לכל התוהים, בקשר לעפר כנסו!

לכל התוהים, בקשר לעפר כנסו!

עכשיו זה רשמי עפר שכטר עזב את אקזיט!הוא אמר את זה בכתבה ברייטינג שהתפרסמה השבוע!!! הוא אמר שם שהוא לא רצה להגיד את זה כי קשה לו עם פרידות מאז שאימו מתה!!! אנשים אם תשאלו אותי אני חושבת שצריך לעשות משהו, לא יכול להיות שהמנחה הכי חשוב וטוב יעזוב וזה יעבור ככה בשקט!!! איזה עצוב זה!!!

זה היה דיי ברור

אין מה לעשות, זאת בחירה שלו... אקזיט קצתת היתפרקה לנו נקווה שהיא תחזור בועטת מתמיד...

כן אבל ככה נתנו לו לעזוב????

בלי שום דבר ??בלי מסיבת פרידה??? בלי שידור מיוחד בשבילו??? אתם יודעים מה אם קשה לו עם פרידות אפשר לפחות לעשות לו קליפ כמו שעשו לכל אחד מהמנחים שעזב, קליפ עם כל מיני קטעים שלו!!! שיוווו הבן אדם הזה כזה רגיש זה הורג אותי!!!

רינה7

New member
עפר

אני ממש לא מבינה את עפר למען האמת, יצא לי לראות את פרק הבכורה של האלופה והוא בקושי נמצא זה מתמקד בעיקר ביהודה וזה ממש חבל אסור לתת לעפר לעזוב את אקזיט כי בלי עפר אין להם למה לחזור

ברורר שלאאא

חייבים לעשות משווו!! מסכן הוא הבנאדם הכי חמוד בעולםם!! הוא כזה מותקקק

אז מה נעשה??

תקישבו הבן אדם נתן שם שלוש שנים!!!! הוא המנחה ותיק, כולם קבלו ספיישל פרידה מיוחד עם איזה מסיבה וקליפ ולו לא עשו כלום, הם פשוט מתכוונים לעלות לעונה חדשה בלי להזכיר את העזיבה של עפר ולתת לו ללכת בלי שום תודה!!! תקשיבו אני מכבדת את ההחלטה שלו לעזוב!! אבל לפי דעתי זה לא בסדר מגיע לו גם איזה משהו כזה סמלי!!! זה לא פייר מה שעושים לו!!!

שלא נדבר על זה שהוא עשה את כל

התכנית הזאת!!! פתאום כולם אדישים כ"כ לזה שהוא עוזב!! נכון שזה לא מפתיע!! אבל בכל זאת זה לא פייר!! אם למישהו מהמנחים שעזבו מגיע ספיישל עזיבה זה לעפר! ואפילו קליפ לא עשו לו.... אם תשאלו אותי הוא החליט לעזוב אחרי שהעונה האחרונה של אקזיט נגמרה, ועכשיו בעונה החדשה שתיהיה עם המנחים החדשים ישכחו אותו ולא יזכירו אפילו את זה שהוא עזב! וכמובן שלא יבזבזו כסף על קליפ עם כל הדברים שהוא עשה לתוכנית הזאת! ואני לא מדברת רק על הנחייה אני מדברת גם על כתיבת המערוכנים!!!

כן חייבים לעשות משו../images/Emo110.gif

בואו נתפוס אותו ונחזיר אותו מהאוזן[?].. מה נהיה איתכם אנשים><

קישור סריקה משהו?../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

סליחה על החוסר אמונה אבל עד שאני לא רואה אז קשה לי להשלים עם זה אל תקחי אישית כן?! ואם הוא עזב אז לזיכרונכם בסוף העונה של אקזיט הם עשו מערכון סופי שאיתו זה נגמר וזה היה משהו כזה: שרי:נו עפר כולם עזבו גם אתה עוזב אותנו? מושון:כן עפר מה איתך אתה הותיק היחיד אתה איתנו או לא? עפר:אני... המשך יבוא חחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה לא היה בדיוק במילים האלה ככה שאם הוא עזב בטוח יעשו משהו פרידה או משהו! חוץ מזה שעפר אמר שהוא לא רוצה לעזוב העונה הזאת כיאילו הוא רוצה להיות עם אקזיט לעד חחחח כמובן שזה לא יקרה אבל לא משנה הוא לא הראה סימנים שהוא רוצה לעזוב טוב מי יודע מה עבר עליו כל החצי שנה הזאת?! ועם כל השינויים והכל.

שכטרית1

New member
אכן הייתה כתבה ברייטינג!

עפר אמר שם שהוא עזב את אקזיט והוא לא רצה פרידה כי קשה לו עם פרידות מאז שאימו נפטרה.

למעלה