שיש לנו עוד הרבה מה ללמוד... אף אחד לא יודע הכל ומי שחושב שהוא כן, אז הוא טיפש! אז...תהיי שמחה שאת לא טיפשה... ;-)) ותמשיכי לשאול ולחפש... חמודה, כל המחשבות, התהיות שמהלכים אצלנו בראש הם תוצרים שלנו, הם הפריות ולידה שלנו... ואם תפסיקי ליצור אותם אולי יהיה לך משעמם, ואולי אם תפסיקי לשאול שאלות אז תפסיקי לחפש תשובות וכשזה יקרה, אולי תמצאי את עצמך ריקה וחסרת תשובות (גם לא אלו שקיימות אצלך במצבור...) אם את מחפשת תשובות לאהבה... לבן-זוג... תמצאי קודם את התשובה שלך, ואחר כך יהיה לך הרבה יותר קל למצוא את התשובה של סימן השאלה שמחכה לך... והוא יגיע בדיוק מתי שהוא צריך להגיע... סבלנות... זוגיות היא דיאלוג תמידי... שאלה --> תשובה --> שאלה -->תשובה אל תפסיקי לשאול ולחפש תשובות... בהצלחה חמודה! @ @ J U

gugi-גוגי

New member
ללה

סוף סוף מישהו מודה שהוא לא מבין כלכך מה שקורה עם הבלבלות בעולם הזה. סוף סוף מישהו שמודה בלי פילוסופיות עלובות ומעוררות חרמים שהוא לא יודע הכל. אבל הקטע הוא שזה שבעצם את אומרת שאת כזאת כבר מראה שאת כן יודעת כמה דברים הבנת שאת לא מבינה בשבילי ההודעה שלך היא הודעת השנה בכל פורום ישראלי שרק יכול להיות מבין בדיוק על מה את מדברת ללה ללה הבאת אותה כמו גדוללה אחד שכמוך.....gugi

איה ה

New member
אוחצי אהובה

השארת אותי מלאת סימני שאלה ובפעם הראשונה בחיי - אין לי בעיה עם זה!!! השאלות לעולם לא ייגמרו וטוב שכך, כי אם ייגמרו - לאן נשאף? אם נדע הכל - מה יוכלו לחדש לנו? כפרות על יכולת הניסוח שלך, אוחצי איה

rubh

New member
אני מודה

ללה יש פה קצת עומק, האינטואיציות שלי התפוררו לאלפי רסיסים. בוגרת ומעניינת זה ההיפך הגמור. הדרך הפכה למהירה

LOZIFER

New member
תשובה לשאללה

היה פעם איש אחד ששאל שאלה קטנה, הוא שאל: ``למה לעזאזל יש עובש בתוך הצלחת עם הדגימה?`` אף אחד לא ידע לענות לו!!! הרבה אנשים חבים את חייהם לשאלה הקטנה שהאיש המצחיק שאל! היה גם איש אחר, בור כמוך ללה יקרה, שלא הבין ושאל: ``למה בכלל התפוח נופל מהעץ לרצפה???? ואחר, עוד איש מצחיק שאל: ``למה האניה נעלמת באופק??? וגם להם אף אחד לא ידע לתת תשובה .... ועוד הרבה הרבה אנשים מצחיקים, ששאלו שאלות מוזרות ... ובלי תשובות ... לפחות בהתחלה. מנגד יש אנשים רציניים וחמורי סבר, שיש להם מן אחד כזה שנותן להם את כל התשובות. הם פותחים ספר עב כרס, כתוב באותיות מסולסלות וכרוך בכריכת עור מדיפת ריח הוד וקדושה ושם מוצאים את מרבית התשובות לשאלות שמנקרות במוחם. האנשים האלה, עדיין לובשים מה שלבשו לפני שנים רבות. ממלמלים אותן מילים שמילמלו, כשהאיש ההוא, המצחיק, הסתכל על התפוח. הם גם אוכלים לפעמים את אותם מאכלים, כמו אז לפני מאות בשנים. מי יותר מאושר, לי אין תשובה .... אבל אולי לא בטוח שזה כל כך טוב שיש תשובה לכל שאלה ... גם אם יש סימני שאלה קטנים מסביב .... שלך לוציפר

למעלה