לכל השיפרים... (וכל מי שרוצה...) זה לא משהו אבל אני אוהבת את זה...
א אלעד אברון New member 30/7/01 #3 שיפרים? את רוצה להתחיל מלחמה? תגידי לי שהתכוונת "סאברים", ואני אמחוק ותכתבי שוב, כי לשלוח כזה דבר לשיפרים זה כמו לשלוח הכרזת מלחמה...
שיפרים? את רוצה להתחיל מלחמה? תגידי לי שהתכוונת "סאברים", ואני אמחוק ותכתבי שוב, כי לשלוח כזה דבר לשיפרים זה כמו לשלוח הכרזת מלחמה...
N Niff74 New member 30/7/01 #5 ../images/Emo8.gif פרוייד היה אומר על זה משהו.. אל חשש, יקירתי... אנחנו לא נושכים (אם לא מבקשים מאיתנו...) וגם אנחנו יכולים להשתתף במשחק... איילת
../images/Emo8.gif פרוייד היה אומר על זה משהו.. אל חשש, יקירתי... אנחנו לא נושכים (אם לא מבקשים מאיתנו...) וגם אנחנו יכולים להשתתף במשחק... איילת
N Niff74 New member 2/8/01 #8 כמובן... ../images/Emo22.gif שלא לדבר על זה שפרוייד עצמו בוודאי היה מוצא לא מעט משמעויות (לא ממש) נסתרות בסדרה החביבה עלינו כל כך... נכון?
כמובן... ../images/Emo22.gif שלא לדבר על זה שפרוייד עצמו בוודאי היה מוצא לא מעט משמעויות (לא ממש) נסתרות בסדרה החביבה עלינו כל כך... נכון?
א אלעד אברון New member 2/8/01 #9 אם פרויד היה חי, הוא היה כותב על זינה ספר: "הנפש היא הגורל - הרקולס, זינה, ולמה יוליוס קיסר חי באשליות"
אם פרויד היה חי, הוא היה כותב על זינה ספר: "הנפש היא הגורל - הרקולס, זינה, ולמה יוליוס קיסר חי באשליות"
N Niff74 New member 3/8/01 #13 דוגמא קלאסית למנגנון של השלכה- ../images/Emo22.gif clearly הבחור מנסה להוציא את עצמו מארון השיפרים ולהתנער מדמותו כסאבר עד עתה... (ולראייה כל הקליפים שיצר בנושא, הוולפייפרז ועוד...). אל חשש, יקירי, נקבל אותך בשמחה למרות עברך כסאבר. שיפרים לא מפלים.
דוגמא קלאסית למנגנון של השלכה- ../images/Emo22.gif clearly הבחור מנסה להוציא את עצמו מארון השיפרים ולהתנער מדמותו כסאבר עד עתה... (ולראייה כל הקליפים שיצר בנושא, הוולפייפרז ועוד...). אל חשש, יקירי, נקבל אותך בשמחה למרות עברך כסאבר. שיפרים לא מפלים.
א אלעד אברון New member 3/8/01 #16 ניפי ניפי ניפי.... ../images/Emo15.gif מה יהיה איתך? זה לא שאני חושב שזינה ואראס צריכים להיות ביחד, אני פשוט מעריץ גדול שלו בלי שום קשר, ומוצא את מערכת היחסים בינו לבין זינה מאד מעניינת אני לא חושב שזה סותר את העובדה שאני חושב שהיא צריכה להיות עם גבריאל יותר מאשר שהיא צריכה להיות עם אראס -אלעד
ניפי ניפי ניפי.... ../images/Emo15.gif מה יהיה איתך? זה לא שאני חושב שזינה ואראס צריכים להיות ביחד, אני פשוט מעריץ גדול שלו בלי שום קשר, ומוצא את מערכת היחסים בינו לבין זינה מאד מעניינת אני לא חושב שזה סותר את העובדה שאני חושב שהיא צריכה להיות עם גבריאל יותר מאשר שהיא צריכה להיות עם אראס -אלעד
N Niff74 New member 3/8/01 #17 זה ברור לך שמה שאתה עושה עכשיו זה רציונליזציה, נכון? למה אתה ממשיך להתכחש, אלעד? זה לא שנפסיק להעריך אותך...
זה ברור לך שמה שאתה עושה עכשיו זה רציונליזציה, נכון? למה אתה ממשיך להתכחש, אלעד? זה לא שנפסיק להעריך אותך...
ע ענבר1 New member 3/8/01 #19 אני רואה שהיום הוא יום "היציאות" ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif תראו או שניפ צודקת ואלעד אתה שיפר בהכחשה או הדחקה או שניפ את ב......אאאאשליות מעניין מי צודק
אני רואה שהיום הוא יום "היציאות" ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif תראו או שניפ צודקת ואלעד אתה שיפר בהכחשה או הדחקה או שניפ את ב......אאאאשליות מעניין מי צודק
א אלעד אברון New member 3/8/01 #20 ומה שאת עושה זה לא? שאת עושה רציונאליזציה להתנהגות שלי כי את רוצה להאמין שאני שיפר