לכל "התורמים במקום אחר"

לכל "התורמים במקום אחר"

שלום, אני שחף , מרכזת מועדונית באיזור הצפון שהסתייעה רבות בפורום הזה בתקופה האחרונה - אם לא פיזית אז לפחות בתחושת השותפות במטרה והמסירות של אנשים כאן. אני פספתי את הטלטלה שעברה על שני הפורומים בימים האחרונים וכנראה גם אתם , בהיותכם חדשים, לא מבינים את הסערה. היו כאן שני פורומים מאוד יציבים, שעברו טלטלה לא קטנה במגלל התחלפות מנהלים שנויה במחלוקת וצומצמו כרגע לפורום אחד. למרות שלשניהם מטרה שונה. כך שבוודאי לא קשה להבין את הסערה שמתחוללת כאן. כך או כך נמצאים בפורום הרבה אנשים טובים, שזקוקים לתרומות שלכם, או מקדישים מזמנם לאיסוף התרומות שלכם כדי להביא למי שזקוק להם. ולכן אני כותבת את ההודעה הזאת - כדי שתדעו שגם אם הנאמר מטריד את המנוחתכם עדיין יש כאן אנשים טובים, מעולים אפילו שעושים "מצוות" לא בשם האל כי אם בשם השאיפה למקום טוב יותר לחיות בו. וכמו כן שיש מסביב לפורום הזה הרבה מאוד אנשים שזקוקים לתרומות שלכם. בבקשה היו סבלניים ואל תפנו גב למקום נהדר שכזה כשהוא ברגעי משבר - אתם יכולים להיות אלו שמתחילים את השיבה לנורמליזציה. תודה, ואני מקווה שמה שכתבתי ילקח לטובה. שחף.

נירה63

New member
שחף ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אשמח אם תכתבי לחברים כאן על הפעילות המבורכת במועדונית, מי המשתתפים במועדונית, ואילו צרכים יש לכם? נשמח להמשיך לעזור למועדונית ולילדים.

הפעילות במועדונית - והתרומות להם אנו זקוקים

המועדונית פועלת כבר 7 שנים והשנה קיבלנו אישור להרחבה ואנו פתחים עוד קבוצה (32 ילדים במקום 18) בכיתות א'-ד' בשתי הקבוצות. למועדונית מגיעים ילדים ממגוון סיבות ובמהלך הפעילות אנו דואגים בעיקר להתפתחות האישית של כל ילד ויצירת כישורים חברתיים, אנו משתמשים בשיטת הגישור כדרך לפתרון בעיות ומלמדים את הילדים לומר את מה שיש להם על הלב ולהקשיב לילדים האחרים. ומנסים ליצור בית חם ותומך לילדים שחסר להם. מאחר וקיבלנו את האישור לפתוח עוד קבוצה ברגע האחרון (ועדיין תוך שחסר לנו תקציב לכך) חסרים לנו מספר דברים -
מגרות אשיות לילדים - כמו בגן ארון ובו 18 מגרות או מגרות פלסטיק (אנו זקוקים ל-18 מגרות) כדי שלילדים יהיה מקום "שלהם" שבהם יכלו להשאיר דברים אשיים.
לוחות שעם\סקוצ' גדולים כדי ליצור לוחות נוספים בשביל מספר הילדים הגדול
בגדים - בגדי החלפה לילדים שמגיעים מלוכלכים בקיץ ורטובים בחורף. ולפעמים פשוט בגדים שנוכל לתת לילד שמגיע עם בגדים בלויים מידי...
ספרי ילדים לתחילת קריאה כמו כן אני אחראית גם על הספריה של תנועת הבוגרים המחנות העולים-קבוצות הבחירה שפוגשת מידי יום אלפי חניכים, מפעילה שני מרכזי סמינרים לבתי ספר תיכוניים, ומרכזי למידה ומועדוניות - ופועלת למען מודעות ושינוי חברתי. . מדובר כמובן על ספריה של עיונית ובה ספרי עזר לפניית פעולות, לתכנית הלמידה של בוגרי התנועה, לספרים ללימוד על חינוך, חברה, כלכלה, חיי שיתוף ועוד שנועדה להעשיר ולפתח את מערך הפעולות שאנחנו מעבירים וכן לפתח את הכלים שלנו במרכזים ובמחנות השונים. לאחרונה קיבלנו תרומה מדהימה של 11 ארגזי ספרים שלחלקם קיווינו זמן רב - אבל אין לנו מקום להעלות אותם על מדפים -
אנו זקוקים לארבע ספריות גבוהות כמה שיותר , וכמו כן לתוכנה או ספר שמסביר על קיטלוג ספריה. (או עזרה של ספרן\ית אמיתי\ת בנושא.

נירה63

New member
ספרי קריאה וחוברות של מסע צעיר

יכולה כבר להעביר אליך, רק בבקשה תאמי איתי שינוע.

למעלה