לכל התוקים והצינים למיניהם!!!

לכל התוקים והצינים למיניהם!!!

קוד כל קוראים לי קארין ואני חברה של שלומית וענווה. (שזה לא יטעה אתכם, זה לא אומר כלום). קודם כל רצוי שתבינו שהתגובות שלכם להודעה של שלומית היו פוגעות (ואפילו מאוד). לי נראה שאתם מנסים להיתפס בדברים הקטנים והפחות חשובים מאשר אל הבעיה עצמה. לנוחיותכם אציג לכם את הבעיה: הגבתם בצורה מגעילה, פוגעת וחצופה להודעה שבסך הכל מטרתה הייתה לשתף אתכם במה שקרה. חשוב לציין שעניין הביטחון העצמי המופרז שלכם הוא לא בעיה פחות חמורה...
לסיכום תבינו שלא היתם בסדר ובאופן אישי אני חושבת שמגיעה לה התנצלות. יום נעים!

אני לא בא לשפוט

אני למשל אוהב את דר סוס אז אני "חתול תעלול". אם אני לא טועה יש סרט כחול בסגנון של "תותי פרוטי" אז זה גם מלמד על תחביביה של החברה כאן... אבל אני לא שופט , כל אחד ומה שהוא אוהב...

סליחה???!!!

חומד אני לא ארד לרמות נמוכות אבל רק שתדע שעם פרצוף כמו שלך אני בכלל הייתי שותקת!!!!!!!!!

General Zod

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

עלק סרט כחול!!!!!!!!!!!!!!!! הרגת אותי מצחוק! כשאתה רוצה לעצבן מישהו אתה יודע טוב מאוד איך לעשות את זה! אתה חזק!

הודעה אחרונה בהחלט!!!

תראה, ממש אין לי כח להיכנס לויכוחים חסרי טעם!!! הרי כל מה שתגיד רק יוכיח שאתה תינוק מגודל..
אני בטוחב שאין לך דברים אחרים לעשות מאשר להעיר הערות ותגובות "שנונות". עיצה שלי: מצא לך חיים!!!!!!!!!

תיכף תיכף

בהזדמנות הזו אני מציין שידיד יקר עוזב אותנו - ליאור, או הדג נחש, מתגייס ב11.2 תנו לו כפיים....

עכשיו שאת אומרת זה...

ואת באמת מבקשת יפה להתנצל... לא.. שלומית...יש חדר מחשבים בבית ספר (משמאל לספריה). מחר בבוקר תיקחי את כל הכיתה שלך (הבאת כבר 5 חברות, לא נשארה לך עבודה קשה) ותראי להם איזה דברים נוראים כתבו עליך האנשים הוירטואלים הרעים האלו. ואסיים במשפט שאמרתי ממזמן ואני עדיין תומך בו, תירגעו, זה כולה אינטרנט.

faith2

New member
אני חושבת...

שאחריי גדוד של החברים שלך. שהתקיפו והתקיפו אותה..שלומית יכולה להביא כמה חברות שלה.

למעלה